Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

COASTA DE AZUR-ELVETIA

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1  BUCURESTI – VENETIA -PADOVA
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 12.00 pentru zbor Bucureşti - Veneţia cu Lufthansa, cu escală la Frankfurt. După aterizare, imbarcare in microbuzul de transfer şi deplasare spre Padova. Seara, cazare  în zona Padova.
Ziua 2  VERONA- MILANO-RIVIERA LIGURICA (390 km)
Mic dejun. Plecare spre Verona, unde admiram Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa del'Erbe, Palatul şi Mormintele Scaligerilor. Traseul continua spre Milano pentru a vizita: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, pe atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Seara sosire şi cazare în zona Genova- Savona.
Ziua 3  Parcul Naț. CINQUE TERRE GENOVA-Coasta de AZUR (215+220 km)        
Mic dejun. Zi liberă la dispoziţie (camerele se elibereaza dimineata), sau opţional (35 euro) excursie in Parcul National Cinque Terre + Genova. Deplasare spre Spezia, de unde utilizam trenuletul pentru a admira cele cinci orasele amplasate spectaculos pe terase abrupte care “plonjeaza” in mare. Atat micile asezari cu stradutele lor pitoresti, cat si natura generoasa in peisaje care “iti taie rasuflarea” sunt incluse in Patrimoniul Mondial UNESCO. Continuam excursia optionala cu capitala Liguriei- Genova, unde vizitam Vechiul Port, Centrul istoric cu labirintul sau de stradute inguste, Catedrala, Palatul Ducal si casa lui Cristofor Columb. Seara, deplasare pt. cazare in zona Nice-Cannes.
Zilele 4- 5- 6. CANNES- MONACO-NICE- SAN REMO- St. TROPEZ
Ne vom bucura de un sejur activ, cu o  multitudine de opţiuni de petrecere a timpului liber. În tot acest timp "obligatorie” este vizita faimoaselor statiuni de pe Coasta de Azur: Saint Tropez, cu o istorie deosebit de bogata, mergand inapoi in timp pana in perioada romana, Cannes, cu aleea vedetelor lângă Palais des Festival et des Congres si Nice, unde ne va incanta o plimbare pe Promenade des Anglais. Un alt sinonim pentru “lux” este Monaco unde, după vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port şi faimosul Cazino, iar replica staţiunilor exclusiviste în "varianta” italiană este San Remo. Cazare în zona Nice- Cannes.
Ziua 7. Coasta de AZUR- MARSILIA-AVIGNON- LYON (540 km)
Mic dejun. Plecare spre Marsilia, cel mai mare oras al Frantei dupa Paris, unde vom admira din pitorescul Vieux-Port (Portul Vechi) silueta masiva a Chateau d`If, de pe insula omonima, faimos datorita romanului Contele de Monte Cristo. Traseul continua spre Avignon pentru a admira grandiosul Palat Papal şi podul St. Benezet. Seara cazare în zona Lyon, apoi opţional (8 euro) scurtă vizită în Lyon by night.
Ziua 8. ANNECY- Chamonix-Mont Blanc Vf. Aiguille du Midi- Bellegarde (355 km)
Mic dejun. .Plecare spre pitorescul orasel Annecy, superb amplasat pe malul lacului omonim. Ne vor incanta Castelul, Palatul d`Isle si Catedrala Saint Pierre. Traseul continua spre micuta statiune pt. sporturi de iarna St. Gervais les Bains de la poalele Mont Blanc-ului. Timp liber sau excursie optionala (15 euro) spre taramul stancilor vesnic inzapezite. Daca vremea permite, se urca din Chamonix la cea mai inalta statie de telecabina din lume Aiguille du Midi 3777 m, in apropiere de Mont Blanc. Deplasare pt. cazare in zona Bellegarde-sur-Valserine.
Ziua 9. GENEVA- BERNA- ZURICH-LIECHTENSTEIN (480 km)     
Mic dejun. Stabatem  intreaga Elvetie incepand cu Geneva pe care o vizitam intr-un tur de oras: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Primaria, Maison Tavel, sediul ONU. Continuam cu Berna, capitala Elveţiei, unde vom admira: Rathaus, Marktgasse şi Kramgasse, Catedrala St. Vicenţiu. În Zurich începem turul pietonal cu: Grossmunster (catedrală protestantă, fondată de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) şi Bahnhofstrasse, principala arteră comercială a oraşului. Se tranzitează apoi Liechtenstein, cu o scurtă oprire în capitala Vaduz, apoi cazare în zona Dornbirn- Austria.  
Ziua 10. Munchen-BUCURESTI 195 km
Mic dejun. Tranzităm Germania spre Munchen. Transfer la ora 12.00 la aeroportul din Munchen pentru zbor la Bucureşti. Sosire in Bucuresti in jurul orei  18.10.

Perioada
Tarif/pers/cam dubla
11.07
545 eur
25.07
549 eur
08.08, 22.08
555 eur

HOTELURI: (sau similar)
1. Zona Padova
http://www.hotelantille.com/en_stanze.htm
2. Zona Genova
http://www.poggiohotel.it/en/
3. Zona Nice- Cannes
http://www.balladins-cannes-lecannet.com/en/
4. Zona Lyon
http://www.ibis.com/gb/hotel-0778-ibis-lyon-gerland-7eme/index.shtml
5. Bellegarde
http://www.kyriad-bellegarde-chatillon-en-michaille.fr/en
6. Zona Dornbirn- Austria
http://www.basur.at

TARIFUL INCLUDE:
Zbor Buc.-Veneţia şi Munchen-Buc. Orarul de zbor se poate modifica
Transport cu autocar modern, climatizat, clasif. 2-4*
9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*
Ghid din partea agenţiei după întâlnirea cu acesta la Padova

TARIFUL NU INCLUDE:
asigurarea medicală, intrările la obiective şi serviciile de ghizi locali;
excursiile opţionale: Cinque Terre- Genova, Lyon, Chamonix– Mont Blanc, toate minim 30 pers.;
Taxe aeroport + transfer aeroport-hotel-aeroport 195 euro.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!