Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Carnaval VENETIA 2015

 PROGRAM EXCURSIE:

14 Februarie  BUCURESTI – VENETIA - MESTRE
Intalnire cu insotitorul de grup in aeroportul Otopeni la ora 05:10 pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH1423 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 07:10, aterizare in Frankfurt la ora 08:50. La ora 10:50 decolare cu zborul LH326 catre Venetia. Aterizare la ora 12:05. Transfer si cazare la hotel APOGIA SIRIO 4* Mestre-Venezia. Dupa-amiaza, deplasare cu insotitorul de grup in Venetia. Veti fi martorii unui spectacol deosebit si veti admira minunatele costume viu colorate ale participantilor la parade. In aceasta dupa amiaza are loc Concursul de Costume si Masti a Carnavalului Venetian 2015. De asemenea, puteti admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Intoarcere la hotel. Cazare hotel APOGIA SIRIO 4* Mestre sau similar. Detalii pe www.apogia-hotel-venice.com
15 Februarie  PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA
Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Competitia cu “spirit de carnaval” continua  in Piata San Marco, unde fantezia costumelor, mastilor, penelor si palariilor sfideaza cu desavarsire monotonia. Paradele se desfasoara de doua ori pe zi. In timpul paradei, artisti de strada, grupurile de  mascati si dansurile traditionale vor juca pe scena Marelui Teatru, facand concursul plin de emoiii, culori si surprise. Marele Teatru este cea mai mare scena montata cu ocazia Carnavalului de la Venetia. Zilnic va gazdui un bogat program de spectacole, parade, concerte cu invitați internationali. Scena reprezinta inima  acestui show, unul din cele mai populare evenimente din lume. Intoarcere la hotel. Cazare hotel APOGIA SIRIO 4* Mestre sau similar.
16 Februarie  PARADELE CARNAVALULUI DE LA VENETIA
Mic dejun. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia. Concursul de costume continua si astazi la pe scena Marelui Teatru din Piata San Marco. Optional, se poate face o excursie in Insulele Murano si Burano. Seara intoarcere la hotel. Cazare hotel APOGIA SIRIO 4* Mestre sau similar.
17 Februarie  VENETIA – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor si depunerea bagajelor la camera de bagaje. Deplasare impreuna cu insotitorul de grup in Venetia pentru a admira inca o data frumusetea costumelor si a face cumparaturi. Dupa pranz intoarcere la hotel si transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa LH331 cu destinatia Frankfurt. Decolare la ora 19:00 si aterizare la ora 20:25. La ora 21:55 imbarcare pe zborul LH1422 cu destinatia Bucuresti. Aterizare pe aeroportul Henri Coanda Otopeni la ora 01:15 (a doua zi). Sfarsitul pachetului de servicii.

HOTEL APOGIA SIRIO 4* www.apogia-hotel-venice.com  
Situat la 200 de metri de centrul istoric al oraşului Mestre, Hotelul Apogia Sirio oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, restaurant şi bar.Camerele sunt dotate cu TV LCD cu canale prin satelit, acces gratuit la internet Wi-Fi şi minibar. Fiecare cameră are baie privată cu uscător de păr şi articole de toaletă. În fiecare dimineaţă este servit un mic dejun american tip bufet şi include mâncăruri calde. De asemenea, hotelul are bar-restaurant, care oferă mâncăruri internaţionale şi specialităţi din regiunea Veneto. Apogia Sirio se află la doar 50 de metri de staţia de autobuz cu legături către Veneţia. Călătoria durează doar 15 minute.

Perioada Tarif/pers/cam dubla
14.02 - 17.02 279 eur

TARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucuresti – Venetia – Bucuresti, via Frankfurt, compania Lufthansa
3 nopti cazare cu mic dejun hotel APOGIA SIRIO 4* Mestre sau similar
Turul Venetiei cu insotitorul de grup
3 zile de vizitare a Carnavalului din Venetia cu insotitorul de grup
Transfer aeroport – hotel – aeroport
Ghid roman insotitor

TARIFUL NU INCLUDE:
taxele de aeroport & combustibil: 199 Euro/pers  (pot suferi modificari)
asigurarea medicala/storno, intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
biletele de autobuz si/sau vaporetto pentru deplasarea in Venetia

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!