Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

AUSTRALIA & NOUA ZEELANDA

 PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1 (21.03) BUCURESTI – DOHA
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Otopeni „Henri Coanda”, ora 15:00, pentru imbarcare pe cursa Qatar Airways cu destinatia Doha. Decolare la ora 17:25. Aterizare pe aeroportul din Doha la ora 22:55.
Ziua 2 (22.03) DOHA - MELBOURNE
Decolare spre Melbourne la ora 00:55 (noaptea de 21/22.03). Sosire la Melbourne la ora locala 22:25. Transfer si cazare la hotel 3*.
Ziua 3 (23.03) MELBOURNE
Mic dejun. Dimineata, tur panoramic cu ghid local incluzand opriri la catedrala Sf Paul si Monumentul comemorativ “Shrine of Remembrance”, plimbare pe promenada Southbank, prin Gradinile Fitzroy si intrare in casuta Capitanului Cook. Melbourne este un oras modern, cosmopolit, care si-a pastrat totusi aerul aristocrat. Dupa-amiaza, impreuna cu insotitorul roman de grup, optional, se poate vizita Cladirea Expozitiei Regale - monument UNESCO ("The Royal Exhibition Building"). Cladirea Expozitiei Regale si Gradinile Carlton au fost concepute pentru a gazdui marile expozitii internationale din 1880 si 1888. Acestea au fost cele mai mari evenimente organizate în Australia coloniala si au contribuit la promovarea la nivel global a industriei si tehnologiei locale.
Ziua 4 (24.03) MELBOURNE – PHILLIP ISLAND - MELBOURNE
Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o plimbare cu insotitorul de grup prin Gradina Botanica Regala, poate cea mai frumoasa din intreaga lume. Dupa pranz plecam spre insula Phillip, situata la 140 de kilometri sud-est de Melbourne, pentru admirarea unui spectacol natural unic, de neuitat: parada pinguinilor pitici care se intorc seara spre cuiburile lor. Rezervatia de pe insula Phillip este vizitata anual de sute de mii de turisti dornici sa-si delecteze ochii cu un spectacol unic. Pinguinii pitici, inalti de circa 33 de centimetri si abia cantarind 1 kilogram, sunt cei mai mici din lumea pinguinilor. Parada nocturna oferita de coloniile de pinguini care se intorc la tarm dupa o zi grea de pescuit, marsaluind in pas vioi, este o priveliste incantatoare. Intoarcere la hotel in cursul serii.
Ziua 5 (25.03) MELBOURNE – AUCKLAND
Mic dejun. Dimineata devreme transfer la aeroport pentru zbor spre Auckland, cel mai mare oras din Noua Zeelanda. Decolare la ora 08:05; sosire in Auckland la ora 13:35. Tur panoramic cu ghid local pe parcursul caruia vom admira Ferry Building (construita in 1912), Banca Noii Zeelande, Old Government House (un palat construit din lemn, fosta resedinta a guvernatorului). Turul se va incheia cu o urcare pe podul portului, Auckland Harbour Bridge. Transfer si cazare la hotel 3*.
Ziua 6 (26.03) AUCKLAND – WAITOMO - ROTORUA
Mic dejun. Plecam spre sud, spre o zona renumita datorita sutelor de pesteri ce creeaza o adevarata retea subpamanteana. Vizitam cea mai faimoasa pestera, Pestera Licuricilor (Waitomo Glowworm Cave). Pe langa expozitia impresionanta de stalactite si stalagmite, aceasta pestera isi incanta vizitatorii datorita unei caracteristici extrem de neobisnuite: sute de mii de licurici din specia Arachnocampa luminosa traiesc in adancurile ei, oferind o priveliste asemanatoare cerului instelat. Vizita include si plimbare cu barca pe lacul subteran al pesterii. Dupa-amiaza ne indreptam spre Rotorua, cea mai importanta destinatie turistica din Noua Zeelanda, atat datorita culturii Maori, cat si datorita izvoarelor termale din aceasta zona. Vizitarea Institutului de Arte si Mestesuguri Maori si a vaii cu izvoare termale Whakarewarewa. Se va admira faimosul gheizer Pohutu, care arunca jeturi de apa la o inaltime de 20 de metri. Cazare la hotel 4*.
Ziua 7 (27.03) ROTORUA - AUCKLAND – QUEENSTOWN
Mic dejun. Transfer la aeroportul din Auckland pentru zbor spre Queenstown. Decolare la ora 12:00; sosire la ora 14:05, tur panoramic de oras in principala statiune alpina din Insula de Sud. Cazare la hotel 4*.
Ziua 8 (28.03) QUEENSTOWN – MILFORD SOUND – QUEENSTOWN
Dupa micul dejun, plecam spre Lacul Wakatipu prin regiunea Te Anau. Vom avea ocazia sa admiram superbele peisaje in care s-a filmat „Stapanul Inelelor”, fara indoiala cea mai pitoreasca zona din Noua Zeelanda. Excursia se incheie cu croaziera printre fiordurile din Parcul National Fiordland cu pranz bufet inclus. Transfer la hotel in Queenstown.
Ziua 9 (29.03) QUEENSTOWN – SYDNEY
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Queenstown – Sydney. Decolare la ora 14:40; sosire la Sydney la ora 15:55. Transfer si cazare la hotel 4*.
Ziua 10 (30.03) SYDNEY
Mic dejun. Tur de oras si croaziera cu ghid local in excentricul oras Sydney, incluzand: vedere panoramica a Operei, una din cele mai spectaculoase cladiri din lume, a vestitului Harbour Bridge, scurta vizita in cel mai vechi cartier, “The Rocks” si in cel mai elegant si boem, “Kings Cross”, portul Cook. In continuare vom admira cea mai vestita plaja a Australiei, Bondi Beach cu o scurta oprire la punctul de panorama “The Gap”. Imbarcare pe ferryboat pentru croaziera cu pranz inclus de-a lungul Cheiului Circular, cu oprire in portul Darling, cel mai modern al orasului. Seara, transfer la hotel.
Ziua 11 (31.03) SYDNEY – KATOOMBA - SYDNEY
Dupa micul dejun, vom vizita Featherdale Wildlife Park pentru “intalnire” cu fauna specifica a Australiei: canguri, koala, emu, caini dingo, diavoli tazmanieni. Continuam cu vizitarea orasului Katoomba, aflat pe calea Jamison al carei principal punct de atractie este reprezentat de formatiunile stancoase Three Sisters. Pranz la un restaurant local. Drumul de intoarcere va fi o experienta de neuitat, o calatorie cu Scenic Railway (Calea Ferata Pitoreasca), cea mai abrupta cale ferata din lume, ce coboara spre un defileu impadurit. Vom incheia ziua cu un scurt tur prin Sydney 2000, locul de desfasurare a Jocurilor Olimpice.
Ziua 12 (01.04) SYDNEY - CAIRNS
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Sydney – Cairns. Decolare din Sydney la ora 09:15; sosire la Cairns la ora 11:15. Pe drum spre hotel, oprire pe renumita plaja Plam Cove. Spre seara, sosire si cazare la hotel 3*.
Ziua 13 (02.04) CAIRNS – MAREA BARIERA DE CORALI - CAIRNS
Dupa micul dejun, plecare cu catamaranul “Great Adventure” in croaziera la Marea Bariera de Corali, una dintre minunile naturale ale lumii. Excursia cuprinde croaziera cu catamaranul “Great Adventure”, echipament de snorkeling, pranz (bufet) pe vas. Seara, transfer la hotel si cazare.
Ziua 14 (03.04) CAIRNS – KURANDA (optional) - CAIRNS
Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Optional, va propunem excursie la Kuranda, cu telefericul Skyrail, trecand pe deasupra padurii tropicale din Parcul National Gorge, prilej de admirare a unor peisaje incredibile. Vom vizita parcul aborigen Tjapukai, putand participa la un spectacol specific al populatiei aborigene Pamagirri.  Seara, transfer la hotel si cazare.
Ziua 15 (04.04) CAIRNS – MELBOURNE - DOHA
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor Cairns – Melbourne. Decolare la ora 12:30. Sosire in Melbourne la ora 16:50. Imbarcare pe cursa Companiei Qatar Airways cu destinatia Doha, decolare la ora 23:55.
Ziua 16 (05.04)    DOHA - BUCURESTI
Sosire la Doha la ora 06:20. Plecare spre Bucuresti la ora 08:25 si sosire la 12:30.

