Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Circuit THAILANDA - MYANMAR

Abc Tours iti propune o vacanta exotica si inedita in Thailanda si Myanmar, un circuit in care vei vizita cele mai importante atractii turistice ale acestor doua tari asiatice. Vei poposi mai intai in fascinantul Bagkok, un oras care te va surprinde cu siguranta. Mai apoi vei ajunge in Myanmar, o destinatie turistica mai putin cunoscuta si inca neexploatata pe deplin. Aici vei vizita orasul Mandalay si fostele capitale istorice Sagaing, Ava, Amarapura, vei explora peisajul superb al stupele si pagodele de la Bagan, pitoreasca zona a Lacului Inle, unde vei descoperi ineditul traditiilor locale, te vei relaxa pe plajele tropicale din Ngapali si nu in ultimul rand vei vizita fosta capitala Yangon, cu interesante monumente coloniale dar si budiste.

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 01 - 31.10.2015 PLECARE DIN BUCURESTI
Ziua 02 - 01.11.2015 SOSIRE IN BANGKOK, Thailanda
La sosirea pe aeroportul din Bangkok vei intampinat de reprezentantul local si vei fi transferat la hotel. Dupa amiaza te vei imbarca la bordul vasului Grand Pearl si te vei intoarce in Bangkok pe Fluviul Chaopraya. Vei servi pranzul la bordul vasului.
Regim mese - Cina
Ziua 03 - 02.11.2015 BANGKOK - MANDALAY, Myanmar
Transfer de la hotel la aeroportul din Bangkok. Zbor international Bangkok - Mandalay; Vei fi transferat de la aeroport la hotel in Mandalay. Vei vizita o piata locala de jad de unde pot fi achizitionate aceste pietre pretioase si vei putea observa artizanii realizand unele dintre cele mai frumoase bijuterii. Vei vizita Pagoda Mahamuni, considerata cea mai sacra din Mandalay, datorita statuii lui Buddha, acoperita cu foite de aur. Vei vizita Pagoda Kuthodaw unde se afla cea mai mare carte din lume facuta din piatra; cartea contine 1460 de pagini cu invatamintele lui Buddha. Fiecare pagina are o latime de peste un metru, 1,5 m inaltime si o grosime de 15 cm. Aceste ansambluri de pagini de piatra sunt grupate in jurul unei pagode centrale aurite si fiecare dintre ele are propriul acoperis cu o piatra pretioasa incastrata in varf. Vei vizita Manastirea Shwenandaw, celebra pentru sculpturile sale de lemn.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 04 - 03.11.2015 MANDALAY - SAGAING - AVA - AMARAPURA - MANDALAY
Astazi vei vizita fostele capitale ale tarii: Amarapura, Ava si Sagaing. Vei vizita Pagoda Swan Oo Pon Nya Shin, dupa care vei vizita Pagoda U Min Thone Sae, una dintre cele mai importante pagode din Sagaing. Turul va continua cu vizita la o piata locala din Sagaing uinde pot fi achizitionate suveniruri. Vei face o oprire si la un atelier de olarit pentru a observa procesul de confectionare a ulcelelor de apa specifice Myanmar-ului. Vei pleca apoi spre Ava unde vei face o scurta plimbare cu ferryboat-ul.  Vei fi preluata apoi de un car traditional pentru a vizita Manastirea Bagaya. Vei vizita si situl Palatului Regal si Fortul din Mandalay, construite de Regele Mindon. Se spune ca regele a construit un acoperis aurit de sapte nivele pentru a concentra toata intelepciunea Universului asupra camerei Tronului, situata chiar dedesubt. Palatul a fost distrus de un incendiu dupa cel de-al doilea Razboi Mondial si reconstruit dupa cativa ani. Turul se va incheia cu fosta capitala din secolul al XVIII-lea, Amarapura. Vei vizita si un atelier de producere a matasii, acestea fiind foarte raspandite in Amarapura. Vei incheia acest tur cu o plimbare pe Podul U Bein, vechi de peste 200 de ani, construit in intregime din lemn de tek. Podul are o lungime de peste 2 kilometri si ofera imagini spectaculoase asupra imprejurimilor.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 05 - 04.11.2015 MANDALAY - BAGAN
Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Mandalay. Zbor intern Mandalay - Bagan. Vei face un tur de oras in Bagan. Te vei urca pe platforma inalta a unui templu, de unde te vei bucura de o priveliste panoramica a campiilor cu stupe din Bagan.
