Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

City Break VIENA

Viena, capitala Austriei si fosta capitala a Imperiului Habsburgic, este un oras unic al Europei, un oras cu “o mie de fete”. Influente politice, etnice dar mai ales culturale, au ajutat la modelarea spiritului si culturii vieneze, transformand acest oras intr-unul de neconfundat de-a lungul istoriei si in zilele noastre.

Puteti admira cladirile vechi, cu binecunoscuta arhitectura grava austriaca, iar cand pasul oboseste opriti-va la una dintre numeroasele cafenele! Merita! Orasul vibreaza cu o energie noua; Candva grandioasa, dar rece ca un muzeu al artelor rafinate, Viena s-a relaxat. Stradutele inguste din centrul istoric parca te conduc in pas sprintar spre fabuloasele palate, dar si spre cafenelele exotice.

Obiective Turistice:
Palatul Imperial (Hofburg) – palatul are o traditie impresionanta. Aici au locuit cei mai influenti oameni din istoria Austriei, inclusiv dinastia de Habsburg.
Palatul Schonbrunn – este cel mai important monument cultural al Austriei. Aici era resedinta de vara a Curtii de Habsburg si a fost modificat la initiativa Mariei Theresa.
House of Music – Casa Muzicii – este cel mai important muzeu  dedicat muzicii din aceasta tara si unul dintre cele mai frumoase din Europa. Tehnologia moderna se imbina perfect cu istoria muzicii, iar un vizitator are sansa de a dirija virtual chiar reputata orchestra a Filarmonicii din Viena, sa descopere prin intermediul multimedia cum dirijau mari muzicieni sau isi pot inregistra propriile compozitii pe CD-uri, oricat de stangaci ar fi rezultatul.
Stephansdom - Impresionanta catedrala cu un turn de 136.7 m inaltime, a fost gazda si martor a multor evenimente istorice si culturale din istoria capitalei vieneze. Printre cele mai reprezentative se numara nunta lui Wolfgang Amadeus Mozart dar si funeraliile acestuia.

HOTEL ALLEGRO 3* - Mic Dejun
Situat: Hotelul este situat la doar cateva minute de centrul orasului. O serie de linii de metrou, cu statia chiar vis-a-vis de hotel, va duc direct la centrul istoric al Vienei in aproximativ 8 minute. Metroul va conduce direct la Opera de Stat, renumita Ringstrasse cu toate monumentele sale glorioase si la Kärtner Strasse, eleganta strada pietonala din orasul vechi. De asemenea, aveti acces direct la reteaua de trenuri, pentru a putea ajunge cu usurinta la atractii din intregul oras, precum Prater sau Centrul Expozitional al Vienei.
Facilitati hotel:  depozitare bagaje, parcare, sala conferinta, receptie 24/24, restaurant propriu, Wake-up call, transfer aeroport contra cost.
Facilitati camere: seif, camere izolate fonic, incalzire, aer conditionat, acces internet.

Perioada Tarif/3 nopti cazare/pers/cam dubla
01.03 - 30.05 de la 305 eur
05.06 - 30.09 de la 325 eur

HOTEL NH ATTERSEEHAUS 4* - Mic Dejun
Situat: Hotelul NH Atterseehaus este un hotel luxos de 4 stele situate pe cel mai lung boulevard de shopping din Viena – Bulevardul Mariahilfer. Locatia sa excelenta il transforma in locul ideal de unde sa incepi sa descoperi Viena.
Facilitati hotel: acces internet, aer conditionat, parcare, bar, sala conferinta, receptie 24/24, restaurant propriu.
Facilitati camere: seif, acces internet, incalzire, minibar, camere izolate fonic, aer conditionat.

Perioada Tarif/3 nopti cazare/ pers/cam dubla
01.03 - 30.05 de la 355 eur
05.06 - 30.09 de la 365 eur

Pentru lista completa a hotelurilor va rugam contactati agentia!! Oferta este valabila in limita locurilor disponibile! Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata!

NOTA: Tarifele prezentate sunt orientative, acestea putandu-se modifica in functie de perioada si disponibilitatile din momentul rezervarii.