Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

ANGLIA - FRANTA

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1. BUCURESTI – FRANKFURT -  LUXEMBOURG  - PARIS (595 km)
Intalnire la ora 04.30  în Aeroportul OTOPENI  pt. zbor Bucureşti - Frankfurt cu compania Lufthansa. La prânz, după întâlnirea cu ghidul şi îmbarcarea în autocar, tranzităm Germania spre Luxembourg, pentru un tur pietonal către Place de l'Armee şi Palatul Ducal. În drum spre Paris, scurtă oprire la Reims, unde se va vizita celebra Catedrală, locul de încoronare a Regilor Franţei. Seara târziu, cazare la Paris.
Ziua 2.  PARIS- VERSAILLES (80 km)
Mic dejun. Dimineaţă se vizitează somptuosul Palat de la Versailles (fara acces in grădini). La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence. Continuăm vizitarea: Şcoala Militară şi maiestuosul Dom al Invalizilor cu mormântul lui Napoleon Bonaparte, apoi L'lIle de la Cite, inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame şi Palatul de Justiţie cu delicata Sainte Chapelle. Urmează Pantheonul, apoi ne deplasăm pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigale, de unde urcăm spre Sacre Coeur şi Montmartre. Cazare la Paris.
Ziua 3. PARIS-FONTAINEBLEAU-VALEA LOIREI (450 km)
Mic dejun. Timp liber la dispoziţie în Paris pentru explorarea oraşului pe cont propriu. Pentru cei pasionaţi sugerăm o excursie la Disneyland  (deplasarea se face cu RER). În Paris nu rataţi Muzeele Luvru şi d`Orsay, Centrul Pompidou cu Atelierul Brâncuşi, Croaziera pe Sena (cca 15 euro) şi bineînţeles ascensiunea in Turnul Eiffel. Opţional (10 euro) excursie la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desăvârşit şi apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loirei. Se vizitează cel mai renumit castel: Chambord, ce domină peisajul cu arhitectura sa medievală, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orăşel Blois pentru a vizita Castelul încărcat de istorie. Cazare la Paris.
Ziua 4. PARIS- Canterbury- Londra 450 km
Mic dejun. În continuare traseul străbate întreaga Picardie spre Calais. Traversarea Canalului Mânecii spre Dover. În drum vom opri la Canterbury, capitala eclesiastică a Angliei, în atmosfera medievală dominată de renumita catedrală. Sosire şi cazare în zona Londra.
Ziua 5.  LONDRA- GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul,  Madame Tussauds- Muzeul figurilor de ceară, British Museum.Timp liber la dispoziţia turiştilor sau plimbare cu vaporaşul pe Tamisa (cca 10 GBP). Opţional, deplasare către Greenwich, cu renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.
Ziua 6. LONDRA- WINDSOR-STRATFORD- OXFORD  (395 km)
Mic dejun. Timp liber în Londra sau opţional (12 euro) excursie la Windsor. Se vizitează castelul Windsor, cel mai mare şi unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta printre altele cu Apartamentele regale şi Capela St. George`s. Excursia opţională continuă spre Stratford-upon-Avon, locul de naştere al inegalabilului Shakespeare, apoi spre Oxford (Oxford-Stratford 25€), cel mai vechi centru universitar, unde se vor vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Întoarcere pentru cazare la acelaşi hotel la Londra.
Ziua 7 . LONDRA- STRASBOURG (735 km)
Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. În cursul serii sosire în Strasbourg. Opţional, croazieră cu vaporaşul pe râul Ill, pentru a admira pitorescul cartier Petite France şi Consiliul Europei. Cazare în zona Strasbourg.
Ziua 8.  STRASBOURG - MUNCHEN - BUCURESTI  (365 km)
Mic dejun. Începem vizita capitalei Alsaciei cu  Catedrala Notre Dame de Strasbourg şi Palatul Rohan. Plecare spre Munchen, unde vă vor încânta: Marienplatz, Primăria şi Frauenkirche. Transfer la aeroportul din Munchen pentru zborul spre Bucureşti.

Perioada
Tarif/pers/cam dubla
23.06, 03.09
475 eur
16.07
479 eur
09.08
489 eur

HOTELURI: (sau similar)
1.Paris
http://www.hotel-bb.com/en/hotels/paris-porte-des-lilas.htm
2.Londra
http://www.travelodge.co.uk/hotels/45/London-Docklands-hotel
3.Strasbourg
http://www.accorhotels.com/fr/hotel-6202-ibis-strasbourg-la-meinau/index.shtml

TARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucureşti- Frankfurt, Munchen- Bucureşti, zbor Lufthansa. Orarul de zbor se poate modifica.
transport cu autocar modern, cu climatizare, clasif. 2- 4*, excepţie ziua5 (contra cost cu transp. public).
7 cazări cu mic dejun în hotel de 2 si 3*;
ghid din partea agenţiei după întâlnirea cu acesta în Frankfurt;

TARIFUL NU INCLUDE:
Asigur. medicala, intrări la obiective, ghizii locali
vaporaşul si transp. local in Strasbourg, Londra, Paris ascensiunea in Turnul Eiffel
taxele de travers. a Canalului Manecii 45 Euro (se achita la inscriere);
excursii opţionale: Fontainebleau, Val. Loirei, Oxford -Stratford, Windsor, toate min. 30 pers.
taxe aeroport şi transfer aeroport- hotel- aeroport 195 euro

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!