Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Circuit CAMBODGIA & VIETNAM

Abc Tours iti propune un circuit in Cambodgia si Vietnam, doua tari exotice cu temple si jungla, cu plaje mirifice, cu minuni ale arhitecturii vechi ce merita cu siguranta cunoscute. In Cambodgia vei explora Complexul de temple khmere de la Angkor, unele dintre cele mai fascinante constructii religioase de pe planeta, conservate in inima luxuriantei jungle tropicale si vei vizita interesanta capitala Phnom Penh. Pe teritoriul Vietnamului vei vizita fascinantele orase Hanoi, Ho Chi Minh, vei descoperi viata rurala traditionala a comunitatilor etnice din regiunea Deltei Mekongului si vei admira impresionanta frumusete a Golfului Halong.


PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 01 - 01.11.2015  PLECARE DIN BUCURESTI
Ziua 02 - 02.11.2015  SOSIRE IN HANOI, Vietnam
La sosirea pe aeroportul din Hanoi vei fi intampinat de ghidul vorbitor de limba engleza urmand transferul la hotel.
Ziua 03 - 03.11.2015  HANOI
Insotit de ghidul vorbitor de limba engleza, vei incepe turul orasului Hanoi cu o vizita la Mausoleul Ho Chi Minh; in acelasi complex poate fi vazuta si One Pillar Pagoda (Pagoda pe un pilon), construita de regele Ly Thai To(1049), turul continua la Templul Literaturii, prima universitate din Vietnam (1070). Vei vizita apoi Templul Quan Thanh - templu taoist din timpul dinastiei Ly si Pagoda Tran Quoc situata pe malul Lacului de Vest, una dintre cele mai vechi pagode budiste din Vietnam. Turul va continua cu o vizita la Muzeul de Etnografie. Vei admira apoi Lacul Hoan Kiem (Lacul Sabiilor Restaurate) din centrul orasului. La final vei face o plimbare prin Cartierul Vechi din Hanoi, denumit si 36 de strazi. Seara vei asista la un spectacol de papusi pe apa, o forma interesanta de arta nord vietnameza, care descrie scene din viata traditionala de la tara si scene de istorie nationala.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 04 - 04.11.2015  HANOI - HALONG BAY
Transfer catre Golful Halong, intr-o calatorie de-a lungul plantatiilor manoase din Delta Fluviului Rosu. Vei observa viata zilnica a localnicilor din satelor vietnameze. La debarcader in Golful Halong, te vei imbarca pe nava de croaziera si vei naviga pana la misterioasele Surprise Grotto. Alternativ pot fi vizitate la fel de spectaculoasele pesteri Dau Go si Thien Cung. Vei lua cina la bordul vasului unde vei petrece si noaptea.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 05 - 05.11.2015  HALONG BAY - HANOI - DANANG - HOI AN
Dupa debarcarea de pe vas, vei fi transferat la aeroport in Hanoi. Zbor intern Hanoi - Danang. La sosirea pe aeroportul din Danang vei fi transferat la hotel in Hoi An.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 06 - 06.11.2015  Vietnam HOI AN
Vei vizita Hoi An, orasul care a fost unul dintre cele mai mari porturi din Asia. Vei face o plimbare in centrul vechi al orasului, inclus in Lista Patrimoniului UNESCO in 1999. Aici vei vedea casele negutatorilor de odinioara, Podul Japonez vechi de peste 400 de ani, cladirea administrativa chinezeasca si vei putea face cumparaturi din unele dintre cele mai pitoresti piete locale din Asia de sud-est.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 07 - 07.11.2015  HOI AN - HUE
Vei parasi Hoian, pentru a ajunge la Hue, vechea capitala a Imperiului de Vietnamez. Traseul strabate Pasul Hai Van, la o altitudine de 1500 m. Varful trecatorii este mai mereu invaluit in nori, de unde si numele de Pasul Norilor Oceanici.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 08 - 08.11.2015  HUE
Vei vizita Hue, vechea capitala a Vietnamului. Vei face o plimbare cu barca pe Raul Parfumat, care te va purta catre gradinile si lacurile linistite unde se afla cele mai cunoscute vestigii religioase: Pagoda Tien Mu si Mausoleul Imparatului Minh Mang. Dupa amiaza vei continua vizita la mausoleele imparatilor Tu Duc Khai Dinh si la Citadela, Orasul Imperial unde dinastia Nguyen a domnit intre 1802 si 1945.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 09 - 09.11.2015 HUE - DANANG - SAIGON
Transfer de la hotelul din Hue la aeroportul din Danang. Zbor intern Danang - Ho Chi Minh. La sosire in Ho Chi Minh, vei fi transferat la hotel. Vei face un tur de jumatate de zi a metropolei vietnameze Ho Chi Minh numita 20 de ani in perioada coloniala franceza - Saigon. Vei vizita Reunification Hall, fostul Palat Prezidential, o cladire cu un rol important in istoria tarii; pe 30 aprilie 1975, cand Saigonul a capitulat, catre aceasta impozanta cladire si-au indreptat tancurile luptatorii nord vietnamezi (Viet Cong). Veti vizita apoi biserica din caramida rosie Notre-Dame, vechea cladire a Postei din Saigon construita in stil empire, Hotel de Ville care este sediul Primariei, toate cu un aspect pur european, Strada Dong Khoi (fosta Rue Catinat), cladirea Operei. La sfarsitul turului poti savura o inghetata la Fanny’s, un boutique cu atmosfera frantuzeasca si te poti plimba pe Strada Ton That Thiep, de unde pot fi cumparate suveniruri locale.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 10 - 10.11.2015  SAIGON - DELTA MEKONG - SAIGON
