Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Circuit PORTUGALIA

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1. Bucureşti- LISABONA- PORTO
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 03.30 pt. zborul Bucureşti- Lisabona, cu  compania TAP Portugal. După aterizare, transfer pentru cazare in hotel la Porto. Timp liber la dispozitia turistilor. Dupa amiaza vizitam Porto, al 2-lea oraş ca mărime al ţării, unde vom admira Catedrala, începută tot în sec. XII în stil romanic, Palatul Episcopal, Biserica Sf. Francisc cu un amestec unic de gotic şi decoraţiuni extrem de laborios executate şi Podul Dom Luis. Intoarcere la hotel pentru cazare.
Ziua 2. PORTO- Santiago de Compostela BRAGA- PORTO  (430 km)
Mic dejun. Timp liber in Porto sau excursie optionala (45 euro) la Braga si apoi in Spania la Santiago de Compostela, care a devenit cel mai important punct al "Drumului Pelerinilor” în Evul Mediu, după descoperirea mormântului apostolului Iacob cel Mare. Catedrala din sec. XI care îi poartă numele este cea mai grandioasă construcţie în stil romanic din Spania, iar Palatul Episcopal şi Universitatea din sec. 15 sunt alte atracţii ale oraşului. Revenind in Portugalia, oprim in superbul oras Braga, cu o istorie milenara si un rol de prim rang atat in plan religios, cat si cultural, ceea ce i-a atras denumirea de “Roma Portugaliei”. Aici vizitam Catedrala, un amestec unic de stiluri de la Romanic la Baroc. Seara intoarcere pentru cazare la acelasi hotel de la Porto.
Ziua 3. PORTO - COIMBRA - FATIMA (210 km)
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitia turistilor in Porto. Plecare spre Coimbra, cu una din primele Universităţi din Europa, unde vizităm cartierul Baixa, cu străduţe înguste, cafenele, mici prăvălii şi hoteluri de familie si Catedrala din sec. XII, cea mai bine conservată catedrală în stil Romanic din Portugalia care a supravieţuit Reconquistei. Urmeaza Fatima, renumit centru de pelerinaj. Seara cazare la Fatima.
Ziua 4. Fatima-Man. Alcobaca + Batalha-    Obidos- NAZARE- TOMAR (230 km)
Timp liber la dispoziţie in Fatima, sau excursie opţională (45 euro) pentru a se admira capodoperele goticului portughez, Mânăstirile Alcobaca şi Batalha. Excursia optionala continua cu vizita oraselului medieval Obidos, care incanta cu fortificatiile sale excelent consevate, apoi facem un popas pe malul oceanului Atlantic, in Nazare, cu peisajele sale de vis si plajele lungi de nisip (cele mai renumite din toata Portugalia). Incheiem ziua vizitand castelul Cavalerilor Templieri si splendida manastire de la Tomar (patrimoniu UNESCO). Seara intoarcere pentru cazare la acelasi hotel de la Fatima.
Ziua 5. FATIMA- EVORA-LISABONA (355 km)
Deplasare spre Evora, orasel medieval din patrimoniul UNESCO, unde admiram Capela dos Ossos din Biserica S. Francisco, Apeductul unic prin cladirile construite intre arcadele sale, Termele romane si Templul Dianei, datand din sec. I, precum si catedrala romanica din sec. XII. Traversând podul Vasco da Gama, cel mai lung din Europa, pornim explorarea Lisabonei: Turnul din cartierul Belem şi Mânăstirea Jeronimos, reprezentative pentru curentul manuelin (gotic târziu). Urmează Piaţa Comerţului şi cartierul Baixa Timp liber pt. shopping sau vizită la Ocenarium, unul din cele mai mari acvarii din lume  Cazare in zona Lisabona.
Ziua 6. LISABONA-CASCAIS-ESTORIL - SINTRA- Cabo da Roca
Mic dejun. Dimineata timp liber la dispozitie in Lisabona sau opţional (30 euro) excursie în renumitele staţiuni de pe malul Atlanticului, Cascais şi Estoril + Sintra si Cabo da Roca. După amiază, excursia optionala contina spre Sintra, orăşel de un pitoresc aparte intrat în Patrimoniul UNESCO datorită elegantelor palate construite aici (inclusiv reşedinţa de vară a fostei case regale), apoi deplasare la Cabo da Roca, cel mai vestic punct din Europa. Întoarcere la acelasi hotel pentru cazare.
Ziua 7. LISABONA- BUCUREŞTI
După micul dejun, se eliberează camerele şi se lasă bagajele în luggage room. Program liber la dispozitia turistilor în Lisabona. Transfer la aeroport in jurul orei 19.00 pentru zborul spre ţară. Sosire în Bucureşti Otopeni in jurul orei 04.45 in ziua urmatoare.

HOTELURI:
1.Porto http://www.booking.com/hotel/pt/black-tulip.ro.html
2.Fatima www.fatima-hotels.com/hotel-estrela-de-fatima/room-poppy
3.Lisabona http://www.bernavipexecutivehotel.com/Accommodation.html

Perioada Tarif/pers/cam dubla

11.06, 17.07, 18.08, 12.09 509 eur

TARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucureşti – Lisabona şi retur, zbor TAP (orele sunt locale).
transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2-4* exceptie ziua 6 (cu transport public)
4 cazări cu mic dejun în hoteluri de 4* si
2 cazări cu mic dejun în hotel de 3*;
ghid însoţitor din partea agenţiei si ghizi locali in Porto, Coimbra (doar la Universitate) si Lisabona

TARIFUL NU INCLUDE:
Asigurarea medicală, intrările la obiective şi ghizii locali (altii decat cei din program).
Vizite opţionale: Braga + Santiago de Compostela, Alcobaca + Batalha + Tomar, Cascais + Estoril, Sintra + Cabo da Roca
Taxe aeroport + transfer 195 €

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!