Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

1 Mai la LISABONA

 PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1 – 01.05.2015:  BUCURESTI – LISABONA
Intalnire cu insotitorul de grup dimineata la ora 03:30 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) – terminalul Plecari. Zbor direct spre Lisabona – compania TAP PORTUGAL. Sosire in Lisabona la ora locala 08:00. In prima jumatate a zilei avem programat un tur al orasului Lisabona cu ghid local. Se viziteaza cele mai importante obiective turistice ale orasului: Parcul Edward al VII-lea, Avenida da Liberdade, Piata Rossio, cartierul Alfama cu unica sa Catedrala ce dateaza din secolul al XII-lea si stradutele sale inguste. Coboram apoi spre raul Tagus si ne indreptam spre cartierul Belem, un loc puternic legat de descoperirile maritime portugheze cu Biserica Dos Jeronimos, o adevarata bijuterie a artei manueline, Turnul Belem si Padrao dos Descobrimentos - monument modern dedicat descoperirilor maritime ale Portugaliei. Transfer si cazare la hotel Lisboa 4*.  Dupa amiaza va propunem o plimbare cu insotitorul de grup prin cele mai pitoresti cartiere ale orasului: Bairro Alto, Baixa, Alfama. Optional, vizita la fortareata Sao Jorge, de unde poate fi vazuta intreaga panorama a orasului.
Ziua 2 – 02.05.2015: SINTRA-CABO DA ROCA – CASCAIS – ESTORIL – excursie optionala
Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Sintra, Cabo da Roca, Cascais, Estoril. Sintra, datorita valorii sale istorice, a fost declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Vor putea fi vizitate: Palatul Regal, unul dintre cele mai importante exemple de arhitectura portugheza, construit si extins in secolele XIV – XVI; timp liber in centrul orasului Sintra. Plecare spre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Despre acest loc special, poetul portughez Luis de Camoes scria: „In acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Drumul continua spre Boca do Inferno si apoi Cascais - un fost sat pescaresc care, de-a lungul timpului, s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Drumul de intoarcere spre Lisabona trece prin Estoril, renumita statiune de litoral unde se afla cel mai mare cazino din Europa (pret informativ: 60 EURO/ pers).
Ziua 3 – 03.05.2015: EXCURSIE OPTIONALA OBIDOS – ALCOBACA – BATALHA – FATIMA
Mic dejun. Excursie optionala de o zi la Obidos, Alcobaca, Batalha si Fatima. Excursia incepe cu vizita orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Urmeaza Abatia de la Alcobaca fondata in anul 1153. In Batalha se viziteaza manastirea din sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline, declarata de catre UNESCO patrimoniu universal. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria in anul 1917; se viziteaza capela aparitiilor. Ne intoarcem in Lisabona (pret informativ: 75 EURO/ pers).
Ziua 4 – 04.05.2015: LISABONA - BUCURESTI
Mic dejun. Timp liber pana seara in jurul orei 20:00 cand avem programat transferul de la hotel la aeroport. Camerele se elibereaza la ora 12:00, iar bagajele le putem lasa in camera de bagaje a hotelului pana seara. Seara transfer la hotel si zbor direct catre Bucuresti. Sosire in Bucurestinoaptea, la ora locala 04:45.

Perioada Tarif/pers/cam dubla
01.05 - 04.05 445 eur

TARIFUL INCLUDE:
transport cu avionul zbor direct Bucuresti – Lisabona – Bucuresti compania TAP PORTUGAL
3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel LISBOA 4* (sau similar)
transferuri aeroport – hotel – aeroport
tur de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local in Lisabona
insotitor roman de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
taxele de aeroport  185 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
excursiile optionale
asigurarea medicala si asigurarea storno

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu):

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!