Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Hotel DAVY CROCKETT RANCH 2*

Localizare: Hotelul este amplasat pe o suprafata de 140 de hectare impadurite din Disneyland Paris si ofera cabane de familie la 10 minute distanta de atractiile irezistibile ale parcului. Un supermarket se afla la aproximativ 10 minute distanta. Parisul se afla la 30 de minute distanta cu trenul.
Facilitati hotel: receptie deschisa non stop, asistenta turistica, zona de picnic, seif la receptie, restaurant, bar/salon, barbeque, piscina interioara, tobogan de apa, teren de tenis interior, sauna, echitatie, Arcade/sala de jocuri, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa.
Facilitati camere: Fiecare camera este prevazuta cu Aer Conditionat, fier si masa de calcat, TV, frigider, cuptor cu microunde, chicineta, baie cu cada, articole de toaleta.

 

Perioada Tarif/pers/cam dubla
Sezon A 352 eur
Sezon B 402 eur
Sezon C 477 eur
Sezon D 655 eur
Sezon E 744 eur

TARIFELE INCLUD:

3 nopti cazare / 4 zile acces in parc
transferuri intre hoteluri si parcuri (pentru hotelurile care pun gratuit la dispozitia turistilor un shuttle bus)
taxele locale

La cerere oferim biletele de avion Bucuresti - Paris - Bucuresti!

Observatii:
copiii de pana la 7 ani care sunt cazati in camera cu unul sau doi adulti nu platesc intrarea in Parcurile Disney si beneficiaza de gratuitate la cazare; pentru accesul in parcuri, acestia trebuie sa fie insotiti de cel putin un adult
copiii de pana la 3 ani pot beneficia de patut (la cerere, in functie de disponibilitatea de la hotel); acestia nu se iau in calcul pentru numarul persoanelor cazate intr-o camera

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!!