Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Circuit THAILANDA

 PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1: BUCURESTI – ISTANBUL – BANGKOK     
Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Otopeni, ora 20:00 pentru imbarcare cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bangkok, cu schimbarea cursei la Istanbul.
Ziua 2: BANGKOK
Sosire in Bangkok la ora pranzului (14:50). Transfer si cazare hotel The Berkeley Pratunam  4* sau similar. Timp liber pentru relaxare si pentru plimbari scurte.
Ziua 3:  BANGKOK – tur de oras
Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu templul Wat Traimit (Budha de Aur – statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat – statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungine, cu talpi frumos încrustate in sidef), Klong Tour cu croaziera pe raul Chao Phraya si terminam cu Wat Arun (Templul lui Dawn). Vom vizita si galeria de pietre pretioase Gems. Dupa amiaza, optional excursie la Marele Palat si Templul lui Buddha de Smarald. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani, fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi Wat Phra Kaeo (Buddha de Smarald) considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha (tarif informativ pentru grup minim 25 persoane = 35 euro/persoana). Cazare hotel The Berkeley Pratunam 4*  sau similar.
Ziua 4: BANGKOK – vizita piata plutitoare
Mic dejun. Vizita la piata plutitoare Damnoen Saduak. Turul va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, iar pana la destinatie vom trece pe langa campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos. Dupa participarea la piata plutitoare, vom face o oprire si la templul Pra Pathom Chedi din provincia Nakorn Pathom. Dupa amiaza ne vom intoarce in Bangkok si vom avea timp liber pentru cumparaturi. Seara va propunem optional o cina la restaurantul Wanfah, care se afla pe o barca traditionala thailandeza ce are 120 de locuri. Croaziera se desfasoara pe raul Chao Phraya. Se vor servi mancaruri traditionale si spectacolul va cuprinde muzica live si dansuri traditionale (tarif informativ 55 euro/persoana). Cazare hotel The Berkeley Pratunam 4* sau similar.
Ziua 5: BANGKOK
Mic dejun. Timp liber pentru a explora aceasta metropola exotica sau optional excursie la Ayuthaya, fosta capitala a Siamului, situata la 90 de km de Bangkok. Vom vizita parcul istoric cu diferite situri istorice incluse in patrimoniul UNESCO, continuam cu Bang-Pa-In vechea resedinta de vara a regilor Thailandei. Ne vom intoarce in Bangkok cu vas de croaziera, la bordul caruia vom servi si pranzul in sistem buffet. Dupa croaziera pe raul Chao Phraya ne vom intoarce la hotel (tarif informativ pentru minim 25 de persoane = 90 euro/persoana). Cazare The Berkeley Pratunam 4*.
Ziua 6: BANGKOK - PATTAYA
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer catre Pattaya. Pe drum, optional, o scurta vizita la una dintre cele mai mari gradini zoologice (Tiger Zoo) cu numeroase specii de tigrii si crocodili si spectacole interactive. Dupa pranz vom ajunge in Pattaya. Cazare hotel Amari Orchid Pattaya 4* sau similar.
Ziua 7: PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional vizita in Satul Nong Nooch unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei (parc natural, lac, cactus, orhidee). Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de box thailandez (tarif informativ: 40 euro/persoana). Cazare hotel Amari Orchid Pattaya 4* sau similar.
Ziua 8: PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie catre Insula de Corali (Koh Lan). Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling. Masa de pranz inclusa. Seara ne intoarcem in Pattaya (tarif informativ: 50 euro/persoana). Cazare hotel Amari Orchid Pattaya 4*.
Ziua 9:  PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Seara, optional, puteti participa la cabaretul Alcazar (tarif informativ: 25 euro/persoana). Cazare hotel Amari Orchid Pattaya 4* sau similar.
Ziua 10: PATTAYA
Mic dejun. Timp liber sau optional excursie in insula Koh Samed, unde se afla si Parcul National Marina (pranzul este inclus). Vom avea timp pentru plaja si pentru a admira recifele de corali. Seara, ne intoarcem in Pattaya pentru cazare (tarif informativ: 50 euro/persoana). Cazare hotel Amari Orchid Pattaya 4* sau similar.
Ziua 11: PATTAYA – BANGKOK -  ISTANBUL
Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 12:00. In jurul orei 19:00 transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcare cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Bucuresti, cu schimbarea cursei la Istanbul.
Ziua 12: ISTANBUL – BUCURESTI
Sosire la Istanbul dimineata si imbarcare pe cursa spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 09:15.

Hotel The Berkeley Pratunam 4* Bangkokhttp://www.berkeleypratunam.com/
Hotel Amari Orchid Pattaya 4* - Pattaya, http://www.amari.com/

Perioada Tarif/pers/cam dubla
05.02 - 16.02 995 eur
05.03 - 16.03 995 eur

TARIFUL INCLUDE:
transport cu avionul Bucuresti – Bangkok – Bucuresti via Istanbul, cu compania TURKISH AIRLINES;
9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri 4*, din care: 4 nopti in Bangkok, 5 nopti in Pattaya;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
transfer Bangkok – Pattaya si retur cu autocarul;
vizitele la obiectivele turistice mentionate in program (tur de o jumatate de zi in Bangkok cu ghid local, vizita de jumatate de zi la piata plutitoare Damnoen Saduak)
insotitor roman de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
taxele de aeroport: 390 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
taxa de viza si procesare acte: 35 EURO/ persoana;
asigurarea medicala / asigurarea storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de Prestari Servicii Turistice)
bacsisurile obligatorii in Thailanda (30 USD/ persoana; se achita la sosirea in Thailanda reprezentantului agentiei)

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu)

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!