Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

8 Martie la PARIS

 PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1 BUCURESTI – PARIS
Intalnire la ora 05:15 cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni si plecare spre Paris cu compania Air France. Sosire la Paris la ora 09:30,  transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local. Timp de 3 ore vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. 3*. Dupa tur, transfer si cazare la hotel FRANCE VILLEJUIF 3*. Seara,  plimbare cu insotitorul de grup pe renumita Champs Elysees.
Ziua 2 PARIS
Dupa micul dejun, plimbare cu insotitorul de grup pe boemele stradute ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain du Pres. Dupa-amiaza, timp liber pentru a va bucura de frumoasele gradini Luxembourg. Seara, va invitam la o frumoasa croaziera pe Sena.
Ziua 3 VALEA LOIREI (optional)
Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loirei, in timpul careia vor fi vizitate castelele Chenonceaux si Amboise. Seara, cazare la hotel in Paris.
Ziua 4 PARIS
Dupa micul dejun, plimbare cu insotitorul de grup pe boemele stradute ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain du Pres. Dupa o scurta pauza de pranz, continuam cu plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Saint Chapelle (exterior). Dupa-amiaza, optional, va propunem vizitarea celui mai mare muzeu de istorie si arta din Franta, Louvre.
Ziua 5 FONTAINBLEAU SI VERSAILLES (optional)
Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Fontainebleau (resedinta de vanatoare a regilor Frantei) si Palatul Versailles sau timp liber in Paris pentru plimbari individuale, cumparaturi sau diverse vizite propuse de insotitorul de grup, precum vizita la Domul Invalizilor, locul unde se afla mormantul marelui Napoleon. Tot aici, pasionatii pot vizita un interesant si cuprinzator muzeu al armelor. Dupa o scurta pauza de cafea la una din cochetele cafenele, puteti urca in Turnul Eiffel pentru a admira Parisul de la inaltime.  
Ziua 6 PARIS – BUCURESTI
Mic dejun.  Eliberarea camerelor la ora 11:00 . Timp liber. Transfer la aeroport  pentru imbarcare cursa Air France cu plecare spre Bucuresti la ora 19:00. Sosire la ora 22:50.

Perioada Tarif/pers/cam dubla
06.03 - 11.03 435 eur

TARIFUL INCLUDE:
transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur cu compania AIR FRANCE
5 nopti cazare cu mic dejun la hotel FRANCE VILLEJUIF 3*
tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local
croaziera pe Sena de o ora
transferuri aeroport – hotel – aeroport
insotitor roman de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
taxele de aeroport: 140 EURO / persoana (pot suferi modificari)
asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)
asigurarea storno (optionala, polita storno se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a  Pachetului de Servicii Turistice)
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale

EXCURSII OPTIONALE (minim 20 participanti):
Castelele de pe Valea Lorei: 130 EURO/persoana
Castelul Fontainbleau & Palatul Versailles: 120 EURO/persoana

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu)

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!