Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

ISRAEL - Pelerinaj in Tara Sfanta

 PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1 Bucuresti – Tel Aviv – Cezareea – Haifa – Cana din Galilea
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 04:00 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO 155 cu destinatia Tel Aviv. Decolare din Bucuresti la ora 06:00. Sosire in Tel Aviv la ora 08:35. Intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana si incepem pelerinajul in Tara Sfanta urcand coasta marii Mediterane pe urmele lui Petru pana la Cezareea, locul unde Corneliu a fost botezat si de unde Pavel a plecat la Roma. Scurt popas pentru vizitare la apeductul roman. Continuam cu vizitarea orasului Haifa si a frumoaselor gradini suspendate Bahai, cat si biserica Stella Marris, muntele Carmel si grota prorocului Ilie Tezviteanul. Plecam catre Cana din Galilea, locul unde a avut loc prima minune a lui Iisus.Transfer la hotel in Nazareth. Cina si cazare la hotel Rimonim 4* Nazareth sau similar.
Ziua 2 Marea Galileei – Capernaum – Muntele Fericirilor – Tabgha – Muntele Tabor
Mic dejun. Turul incepe la Capernaum, vizitand ruinele vechii Sinagogi unde Iisus a predicat si a dat invatatura. Excursia continua pe Muntele Fericirilor, unde a avut loc Predica de pe munte. Se merge la Tabgha, unde a avut loc miracolul inmultirii painii si pestilor, apoi la Biserica lui Petru si in locul pescuirii miraculoase. Calatorie cu barca pe Marea Galileei asa cum era pe vremea lui Iisus. Dupa pauza de pranz, vizita la Raul Iordan si la locul de botez- kibutz Yardenit, iar apoi continuam cu vizita la Muntele Tabor, locul unde a avut loc Schimbarea la fata. Intoarcere la hotel. Cina si cazare la hotel Rimonim 4* Nazareth sai similar.
Ziua 3 Nazareth – Valea Iordanului – Ierihon – Qumran – Marea Moarta
Mic dejun. Excursia continua catre Nazareth, locul unde Iisus si-a petrecut copilaria si adolescenta.         Vizita la biserica Buna Vestire si la atelierul de tamplarie al Sfantului Josif. Continuam prin Valea Iordanului pana la Ierihon, cel mai vechi oras din lume, vizitam apoi Qumran, locul unde au fost gasite manuscrisele de la Marea Moarta. Vizita la Marea Moarta cu posibila baie in apa sarata, bogata in minerale. Transfer la hotel in Bethlehem. Cina si cazare la hotel Sheperd Plaza 4* Bethlehem sau similar.
Ziua 4 Muntele Scopus – Maslinilor – Grota Pater Noster – Biserica Nasterii Domnului
Mic dejun. Urcam spre Ierusalim prin desertul Iudeii, pe la hanul Bunului Samaritean. Intrare triumfala in Ierusalim prin portile Vechii Cetati. Pelerinajul la Ierusalim incepe urcand pe Muntele Scopus spre Muntele Maslinilor pana la locul Inaltarii. Grota Pater Noster (Tatal Nostru) si cea mai frumoasa vedere panoramica a orasului Ierusalim. Coboram pana la Gradina Ghetimani, Biserica Agoniei, Grota Tradarii si mormantul Mariei.
Ajungem apoi la Bethlehem, locul de nastere al lui Iisus unde vizitam Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine, grota Sfantul Jerome si capela Sfanta Ecaterina, Campul Pastorilor unde au vazut ingerii ce au anuntat nasterea Mantuitorului. Cina si cazare la hotel Sheperd Plaza 4* Bethlehem sau similar.
Ziua 5 Muntele Sion–Zidul Plangerii–Drumul Crucii–Golgota–Biserica Sfantului Mormnant
Mic dejun. Continuam cu vizitarea Muntelui Sion, Foisorul unde a avut loc “Cina cea de taina”, mormantul regelui David si manastirea Dormition. Continuam cu Zidul Plangerii si urcam muntele Templului la West, vizitarea noului oras. Turul Ierusalimului se incheie cu vizita la scaldatoarea Bethesda, intrand prin Poarta Oilor, biserica Sfanta Ana, Capela Biciuirii si parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 Statii in care s-a oprit Isus pe Drumul Crucii, pina la Golgota si Biserica Sfantului Mormant. Intoarcere la hotel. Cina si cazare la hotel Sheperd Plaza 4* Bethlehem sau similar.
Ziua 6 Ein Karem – Betania – Tel Aviv – Jaffa - Bucuresti
Mic dejun. In ultima zi vizitam Ein Karem, locul nasterii lui Ioan Botezatorul. Mergem la Betania unde au locuit Maria, Marta si Lazar, si unde Domnul Iisus a facut minunea invierii lui Lazar. Continuam cu un tur panoramic al orasului Tel Aviv catre Jaffa, vechi port acum un faimos cartier al artistilor unde vizitam casa lui Simon Tabacaru si biserica Sfantul Petru ce comemoreaza invierea Tabitei. Transfer la Aeroportul International Ben Gurion pentru imbarcarea cursei Tarom RO 154 cu decolare la 00:30 (a doua zi)  si aterizare in Bucuresti la ora 03:15  Sfarsitul pachetului de servicii.

Perioada Tarif/pers/cam dubla
16.01 - 21.01 499 eur
16.02 - 21.02 499 eur
16.03 - 21.03 499 eur

TARIFUL INCLUDE:
Bilete de avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti, zbor direct compania Tarom
2 nopti cazare cu mic dejun hotel Rimonim 4* Nazareth sau similar
3 nopti cazare cu mic dejun hotel Shepherd Plaza 4* Bethlehem sau similar
5 cine la hotel (demipensiune)
BONUSUL AGENTIE:Plimbare cu barca pe Marea Galileii
Excursiile zilnice si vizitele prevazute in program
Ghid local de limba romana pe toata durata excursiei
Biletele de intrare la obiectivele din program
Transport cu autocar local pe toata durata programului
Taxi Tabor
Insotitor roman de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
Taxele de aeroport si combustibil: 160 Euro (po suferi modificari)
asigurarea medicala, asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul)
bacsisuri pentru ghizi locali si sofer: 4 Euro/persoana/zi (se achita la fata locului)

ACTE NECESARE: Pasaport valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!