Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

ITALIA - Venetia

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1. Bucuresti- Veneția – Lido di Jesolo
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 04.00 pentru zbor Bucureşti- Treviso cu compania Wizz Air.  Apoi deplasare pentru cazare în Lido di Jesolo, superba staţiune de lângă Veneţia, cu plaje nesfârşite de nisip fin, sute de hoteluri şi o mulţime de posibilităţi de agrement.
Zilele 2 - 7.  LIDO di JESOLO - Incursiune in NORDUL ITALIEI
Ne vom bucura de un sejur activ, cu o  multitudine de opţiuni de petrecere a timpului liber. În tot acest timp "obligatorie” este vizita superbei VERONA, cu binecunoscuta Casa a Julietei, dar si cu atractii pt. turistii familiarizati cu orasul: Castelul si Ponte dei Scaligeri si mai ales misterioasa Basilica San Zeno Magiore cu cei aproape 1000 de ani de existenta.
Ne vom lăsa impresionaţi de asemenea de inegalabila VENETIE, cu palatele sale opulente strajuite de canale, unde vom vizita  Basilica si Piata San Marco, cu Pal. Dogilor si Procuratiile. Ulterior se poate vizita Basilica San Giovani e Paolo, pe drumul spre Fondameto Nove de unde ne imbarcam pentru croazieră pe insula Murano, iar iubitorii de arta se pot “desfata” cu Galeria del Academia.
MILANO, capitala modei, va incanta pe toti iubi-torii shoppingului, dar si pe cunoscatorii operelor de arta, care vor fi in largul lor in Pinacoteca Brera sau la Basilica Santa Maria delle Grazie pt. “Cina cea de Taina” a lui Leonardo da Vinci.
Excursie optionala de 2 zile (cazare si MD incluse) la FLORENTA- San MARINO- RAVENA (65 euro).
(Pretul NU include intrarile la obiectivele turistice: Galeriile Uffizi cca 15 €, iar Basilica St. Croce, Pantheonul Florentei cca. 5 €).
Plecare spre Florenţa, oraşul artelor, unde se vizitează: Santa Maria del Fiore, cu maiestosul Dom al lui Bruneleschi, o minune a tehnicii la acea vreme, Baptisteriul, cu renumitele usi de bronz cu basoreliefuri biblice, Piaţa Senioriei veritabil "muzeu în aer liber", Ponte Vecchio, Palazzo Vecchio şi Basilica Santa Croce. In continuare timp liber pt. a ne bucura de farmecul orasului, iar pentru iubitorii de arta, vizita in Galeriile Uffizi, una dintre cele mai impresionante si complete colectii de arta din lume. Seara cazare la Montecatini Terme.
A doua zi, dupa MD, timp liber pana la pranz. Plecare spre SAN MARINO unde vizita castelului medieval si apoi vizita in RAVENA, fosta capitala a Imp. Roman, cu faimoasele mozaicuri bizantine din sec. V, va vor oferi o vacanta completa.
Ziua 8. LIDO di JESOLO – București
Mic dejun la pachet, apoi transfer la aeroport la ora 05.00 pentru zbor la Bucureşti. Sosire la Bucureşti Otopeni în jurul orei 11.00.

Prezentare EXCURSII OPTIONALE:

1.VERONA + MILANO paradisul iubitorilor de shopping (25 euro - *vezi conditii gratuit).
(Excursie de o zi, care nu include intrarile la obiective, dintre care Pinacoteca Brera costa cca 6 €, iar Santa Maria delle Grazie cca 8 €).
Mic dejun. Pornim catre Milano, capitala Lombardiei, unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. O experienta unica este si urcarea pe acoperisul Domului, printre sutele de statuete cu care este decorat. Urmeaza shopping la numeroasele magazine cu produse de lux sau “doar” de o calitate si bun gust ireprosabile. Pentru iubitorii de arta propunem Pinacoteca Brera si Basilica Santa Maria delle Grazie pentru „Cina cea de Taina” a lui Leonardo da Vinci (doar cu rezervare prealabila). La Verona putem admira AreneleRomane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scaligerilor. In continuare timp liber pentru a “explora” numeroasele magazine pe care le-am admirat in prima parte a deplasarii noastre. Turistilor care au mai vizitat Verona, le propunem sa viziteze individual Castelul si Ponte dei Scaligeri si mai ales Basilica San Zeno Maggiore cu o arhitectura unica si aproape 1000 de ani vechime. Intoarcere la hotel pentru cina si cazare.
2. VENETIA, MURANO si PADOVA (25 €)
(Excursie de o zi, care nu include abonamentul la vaporeto - cca 15 euro si intrarile la obiectivele turistice dintre care Palatul Dogilor si Muzeul Correr costa cca 12 euro, iar San Giovani circa 3 euro).
După micul dejun, vă propunem o abordare inedita a Venetiei, unde vom incepe cu o plimbare cu vaporetto pe Grand Canal spre Piaţa San Marco, unde se află Campanila, Procuratiile şi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiraţie bizantină. Timp liber pentru vizita in Palatul Dogilor care abunda de lucrari de arta celebre, apoi muzeul Correr si Ponte Rialto. Turiştii familiarizaţi cu Veneţia vor merge cu ghidul catre Panteonul Venetiei, Basilica San Giovani e Paolo, apoi de la Fondamente Novo ne imbarcam pentru croazieră pe insula Murano. Intalnire cu restul turistilor la Ponte Rialto de unde pornim spre parcarea de autocare. Pe traseul de intoarcere, scurta oprire in Padova, pentru vizita la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Intoarcere la hotel pt. cina si cazare.
3. SIENA si PISA
Excursii de cate 3 – 4 ore fiecare (timpul include si deplasarea Florenta - Siena si retur, respectiv Montecatini - Pisa si retur)Pret pt. ambele destinatii 35 euro / pers., sau o singura destinatie 20 euro / pers., care nu include intrarile la obiectivele turistice.
De la Florenta, optional excursie la Siena, candva rivala Florentei, de asemenea excelent conservata, unde admiram splendida Catedrala de secol XIII si Piazza. del Campo cu Fontana Gaia, Pallazo Publico si Torre de Mangia. Dupa cazarea cu MD, timp liber in Montecatini Terme sau excursie opţională la Pisa pentru a vizita Domul, cu decoraţiuni puternic influenţate de lumea islamică, Turnul înclinat şi Baptisteriul.

HOTELURI:
1. Lido di Jesolo
http://www.hotelveneziajesolo.it/en
2. Montecatini Terme
http://www.hotelvillaanna.it/en/rooms-hotel-montecatini-terme.php

Perioada
Tarif/pers/cam dubla
22.06
405 eur
06.07
409 eur
21.07
419 eur
02.09
415 eur

TARIFUL INCLUDE:
Zbor Bucureşti-Veneţia-Buc., cu Wizz Air. Orarul de zbor se poate modifica
taxa pentru câte un bagaj de cală pentru fiecare pasager;
7 cazări cu mic dejun + 6 CINE în hotel 3 și 2*;
asistență turistică din partea agenției
Programul este de tip City Break (ATENȚIE, locuri limitate) cu date fixe de plecare sincronizate cu programele de autocar al cărui ghid va însoți și turiștii sosiți cu avionul, după întâlnirea cu aceștia la hotel în Lido di Jesolo.

TARIFUL NU INCLUDE:
asigurarea medicală, intrările la obiectivele turistice şi ghizii locali
taxe aeroport +transfer aeroport-hotel-aeroport 175 euro.
transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4* pentru vizite opţionale, pentru grup minim 20 persoane

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!