Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Circuit BENELUX

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1  BUCURESTI - FRANKFURT - LUXEMBOURG - BRUXELLES (430 km)
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 04.30 pentru zbor Bucureşti - Frankfurt cu compania LUFTHANSA. La prânz, după întâlnirea cu ghidul şi îmbarcarea în autocar, tranzităm Germania spre Luxembourg, pentru vizita la Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei şi Catedrala. Deplasarea continuă spre Bruxelles, pentru a vizita Palatul Regal, Palatul de Justiţie, Grand Place, Primăria, Manneken Pis. Timp liber. Cazare la Bruxelles.
Ziua 2 BRUXELLES - GENT -BRUGES - ANVERS - BRUXELLES (340 km)
Mic dejun. Timp liber în Bruxelles sau excursie opţională Gent- Anvers (25 euro vezi reducere). În Gent vizităm Catedrala, Primăria, Fortăreaţa, Biserica Sf. Iacob. Timp liber în Gent sau, opţional excursie (10  euro vezi reducere)  în Bruges, a cărui frumuseţe unică o vom descoperi atât pietonal, cât şi printr-o plimbare cu barca. Apoi, din Gent, excursia continua spre Anvers, al doilea oraş ca mărime al Belgiei, unde admirăm Grote Markt, cu Primăria, Catedrala (cea mai importantă din Belgia) şi Centrul istoric al oraşului lui Rubens. Seara întoarcere pentru cazare la Bruxelles.
Ziua 3 BRUXELLES- AMSTERDAM - HAGA (270 km)
Mic dejun. Plecare spre Amsterdam - "Veneţia Nordului". Ne rezervăm o zi pentru a vizita Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh şi pt. a ne îmbarca într-o minicroaziera pe canale (15 euro) (*vezi REDUCERE), cel mai bun mod de a gusta farmecul oraşului. Întoarcere pentru cazare în zona Haga.
Ziua 4 HAGA-DELFT-ROTTERDAM-KOLN-KOBLENZ (400 km)
După micul dejun, vizităm pitorescul orăşel Delft, apoi continuăm drumul spre Rotterdam, cel mai mare port din Europa, pentru un plăcut tur pietonal prin centrul oraşului. După-amiază plecare spre Germania. Scurtă oprire în Koln pentru a admira măreţia impresionantă a Catedralei. Cazare în Koblenz sau într-una din celelalte localităţi pitoreşti din zonă.
Ziua 5.  VALEA RINULUI– FRANKFURT BUCURESTI (120 km)
Mic dejun. Traseul urmează minunata Vale a Rinului cu legendara Stâncă Lorelei şi semeţele castele medievale. Drumul continuă spre Frankfurt. Transfer la ora 11.30 la aeroportul din Frankfurt pentru zbor la Bucureşti. Sosire in Bucuresti in jurul orelor 17.25.

HOTELURI:
1. Bruxelles
http://www.accorhotels.com/gb/hotel-2846-ibis-brussels-expo-atomium/room.shtml
2. Zona Haga
www.booking.com/hotel/nl/acleiderdorp.html
3. Zona Koblenz
http://www.hotel-zum-anker-andernach.de/042dc09b9a0a03702/042dc09b9a0a38611/index.html

Perioada
Tarif/pers/cam dubla
08.06
359 eur
03.08, 28.08
375 eur

TARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucureşti- Frankfurt- București; Orarul de zbor se poate modifica.
transp. cu autocar climatizat, clasif. 2- 4*
4 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*;
ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu

TARIFUL NU INCLUDE:
asigurarea medicală, intrări la obiective şi servicii de ghizi locali;
plimbările cu vaporaşul (Amsterdam, Bruges) și transportul  local în Bruxelles;
exc. opţion. Gent-Anvers, Bruges, min. 20 pers
Taxe aeroport + transfer 195 euro

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!