Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

OFERTA CORPORATE 

 

SERVICII DE TURISM PROFESIONISTE PENTRU AFACEREA TA!


Traim intr-o lume dinamica iar companiile au nevoie de servicii de calatorie oferite rapid, profesionist si la preturi atractive.
ABC TOURS ofera de peste 20 de ani servicii turistice corporative adaptate nevoilor afacerilor in ascensiune, cu accent pe deservirea exceptionala si la cea mai ridicata valoare.
Suntem printre primele agentii acreditate IATA, membri ANAT si cu parteneri de prestigiu precum DERTOUR Germania si TUI.
Folosindu-ne de reteaua proprie de parteneri de care dispunem putem oferi o multitudine de optiuni in ceea ce priveste companiile aeriene, cazarea, transferuri si intalniri de afaceri ori planificarea evenimentelor. Astfel veti fi asigurati  ca faceti cele mai bune alegeri in functie de bugetul de care dispuneti si veti putea sa controlati in permanena costurile.

Serviciile oferite de ABC TOURS

  • Negocierea tarifelor pentru emiterea biletelor de avion la cele mai bune preturi
  • Asigurarea transportului la sol, inclusiv transferuri la/si de la aeroport
  • Negocierea ratelor pentru hoteluri, apartamente, vile si asigurarea unori tarife reduse de cazare.
  • Organizarea activitatilor de zi cu zi, turism si vizitarea obiectivelor turistice, degustari de vin, SPA, practicarea diverselor tipuri de sport (golf, tenis)
  • Compania dvs va primi un consultant dedicat care se va ocupa de toate comenzile dvs.
  • Flexibilitate oferita pentru termenul de plata al facturilor
  • Servicii de protocol VIP pentru aeroportul Henry Coanda si pentru aeroporturile destinatiei alese


Organizare de evenimente speciale

Specializati in organizarea activitatilor de team-building, banchete, evenimente culturale va oferim experiente memorabile ce mustesc de imaginatie, creativitate si profesionalism, intotdeauna sustinute de inovatii tehnice pentru a garanta ca evenimentul va fi un succes.
Va oferim servicii profesioniste pentru:

  • team building
  • activitati outdoor si indoor
  • banchete


Evenimente personalizate

Agentia poate organiza la cerere conferinte, seminarii, cocktail-uri, intalniri de afaceri oferind servicii specializate furnizate sau integrate: inchirierea locatiilor, dotari si servicii audio-video (videoproiectoare, retroproiectoare, flipchart-uri, instalatii de sonorizare, servicii de catering, cazare, transferuri la si de la aeroporturi, tururi si programe optionale, asistenta, etc).


Pentru o oferta adaptata cerintelor si nevoilor firmei dvs va rugam sa ne contactati prin telefon la numerele afisate pe site sau prin email la adresele andrei@abctours.ro sau office@abctours.ro!