Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

BAVARIA -TURUL PIETELOR DE CRACIUN


PROGRAM EXCURSIE:


29 Noiembrie: Bucuresti – Munchen – Regensburg – Nuremberg – Bad Windsheim
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:10 pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH1657 cu destinatia Munchen. Decolare la ora 06:10 si aterizare la Munchen la ora 07:15. Dupa preluarea bagajelor, excursia continua spre Regensburg. Vizitarea Pietei de Craciun din Regensburg. In perioada adventului, strazile si pietele din Regensburg imbraca haine de sarbatoare, iar centrul istoric care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO este invaluit de o atmosfera incantatoare. Un juriu independent a atribuit pietei de Craciun din Regensburg titlul de cea mai frumoasa piata de Craciun din tarile vorbitoare de limba germana. Ne indreptam apoi catre Nuremberg. Tur de oras Nuremberg continuat apoi cu Vizitarea Pietei de Craciun din Nuremberg. In fiecare an, cea mai veche dar si cea mai renumita piata de Craciun din Germania se deschide in Nüremberg printr-un ceremonial fastuos transmis peste tot in lume prin intermediul televiziunilor. Timp liber pentru pranz si cumparaturi. Excursia continua spre statiunea termala de pe Drumul Romantic Bad Windsheim – una dintre cele mai frumoase statiuni de Spa din Germania. Cazare hotel ARVENA REICHSSTADT 4* Bad Windsheim sau similar. Detalii pe www.arvena-reichsstadt.de

 

30 Noiembrie: Rotheburg ob der Tauber – Orasul Craciunului
Mic dejun. Excursie de o zi la Rothenburg ob der Tauber - Orasul Craciunului, o bijuterie medievala a Germaniei, unde timpul s-a oprit in loc iar Spiritul Craciunului ramane impregnat in tot ceea ce ne inconjoara. Una dintre cele mai renumite Piete de Craciun isi deschide portile in interiorul zidurilor orasului medieval, pentru toti cei care vor sa traiasca cu adevarat o experienta magica. Tur pietonal cu insotitorul de grup urmat de o vizita la Muzeul Craciunului – o adevarata comoara a Germaniei (biletul de intrare se achita la fata locului). Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Intoarcere la hotel in Bad Mergentheim si vizitarea pietei de Craciun locale. Cazare hotel ARVENA REICHSSTADT 4* Bad Windsheim sau similar.

 

01 Decembrie: Drumul Romantic: Dinkelsbuhl – Nordlingen – Donauworth – Munchen
Mic dejun. Calatoria pe drumul romantic incepe spre Dinkelsbuhl, fost oras imperial, inconjurat de ziduri groase, unde va puteti intoarce in timp plimbandu-va prin centrul vechi al orasului. Plecam spre Nördlingen: oras cetate unic in Europa si in lume prin diverse elemente proprii, orasel ideal pentru o viata linistita cu conditii moderne intr-un cadru pur istoric. Orasul vechi este dominat de turnul inalt de aproape 100 m al bisericii St. George. Urmam „romantic strasse” spre Donauworth. Va propunem aici, optional, vizitarea Muzeului Papusilor Käthe-Kruse, care au implinit de curand 100 de ani. Ajungem la Munchen seara tarziu. Cazare Hotel MERCURE MUNCHEN OST 3* (hotel nou inaugurat in 2015) sau similar. Detalii pe www.mercure.com

 

02 Decembrie: Munchen: Tur de oras & Piata de Craciun
Mic dejun. Transfer in oras pentru Tur de oras Munchen – capitala Bavariei: Marienplatz, Primaria, Michaelskirche, Frauenkirche, Teatrul National, Hofbrauhaus, Residenz, Odeonsplatz, etc. Continuam turul cu vizitarea Castelului Nymphenburg (biletul de intrare se achita la fata locului). Dupa pauza de pranz, continuam cu Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen care se organizeaza anual in Marienplatz – Piata Primariei. Aceasta piata de Craciun este la fel de veche precum berariile pentru care Munchen-ul este renumit si este una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Germania. Privelistea este spectaculoasa, avand in prim-plan uimitoarea cladire a Primariei, la baza careia se desfasoara toata frumusetea Bavariei, reprezentata de micii comercianti care va ofera o mare varietate de produse traditionale. Transfer la hotel. Cazare Hotel MERCURE MUNCHEN OST 3* sau similar.

 

03 Decembrie: Munchen – Castelele Bavariei
Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional, Excursie la Castelele Bavariei: Castelul Neuschwanstein unul dintre cele mai populare si mai vizitate castele din Europa si una din cele mai renumite atractii turistice din Bavaria. Americanii de la Disney au fost inspirati de acest frumos castel cand au creat animatia Palatului Frumoasei Adormite. Continuam cu Castelul Hohenschwangau – locul unde si-a petrecut copilaria Ludovic al II-lea. Tarif: 75 Euro/persoana si include: transport autocar, biletele de intrare la ambele castele, taxa de rezervare, insotitor de grup (minim 20 de platitori). Seara, timp liber la dispozitie in Munchen. Cazare Hotel MERCURE MUNCHEN OST 3* sau similar.

 

04 Decembrie: Munchen – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale sau cumparaturi. La ora 12:00 eliberarea camerelor transfer la aeroportul din Munchen pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH 1654 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 15:05 si aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 18:05. Sfarsitul pachetului de servicii. 

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla
 29.11 - 04.12  399 eurTARIFUL INCLUDE:

Bilet de avion Bucuresti - Munchen - Bucuresti, compania Lufthansa
2 nopti cazare cu mic dejun Hotel Arvena Reichsstadt 4* Bad Windsheim sau similar
3 nopti cazare cu mic dejun Hotel Mercure Munchen Ost 3*+ sau similar
Transport cu autocar propriu clasificat 4* pe toata durata programului
Vizitarea Pietei de Craciun din Regensburg
Tur de oras Nuremberg
Vizitarea Pietei de Craciun din Nuremberg
Excursie de 1 zi la Rothenburg ob der Tauber - "Orasul Craciunului" cu vizitarea Pietei de Craciun
Excursie de 1 zi pe Drumul Romantic cu vizitarea oraselor medievale Dinkelsbuhl - Nordlingen - Donauworth
Tur de oras Munchen
Vizitarea Pietei de Craciun din Munchen
Insotitor roman de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
Taxele de aeroport si combustibil: 150 Euro/persoana (pot suferi modificari)
asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice
Excursiile optionale

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!!