Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

AMSTERDAM - Parada Florilor

 PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1 (marti, 14.04): Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni – terminalul plecari la ora 05:00. Plecare spre Amsterdam – compania KLM.  Sosire in Amsterdam la ora locala 09:00. Transfer de la aeroport in centrul orasului unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII ce se intind de-a lungul canalelor. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam, cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, dar si celebra piata de flori. Dupa tur transfer la hotel Blue Tower 4* (sau similar).
Ziua 2 (miercuri, 15.04): Mic dejun. Dimineata timp liber. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Apoi se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh.
Ziua 3 (joi, 16.04): Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala deosebita, de o zi, la Parcul Keukenhof, Haga si Delft. Dimineata ne vom indrepta cu autocarul spre parcul Keukenhof, cea mai mare gradina de primavara din lume (biletul de intrare este inclus). Acesta este deschis in fiecare an de la sfarsitul lunii martie pana in luna mai. Gradina cuprinde peste 7 milioane de plante, dintre care unele infloresc toata perioada. Ne vom continua ziua cu vizitarea orasului Haga unde vom admira Palatul Regal - resedinta Reginei Beatrix, cladirea Parlamentului, Sala Cavalerilor si Palatul Pacii. Continuam cu celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft, iar apoi cu orasul Delft unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Seara vom reveni in Amsterdam. Cazare.
Ziua 4 (vineri, 17.04): Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn, unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam, unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta, dar si cumpara. Dupa amiaza ne intoarcem la hotel. Timp liber.
Ziua 5 (sambata, 18.04): Mic dejun. Timp liber pana seara cand avem programat transferul la aeroport. Imbarcare cursa Amsterdam – Bucuresti compania KLM. Vom sosi in Bucuresti la ora 00:25.

Perioada Tarif/pers/cam dubla
14.04 - 18.04 395 eur

TARIFUL INCLUDE:
transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti, compania KLM
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Blue Tower 4* (sau similar)
transferuri aeroport – hotel – aeroport
tur de oras de jumatate de zi cu ghid local in Amsterdam
vizitarea muzeelor Rijkmuseum, Anne Frank si Van Gogh cu insotitorul de grup (nu sunt incluse intrarile)
insotitor roman de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
taxele de aeroport 150 EURO/ persoana  (pot suferi modificari)
excursiile optionale
intrarile la obiectivele turistice
asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata)

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu)

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!