Vei vizita in continuare Pagoda Shwezigon, o stupa aurita ce te va duce cu gandul la istoria bogata a Bagan-ului. Vei vizita apoi Templul Wetkyi-In Gubyaukgyi, un templu cu picturi murale desavarsite si cu celebrele jatakas (imagini ale vietilor anterioare ale lui Buddha). Mai tarziu, vei vizita Templul Htilominlo, cunoscut pentru sculpturile fine de ipsos si decoratiunile de gresie vitrate. Dupa amiaza vei vizita un atelier local de obiecte lacuite si vei descoperi tehnicile traditionale utilizate aici si transmise din generatie in generatie. In continuare vei vizita Templul Anada, unul din cele mai linistite si mai putin aglomerate din zona Bagan. La sfarsitul zilei vei face un tur, cu carul traditional, in jurul templelor: Thatbyinnyu (cel mai inalt templu din Bagan), Dhammayangyi (un templu masiv, cunoscut pentru zidaria remarcabila) si Sulamani. Vei face o croaziera pe fluviul Irrawaddy, ce iti da posibilitatea sa observi mai indeaproape viata pescarilor si a locuitorilor din satele de pe malul raului.
Regim mese - Mic dejun, Cina
Ziua 06 - 05.11.2015 BAGAN - HEHO - LACUL INLE
Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Bagan. Zbor intern Bagan - Heho. De la aeroportul din Heho vei fi transferat catre Lacul Inle strabatand un drum pitoresc. Vei vizita podgoria si crama Red Mountain, situata in partea de nord est a Lacului Inle si vei avea ocazia sa degusti unul dintre sortimentele de vin produse aici. Cu o barca motorizata vei face tur panoramic al lacului Inle. Vei avea ocazia sa descoperi peisajele superbe din zona si vei putea observa satele plutitoare pe care vietuiesc membri ai tribului Intha. Localnicii la pescuit se folosesc de picioare pentru a vasli si directiona barcile din care pescuiesc. Pe lac vei mai vedea si gradinile plutitoare, construite cu truda de localnici. Vei vizita Pagoda Phaung Daw Oo, cel mai important sanctuar al zonei Lacului Inle, spectaculos prin cele cinci statui ale sale poleite cu aur infatisandu-l pe Buddha.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 07 - 06.11.2015 LACUL INLE
Vei vizita piata locala din imprejurimile Lacului Inle. Piata isi schimba pozitia in satele din jurul lacului, o data la 5 zile. Este vizitata, in principal, de localnici si triburile din imprejurimi care vin aici pentru a vinde sau a face schimb de bunuri. Vei vizita piata locala, dupa care vei fi transferat cu barca spre In Dein, un sat din sudul lacului, apartinand tribului Pa O. Vei face o plimbare prin sat, vei vizita scoala si vei merge apoi in zona Alaung Sitthou, regiunea unor ruine vechi din secolul al XIII-lea, a sute de pagode, unele acoperite aproape in totalitate de vegetatie. Zona principala de monumente funerare se afla pe culmea unui deal, de unde vei avea o priveliste uluitoare asupra imprejurimilor.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina
Ziua 08 - 07.11.2015 LACUL INLE - HEHO - THANDWE - NGAPALI
Transfer de la hotelul din zona Lacului Inle catre aeroportul din Heho. Zbor intern Heho - Thandwe. Dupa sosirea in Thandwe vei fi transferat la hotel in Ngapali.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 09-10 - 08.11.2015 - 09.11.2015 NGAPALI
Vei avea la dispozitie aceste zile pentru a te relaxa pe plajele din Ngapali, pentru a practica unul dintre numeroasele sporturi nautice sau pentru a vizita imprejurimile.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 11 - 10.11.2015 NGAPALI - YANGON
Transfer de la hotel din Ngapali la aeroportul din Thandwe. Zbor intern Thandwe - Yangon. Pe aeroportul din Yangon, vei fi intampinat de reprezentantul local si transferat la hotel. Vei vizita Pagoda Shwedagon, cel mai important lacas de cult budist din Yangon.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 12 - 11.11.2015 YANGON
Vei face un tur panoramic al fostei capitale a Myanmar-ului. Vei vedea cladirile in stil colonial ale fostului Parlament, Primaria, birourile de emigrari dar si Parcul Mahabandoola si Pagoda Sule. Vei vizita apoi Chinatown, Little India si Piata Bogyoke, cunoscuta in trecut ca Scott’s Market, de unde pot fi cumparate suveniruri dintre cele mai diverse. Vei vizita Pagoda Kyaukhtatgyi, ce gazduieste o statuie a lui Buddha inalta de 70 de metri.
Regim mese - Mic dejun
Ziua 13 - 12.11.2015 PLECARE DIN YANGON
Vei fi transferat de la hotel la aeroport in Yangon.
Regim mese - Mic dejun