Astazi vei pleca spre Cai Be in Delta Mekong. Te vei imbarca pe un vas traditional si vei trece pe langa pitoreasca piata plutitoare Cai Be. Vei trece apoi pe la fabricile locale ce produc pasta de orez, pop corn din orez si dulciuri din nuca de cocos si vei putea degusta din aceste produse traditionale. Vei descoperi minunatele peisaje de-a lungul raului, observand totodata viata cotidiana din Delta Mekong. Dupa vizita in Delta vei fi transferat la hotel.
Regim mese - Mic dejun, Pranz
Ziua 11 - 11.11.2015  SAIGON - SIEM REAP, Cambodgia
Transfer de la hotel la aeroportul din Ho Chi Minh. Zbor international Ho Chi Minh - Siem Reap. La sosirea in Siem Reap vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel. Vei vizita unul dintre cele mai mari temple din lume, magnificul Angkor Wat, considerat una dintre cele mai remarcabile realizari arhitecturale, construit in perioada domniei regelui Suryavarman II in secolul al XII-lea.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 12 - 12.11.2015  SIEM REAP
Astazi vei descoperi Marele Oras Angkor Thom, ultima capitala a marelui Imperiu Khmer, care detine unele dintre cele mai renumite monumente din Angkor. Vei intra in oras prin Poarta de Sud, o impresionanta poarta de piatra, cu sculpturi infatisand elefanti si 4 chipuri gigante. De fiecare parte se afla cate un rand cu 54 de zei sau demoni, tinand in mana sarpele sacru Naga. Din Angkor Thom vei continua vizita si vei ajunge la Templul Bayon, aflat exact in centrul orasului. Particularitatea acestui monument este data de prezenta celor 54 de turnuri care reprezinta cele 54 de provincii ale puternicului Imperiu Khmer; fiecare turn are 4 fatade. Vei continua vizita cu Terasa Elefantilor si Terasa Regelui Leprosilor, ambele impodobite cu basoreliefuri, ce reprezinta la randul lor importante atractii ale templului. Vei vizita Templul Ta Prohm, construit in mijlocul secolului al XII-lea de catre regele Jayavarman al Vll-lea in onoarea mamei sale. Vei vizita in cadrul Complexului Angkor, Templul Banteay Srei, unul dintre cele mai mici dar totodata si mai frumoase temple din zona. Pe drumul de intoarcere, vei avea posibilitatea sa interactionezi cu comunitatile locale, pentru a afla detalii despre viata cotidiana a acestora, avand ocazia de a degusta vinul de palmier si zaharul de palmier, produse traditionale cambodgiene. Vei vizita Templul Banteay Samre, o alta marturie a maretiei imperiului khmer dupa care vei avea oportunitatea sa interactionezi cu localnicii.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 13 - 13.11.2015  SIEM REAP - BATTAMBANG
Astazi vei pleca spre Lacul Tonle Sap, cel mai mare lac de apa dulce din sud-estul Asiei; te vei vei imbarca pe un vas si vei traversa lacul pentru a ajunge la Battambang; vei observa case, gradini, spitale si scoli plutitoare. La sosirea in Battambang vei fi transferat la hotel. Vei vizita Phnom Sampeau, in limba Khmera - Dealul Corabie, numit asa datorita formei sale distincte. Este una din putinele coline ce se inalta din aceasta regiune plata, iar de langa micul templu aflat in varf vom avea o frumoasa perspectiva asupra campurilor de orez presarate cu pagode si palmieri de zahar.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 14 - 14.11.2015  BATTAMBANG - PHNOM PENH
Vei fi transferat la gara Trenului de Bambus. Acest tren, care se constituie dintr-o platforma de bambus, a fost construit de localnici pentru a le facilita transportul; vei calatori pana la urmatoarea statie si vei admira peisaje superbe marcate de spectaculoase terase de orez. Vei fi transferat la Phnom Penh.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 15 - 15.11.2015 PHNOM PENH
Vei pleca intr-un tur de o zi prin capitala Cambodgiei. Prima vizita a zilei va fi la templul hindus Wat Phnom, cea mai veche constructie a orasului, ridicat in anul 1373 pe un deal artificial care da si numele orasului, in centrul unui mic parc situat pe Strada Sisowath. In incinta Palatului Regal vei vizita cele doua pagode magnifice: Pagoda de Argint - cel mai important templu buddhist al capitalei si templul oficial al Regelui si Wat Prakeo, in traducere Templul lui Buddha de Smarald.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 16 - 16.11.2015  PLECARE DIN PHNOM PENH
Transfer de la hotel la aeroportul din Phnom Penh.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 17 - 17.11.2015  SOSIRE IN BUCURESTI

