Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

VENETIA - ITALIA

 

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1. Bucuresti- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti, Calea Grivitei, nr 158. Cazare la Budapesta.
Ziua 2. Budapesta- GRAZ- Lido di JESOLO
Mic dejun. Plecare la Graz, al 2-lea oraş ca mărime din Austria, unde parcurgem un tur pietonal în centrul istoric.  Apoi deplasare pentru cazare în Lido di Jesolo, superba staţiune de lângă Veneţia, cu plaje nesfârşite de nisip fin, sute de hoteluri şi o mulţime de posibilităţi de agrement.
Zilele 3 - 8.  LIDO di JESOLO - Incursiune in NORDUL ITALIEI
Ne vom bucura de un sejur activ, cu o  multitudine de opţiuni de petrecere a timpului liber. În tot acest timp "obligatorie” este vizita superbei VERONA, cu binecunoscuta Casa a Julietei, dar si cu atractii pt. turistii familiarizati cu orasul: Castelul si Ponte dei Scaligeri si mai ales misterioasa Basilica San Zeno Magiore cu cei aproape 1000 de ani de existenta.
Ne vom lăsa impresionaţi de asemenea de inegalabila VENETIE, cu palatele sale opulente strajuite de canale, unde vom vizita  Basilica si Piata San Marco, cu Pal. Dogilor si Procuratiile. Ulterior se poate vizita Basilica San Giovani e Paolo, pe drumul spre Fondameto Nove de unde ne imbarcam pentru croazieră pe insula Murano, iar iubitorii de arta se pot “desfata” cu Galeria del Academia.
MILANO, capitala modei, va incanta pe toti iubi-torii shoppingului, dar si pe cunoscatorii operelor de arta, care vor fi in largul lor in Pinacoteca Brera sau la Basilica Santa Maria delle Grazie pt. “Cina cea de Taina” a lui Leonardo da Vinci.
BONUS (GRATUIT) Excursie de 2 zile
(cazare si MD incluse) la FLORENTA- San MARINO- RAVENA.
(Pretul NU include intrarile la obiectivele turistice: Galeriile Uffizi cca 15 €, iar Basilica St. Croce, Pantheonul Florentei cca. 5 €).
Plecare spre Florenţa, oraşul artelor, unde se vizitează: Santa Maria del Fiore, cu maiestosul Dom al lui Bruneleschi, o minune a tehnicii la acea vreme, Baptisteriul, cu renumitele usi de bronz cu basoreliefuri biblice, Piaţa Senioriei veritabil "muzeu în aer liber", Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio şi Basilica Santa Croce. In continuare timp liber pt. a ne bucura de farmecul orasului, iar pentru iubitorii de arta, vizita in Galeriile Uffizi, una dintre cele mai impresionante si complete colectii de arta din lume. Seara cazare la Montecatini Terme.
A doua zi, dupa MD, timp liber pana la pranz. Plecare spre SAN MARINO unde vizita castelului medieval si apoi vizita in RAVENA, fosta capitala a Imp. Roman, cu faimoasele mozaicuri bizantine din sec. V, va vor oferi o vacanta completa.
Ziua 9. LIDO di JESOLO- LJUBLJANA-BUDAPESTA (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pt. a parcurge un tur panoramic cu autocarul în centru. Plecare spre Budapesta. Opţional, la final de excursie se poate organiza o croazieră fără cină (15 € supliment pt. cina) peDunăre (14 €), având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matiaş. Cazare în Budapesta.    Ziua 10
BUDAPESTA- BUCUREȘTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre  Bucureşti. Sosire după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Prezentare EXCURSII OPTIONALE:

BONUS(Gratuit) Excursie VERONA +MILANO paradisul iubitorilor de shopping
(Excursie de o zi, care nu include intrarile la obiective, dintre care Pinacoteca Brera costa cca 6 €, iar Santa Maria delle Grazie cca 8 €). Mic dejun. Pornim catre Milano, capitala Lombardiei, unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. O experienta unica este si urcarea pe acoperisul Domului, printre sutele de statuete cu care este decorat. Urmeaza shopping la numeroasele magazine cu produse de lux sau “doar” de o calitate si bun gust ireprosabile. Pentru iubitorii de arta propunem Pinacoteca Brera si Basilica Santa Maria delle Grazie pentru „Cina cea de Taina” a lui Leonardo da Vinci (doar cu rezervare prealabila).La Verona putem admira AreneleRomane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatulşi Mormintele Scaligerilor. In continuare timp liber pentru a “explora” numeroasele magazine pe care le-am admirat in prima parte a deplasarii noastre. Turistilor care au mai vizitat Verona, le propunem sa viziteze individual Castelul si Ponte dei Scaligeri si mai ales Basilica San Zeno Maggiore cu o arhitectura unica si aproape 1000 de ani vechime. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.

BONUS(Gratuit) Excursie VENETIA, MURANO si PADOVA
(Excursie de o zi, care nu include abonamentul la vaporeto - cca 15 euro si intrarile la obiectivele turistice dintre care Palatul Dogilor si Muzeul Correr costa cca 12 euro, iar San Giovani circa 3 euro).
După micul dejun, vă propunem o abordare inedita a Venetiei, unde vom incepe cu o plimbare cu vaporetto pe Grand Canal spre Piaţa San Marco, unde se află Campanila, Procuratiile şi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiraţie bizantină. Timp liber pentru vizita in Palatul Dogilor care abunda de lucrari de arta celebre, apoi muzeul Correr si Ponte Rialto. Turiştii familiarizaţi cu Veneţia vor merge cu ghidul catre Panteonul Venetiei, Basilica San Giovani e Paolo, apoi de la Fondamente Novo ne imbarcam pentru croazieră pe insula Murano. Intalnire cu restul turistilor la Ponte Rialto de unde pornim spre parcarea de autocare. Pe traseul de intoarcere, scurta oprire in Padova, pentru vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Intoarcere la hotel pt. cina si cazare.

SIENA si PISA
Excursii de cate 3 – 4 ore fiecare (timpul include si deplasarea Florenta- Siena si retur, respectiv Montecatini- Pisa si retur)Pret pt. ambele destinatii35 euro / pers., sau o singura destinatie 20 euro / pers., care nu include intrarile la obiectivele turistice.
De la Florenta, optional excursie la Siena, candva rivala Florentei, de asemenea excelent conservata, unde admiram splendida Catedrala de secol XIII si Piazza     
del Campo cu Fontana Gaia, Pallazo Publico si Torre de Mangia. Dupa cazarea cu MD, timp liber in Montecatini Terme sau excursie opţionalăla Pisa pentru a vizita Domul, cu decoraţiuni puternic influenţate de lumea islamică, Turnul înclinat şi Baptisteriul.

Plecari
Tarif/pers/cam dubla
21.06
455 eur
05.07
465 eur
20.07
475 eur
01.09
465 eur

TARIFUL INCLUDE:
transp. cu autocar climatizat, clasif. 2-4*
9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
6 cine in hotelul din Lido di Jesolo
Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

TARIFUL NU INCLUDE:
Asigurarea medicala, intrările la obiectivele turistice, serviciile deghizi locali
excursiileopţionale:Pisa, Siena, toate min.30 pers.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!!