Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

CEHIA - GERMANIA

 

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1. BUCUREŞTI- Praga
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 13.30 pentru zbor Bucureşti - Praga cu compania CSA. După aterizare, transfer la hotel pentru cazare, apoi program liber la dispoziţia turiştilor. Cazare la Praga.
Ziua 2. PRAGA
Mic dejun. Praga găzduieşte anual milioane de turişti atraşi de splendida armonie arhitecturală a diferitelor stiluri din epoci diverse. Începem turul de oraş cu Mănăstirea Loreta, Hradul - considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Uliţa Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achită intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc etc. După amiază program liber la dispoziţia turiştilor în Piaţa Vaclavske. Seara opţional, Croazieră fără cină pe Vltava 12 € (11 € suplim. pt. cină). Cazare la acelaşi hotel în Praga.
Ziua 3. Praga- KARLSTEIN- KARLOVY VARY- Praga
Mic dejun. Timp liber în Praga sau excursie opţională (Karlovy Vary- Karlstein 25+ 10 €) la Karlovy Vary, care a devenit faimoasă prin izvoarele sale termale, fiind o populară destinaţie turistică printre celebrităţile din sec. al XIX-lea. Ne vom plimba pe aleea colonadelor, către luxosul hotel Pupp, fără a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri întâlnite în cale. La întoarcerea spre Praga, vizităm renumita fabrica de cristaluri de la Nizbor, situată foarte aproape de Castelul Karlstein. Turiştii care nu doresc vizitarea fabricii vor avea timp la dispoziţie pentru vizitarea individuală a Castelului. Întoarcere la Praga pentru cazare.
Ziua 4. PRAGA- DRESDA - PRAGA
Mic dejun. Timp liber în Praga sau opţional excursie (30 euro) în Germania la Dresda. Aici superbele edificii baroc şi rococo, au fost aproape în totalitate distruse în timpul bombardamentelor aliate din cel de-al 2-lea Război Mondial. Unele lucrări de restaurare, inclusiv la clădirile Operei, Domului şi a Palatului Zwinger, au redat oraşului farmecul de odinioară. Întoarcere la Praga pentru cazare.
Ziua 5. PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberăm camerele şi lasăm bagajele în luggage room. Program liber la dispoziţia turiştilor în Praga. Transfer la aeroport la ora 18.30 pt. zbor la Bucureşti unde se aterizează în jurul orei 00.55

HOTEL OLYMPIC TRISTAR 3* (sau similar )  http://www.olympik.cz/cz/tristar/
Este situat aproape de centrul oraşului, la 5 min. de staţia de metrou linia B şi doar câteva staţii de centru. Hotelul oferă restaurant, room service. Camerele au telefon, TV satelit şi baie cu duş.

HOTEL OLYMPIC PRAGUE 4*  (sau similar) www.olympik.cz/cz/olympik/ Este amplasat la câţiva zeci de metri faţă de hotelul Olympic Tristar, aproape de centrul oraşului şi de staţia de metrou.  Renovat şi modern remobilat, hotelul dispune de restaurante, bar, magazine de suveniruri şi de 319 camere echipate cu baie, aer condiţionat, TV-sat, radio, telefon, minibar, seif.

Perioada Tarif/pers/cam dubla/ Hotel 3*
13.05, 27.05 195 eur
17.06, 01.07, 17.09 205 eur
22.07, 05.08, 16.08, 31.08, 09.09 215 eur

TARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucureşti-Praga-Bucuresti, zbor CSA sau TAROM.
Programul este de tip City Break (ATENTIE, locuri limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al cărui ghid va însoţi şi turiştii sosiţi cu avionul.
4 cazări cu mic dejun la hotel 3* sau 4* (min. 12 pers. la fiecare)          
Ghid însoţitor din partea agenţiei din ziua a 2-a până în ziua a 4-a inclusiv, în rest asistenţă turistică   

TARIFUL NU INCLUDE:
Asigurarea medicală, intrările la obiective şi ghizii locali;
Transportul local în Praga
Excursii opţionale (Autocarul deserveşte şi grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri): Karlovy Vary- Karlstein, Croazieră cu cină pe Vltava, Dresda, toate min. 25 pers. împreună cu cei de pe autocar).
Taxe aeroport + transfer aeroport-hotel-aeroport 99 euro

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!