CAZARE:

Bangkok - Hotel DREAM BANGKOK 4*
Mandalay - Hotel MANDALAY HILL RESORT    4*
Bagan -    Hotel AREINDMAR BAGAN 3*
Lacul Inle - PRISTINE LOTUS 4*    
Ngapali - Hotel NGAPALI BAY VILLAS & SPA 4*
Yangon     - Hotel CHATRIUM YANGON 4*+

Perioada Tarif/pers/cam dubla
31.10 - 12.11 3490 eur

TARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion pentru zbor international Bucuresti - Bangkok; Yangon - Bucuresti cu Qatar Airways;
Myanmar Bilet de avion pentru zbor international Bangkok - Mandalay;
Bilet de avion pentru zbor intern Mandalay - Bagan;
Bilet de avion pentru zbor intern Bagan - Heho;
Bilet de avion pentru zbor intern Heho - Thandwe;
Bilet de avion pentru zbor intern Thandwe - Yangon;
Taxele de aeroport pentru zboruri;
Transfer aeroport - hotel in Bangkok (SIB);
Croaziera Chao Praya (SIB);
Transfer hotel - aeroport in Bangkok (SIB);
Transfer aeroport - hotel in Mandalay (SIB);
Vizita la piata de jad in Mandalay (PVT);
Vizita la Pagoda Mahamuni (PVT);
Vizita la Pagoda Kuthodaw in Mandalay (PVT);
Vizita la Manastirea Shwenandaw in Mandalay (PVT);
Excursie de o zi la fostele capitale Sagaing, Ava si Amarapura (SIB);
Transfer hotel - aeroport in Mandalay (SIB);
Tur de oras Bagan (PVT)
Croaziera pe Fluviul Irrawaddy (SIB);
Transfer hotel - aeroport in Bagan (SIB);
Transfer aeroport Heho - Lacul Inle (SIB);
Vizita la Podgoria Red Mountain (SIB)
Croaziera pe Lacul Inle (SIB);
Vizita la Pagoda Phaung Daw Oo (PVT);
Vizita pietei locale langa Lacul Inle (SIB);
Vizite In Dein si Alaung Sitthou (PVT);
Transfer hotel zona Lacul Inle - aeroport Heho (SIB);
Transfer aeroport Thandwe - hotel Ngapali (SIB);
Transfer hotel Ngapali - aeroport Thandwe (SIB)
Transfer aeroport - hotel in Yangon (SIB);
Vizita la Pagoda Shwedagon in Yangon (SIB);
Tur de jumatate de zi Yangon (SIB);
Vizita la Pagoda Kyaukhtatgyi (PVT);
Transfer hotel - aeroport in Yangon (SIB);
Cazare 11 nopti;
Mese: 11 Mic dejun, 2 Pranz, 6 Cina;
Transportul pentru circuit si transferurile se fac cu minivan/autocar privat, dotat cu aer conditionat, cu ghid dedicat vorbitor de limba engleza;
Insotitor de grup din partea Eturia;
Toate taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
Bacsis ghizi locali si soferi;
Taxele de serviciu;
Serviciu telefonic de urgente 24/7;
Brosuri personalizate in limba romana cu informatii despre destinatie;
Asigurare de calatorie.

TARIFUL NU INCLUDE:
Taxa de viza pentru Myanmar: 55 USD/persoana (se obtine in avans);
Taxa de plecare de pe aeroportul international Yangon: 10 USD/ persoana (se plateste local);
Early check-in, late check-out;
Excursiile optionale;
Mesele nespecificate in program;
Produse din minibar;
Cheltuieli personale: convorbiri telefonice, servicii curatatorie, etc;

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile! Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati!