Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

ELVETIA - Lombardia

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1.  BUCURESTI - MILANO - Zona VARESE (160 km)
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 05.00 pentru zbor Bucureşti- Milano cu compania Blue Air. Dupa aterizare, transfer la hotel in zona Varese, apoi timp liber la dispozitia turistilor. Puteti lasa bagajele la hotel si sa folositi acelasi microbuz de transfer pentru a ajunge la Cast. Sfortesco in Milano. Timp liber pentru vizita individuala in capitala Lombardiei, iar dupa amiaza tarziu, intalnire cu ghidul si cu restul grupului pentru a vizita: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, superb decorat în exterior, culminând cu faţada sa impunătoare din marmură albă. Întoarcere cu autocarul în zona Varese pentru cazare.
Ziua 2. ZERMATT- MATTERHORN- MONTREUX- LAUSANNE (465 km)
După micul dejun, plecam spre Elvetia- Ţara Cantoanelor, unde parcurgem zone montane de o frumuseţe rară spre Tasch pentru urcare cu trenuleţul la Zermatt, staţiune turistică protejată ecologic (vehicule motorizate sunt interzise). Opţional ascensiune la cota 3883 m. Priveliştea magnifică a celor 38 de piscuri de peste 4000 m, va fi "recompensa” pentru temerarii care s-au aventurat să "plutească” cu telecabina deasupra crevaselor gheţarului Matterhorn. Deplasare spre Montreux, o plăcută staţiune pe malul lacului Leman unde se vizitează renumitul Castel Chillon. Încheiem ziua cu un tur pietonal în Lausanne, către Catedrala din centrul istoric. Cazare în zona Bellegarde.
Ziua 3. Geneva- Chamonix-Mont Blanc Vf. Aiguille du Midi (3842 m) (275 km)
Mic dejun. Plecare spre Geneva pt. un tur de oraş: Catedrala St.Pierre, Place Neuve, Maison Tavel, Primăria, iar seara, sediul ONU. Timp liber în Geneva sau excursie opţională  (25 euro) spre tărâmul stâncilor veşnic înzăpezite. Dacă vremea permite, se urcă din Chamonix la cea mai înaltă staţie de telecabină din lume Aiguille du Midi 3777 m, în apropiere de Mont Blanc. Întoarcere în Bellegarde pentru cazare.
Ziua 4.  BERNA- INTERLAKEN- LIECHTENSTEIN  (495 km)
Mic dejun. Deplasare spre Berna, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse şi Kramgasse, Catedrala St. Vicenţiu. Continuăm cu Interlaken, celebra staţiune montană superb amplasată între 2 lacuri la poalele Alpilor. Se tranzitează Liechtenstein, cu o scurtă oprire în capitala Vaduz, apoi cazare în zona Dornbirn- Austria.
Ziua 5. SANKT GALLEN – Cascada RINULUI- ZURICH- LUCERNA 345 km Mic dejun. Ne deplasăm pe malul lacului Konstanz spre Sankt Gallen, unde oprim pentru a vizita renumita Abatie Benedictina. Fondată în anul 613, aceasta a fost timp de multe secole principala Abatie Benedictină din Europa, fiind inclusă şi în patrimonial UNESCO.  Excursia continuă spre Zurich. Pe traseu oprire la Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascadă a Rinului. În Zurich începem turul pietonal: Grossmunster (catedrală protestantă, fondată de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) şi principala arteră comercială a oraşului- Bahnhofstrasse. Încheiem excursia la Lucerna pentru un tur de oraş: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapeele, Kapellbrucke, Wasserturm. Seara întoarcere pentru cazare în zona Dornbirn.
Ziua 6. MILANO- BUCURESTI
In cursul diminetii transfer la aeroportul din zona Milano  pentru zbor la Bucureşti, unde aterizam în jurul orei 16.45.

HOTELURI:
1. Zona Varese
http://www.yeshotel.it/room.asp
2. Zona Bellegarde
http://www.kyriad-bellegarde-chatillon-en-michaille.fr/en
3. Zona Dornbirn
http://www.hotel-surpunt.com

Perioada
Tarif/pers/cam dubla
06.06
415 eur
22.06
425 eur
07.07, 02.08, 15.08
435 eur

TARIFUL INCLUDE:
zbor Bucuresti- Milano/ Bergamo- Bucur.
Transport cu autocar climatizat clasif. 2-4*
5 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*
Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu

TARIFUL NU INCLUDE:
Asig. medicală, intrările la obiective, ghiziii locali
Telecabina la Chamonix + Matterhorn, tren la Tasch
Opţionale: Chamonix-Mont Blanc (minim 30 pers.)
Taxe aeroport + transfer 195 €

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!