CAZARE:

Hanoi - Hotel HANOI BOUTIQUE 4*
Golful Halong - PELICAN JUNK
Hoi An - HOI AN Hotel HISTORIC 4*
Hue - Hotel MUONG THANH 4*
Ho Chi Minh - Hotel AU LAC II 3*
Siem Reap - Hotel TARA ANGKOR 4*
Battambang - Hotel BAMBU 4*
Phnom Penh - Hotel AMANJAYA PANCAM 4*

Perioada Tarif/pers/cam dubla
01.11 - 17.11 2790 eur

TARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Hanoi; Phnom Penh - Bucuresti cu Qatar Airways;
Bilet de avion pentru zbor intern Hanoi - Danang;
Bilet de avion pentru zbor intern Danang - Ho Chi Minh;
Bilet de avion pentru zbor international Ho Chi Minh - Siem Reap;
Taxele de aeroport pentru zboruri;
Transfer aeroport - hotel in Hanoi (SIB);
Tur de oras Hanoi (SIB);
Spectacol traditional cu papusi pe apa in Hanoi (SIB);
Transfer Hanoi - Golful Halong (SIB);
Croaziera in Golful Halong - Surprise Grotto (SIB);
Transfer debarcader Golful Halong - aeroport Hanoi (SIB);
Transfer aeroport Danang - hotel in Hoi An (SIB);
Tur de oras Hoi An (SIB);
Transfer Hoian - Hue prin Pasul Hai Van (SIB);
Tur de oras Hue (SIB);
Transfer hotel Hue - aeroport Danang (SIB);
Transfer aeroport-hotel in Ho Chi Minh (SIB);
Tur de oras de jumatate de zi Ho Chi Minh (SIB);
Croaziera de o zi in Delta Mekong (SIB);
Transfer hotel - aeroport Ho Chi Minh (SIB);
Transfer aeroport - hotel in Siem Reap (SIB);
Vizita la Angkor Wat (SIB);
Vizita la Angkor Thom (SIB);
Vizita la Templul Bayon (SIB);
Vizita la Templul Ta Prohm (SIB);
Vizita la Templul Banteay Srei (SIB);
Vizita la Templul Banteay Samre (SIB);
Transfer Siem Reap - Battambang, plimbare pe Lacul Tonle Sap (SIB);
Vizita la Phnom Sampeau (SIB);
Plimbare cu trenul de bambus in Battambang (SIB);
Transfer Battambang - Phnom Penh (SIB);
Tur de oras Phnom Penh (SIB);
Transfer hotel - aeroport in Phnom Penh (SIB);
Cazare 14 nopti;
Mese: 14 Mic dejun, 2 Pranz, 1 Cina;
Cazare o noapte in Doha, la hotel de 3* in apropierea aeroportului;
Transportul pentru circuit si transferurile se fac cu minivan, dotat cu aer conditionat;
Ghid dedicat vorbitor de limba engleza in tururile incluse;
Insotitor din partea Eturia;
Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
Taxele de serviciu;
Serviciu telefonic de urgente 24/7;
Brosuri personalizate in limba romana cu informatii despre destinatie;
Tips pentru ghizii locali si soferi;
Asigurarea de calatorie.

TARIFUL NU INCLUDE:
Taxa de viza si formalitati de obtinere a vizei in Vietnam (este necesara obtinerea vizei in avans): 60 Euro/persoana;
Taxa de viza pentru Cambodgia: 30 de USD/persoana (se obtine la sosirea in Cambodgia);
Early check-in, late check-out;
Excursiile optionale;
Mesele nespecificate in program;
Produse din minibar;
Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc.;

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile! Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!