Perioada Tarif/pers/cam dubla
21.03 - 05.04 3990 eur

TARIFUL INCLUDE:
transport avion Bucuresti – Doha – Melbourne si Melbourne – Doha – Bucuresti cu compania Qatar Airways;
transport avion Melbourne – Auckland, Queenstown – Sydney, Sydney – Cairns, Cairns – Melbourne cu compania Qantas Airways;
transport avion Auckland – Queenstown cu compania Air New Zealand;
transport cu autocar dotat cu aer conditionat pe toata durata calatoriei conform programului;
13 nopti cazare cu mic dejun inclus in Australia si Noua Zeelanda in hoteluri de 4* si 3*: 3 nopti in Melbourne, 1 noapte in Auckland, 1 noapte in Rotorua, 2 nopti in Queenstown, 3 nopti in Sydney, 3 nopti in Cairns
4 mese de pranz, conform programului (ziua 8, ziua 10, ziua 11, ziua 13)
transferuri aeroport - hotel – aeroport;
tururi de oras cu ghid local in: Melbourne, Auckland, Queenstown, Sydney;
vizite incluse: casuta Capitanului Cook & Gradinile Fitzroy, Pestera Licuricilor (Waitomo Glowworm Cave), Institutul de Arte si Mestesuguri Maori din Rotorua, izvoarele termale Whakarewarewa, Featherdale Wildlife Park;
excursii la: Rezervatia de pe insula Phillip (parada pinguinilor & Centrul de ingrijire al ursuletilor koala), Milford Sound, Palm Cove;
plimbare cu barca pe lacul subteran al Pesterii Licuricilor, croaziera printre fiordurile din Parcul National Fiordland, croaziera “Capitanul Cook” in Sydney, calatoria cu Scenic Railway (Calea Ferata Pitoreasca), croaziera la Marea Bariera de Corali;
insotitor roman de grup pe toata durata calatoriei.

TARIFUL NU INCLUDE:
taxe de aeroport pentru zborurile Bucuresti – Doha – Melbourne si Melbourne – Doha – Bucuresti cu compania Qatar Airways: 495 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
taxe de aeroport pentru zborurile Melbourne – Auckland, Queenstown – Sydney, Sydney – Cairns, Cairns – Melbourne cu compania Qantas Airways si Auckland – Queenstown cu compania Air New Zealand: 285 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
excursie la Kuranda (optionala): 195 euro/persoana (pret valabil pentru un grup minim de 15 persoane);
asigurarea medicala (obligatorie) si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu)

VIZE:
Viza pentru Australia este gratuita si se obtine online pe site-ul www.immi.gov.au. Aplicarea se va face individual, cu sprijinul agentului de turism. Pentru Noua Zeelanda nu este necesara viza turistica obtinuta in prealabil.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!