Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

PARIS Magique

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1. BUCUREŞTI- PARIS
Prezentare în Aerop. Bucureşti OTOPENI la ora 05.00 pt. zbor Bucureşti-Paris cu compania Air France. De asemenea se pot utiliza zboruri ale unor companii aviatice care operează din alte oraşe ale ţării direct pentru destinaţia Paris şi care au zboruri apropiate ca dată cu datele acestei excursii. După aterizarea la Paris, transfer la hotel. În continuare, program liber, la dispozitia turiştilor. Cazare la Paris.
Ziua 2. PARIS- VERSAILLES
Mic dejun. Timp liber sau, opţional, excursie pentru a vizita somptuosul Palat de la Versailles şi grădinile sale. La întoarcerea în Paris, tur panoramic al cartierului de zgârie nori La Defence, L'Arc de Triomphe, Palais de Chaillot, Tour Eiffel, Şcoala Militară, Domul Invalizilor, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Champs Elysees, Place Concorde. Apoi deplasare pe lângă Opera Garnier, Galeriile Lafayette, către Moulin Rouge şi Place Pigalle. Întoarcere la hotel utilizând transportul  public. Cazare la Paris.
Ziua 3. PARIS- L`Ille de la Cite, Montmartre
După micul dejun, începem explorarea oraşului utilizând transportul public: L'Ille de la Cite, inima istorico-spirituală a Parisului, cu impozanta Catedrală Nôtre Dame şi Palatul de Justiţie cu delicata Sainte Chapelle. Apoi traversăm  într-un tur pietonal Cartierul Latin spre Universitatea Sorbona, Pantheon şi Grădinile Luxembourg. Seara, timp liber în renumitul cartier Montmartre pentru a admira impozanta Bazilică Sacre Coeur şi pitoreasca Place du Tertre. Întoarcere  la hotel pentru cazare.
Ziua 4. PARIS- FONTAINEBLEAU- VAL. LOIREI (470 km)
Mic dejun. Timp liber în Paris. Excursie opţională (10 euro) la Palatul Fontainebleau, impresionant prin rafinamentul desăvârşit şi apoi în continuare (35 euro) pe Valea Loirei. Se vizitează cel mai renumit castel: Chambord, ce domină peisajul cu arhitectura sa medievală, iar la întoarcerea spre Paris, oprire în pitorescul orăşel Blois pentru a vizita Castelul încărcat de istorie. Cazare la Paris.
Ziua 5. PARIS- DISNEYLAND
Mic dejun. Timp liber în Paris, paradis al pasionaţilor de shopping, iar pentru "copiii” de toate vârstele sugerăm o excursie la Disneyland (deplasare cu RER). În Paris nu rataţi impozantul Dom al Invalizilor, mormântul lui Napoleon Bonaparte, Muzeele Luvru şi d`Orsay, centrul Pompidou cu Atelierul Brâncuşi, Croaziera pe Sena şi bineînţeles ascensiunea in Turnul Eiffel. Cazare la Paris.
Ziua 6. Au revoir PARIS
După micul dejun, se eliberează camerele şi se lasă bagajele în luggage room. Timp liber în Paris. Transfer la ora 15.00 la aeroportul  Charles de Gaulle din Paris pentru zbor la Bucureşti sau la aeroporturile de destinaţie din ţară. Sosire la Bucureşti în jurul orei 20.10. 

HOTELURI:

1. Paris -  hotel 3*
http://www.accorhotels.com/gb/hotel-1401-ibis-paris-la-villette-cite-des-sciences-19th/index.shtml
2. Paris -  hotel 2* suburbii
http://www.hotel-bb.com/en/hotels/paris-porte-des-lilas.htm

Perioada Tarif/pers/cam dubla/ Hotel 3*

31.05 355 eur
18.06, 30.06 355 eur
11.07, 20.07, 31.07 355 eur
04.08, 13.08, 19.08, 27.08 355 eur
08.09 355 eur

TARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucureşti - Paris - Bucureşti, zbor Air France.
5 cazări cu mic dejun  la hotel 3* sau 2* (minim 10 pers. la fiecare hotel)
ghid din partea agenţiei;        

TARIFUL NU INCLUDE:
asigurarea medicala, intrările la obiective şi ghizii locali
croaz. Sena, urcarea in Turnul Eiffel, transp. local  în Paris
transp. cu autocar climatizat, min. 2* pt. opţionala din ziua 4
excursii opţionale (Autocarul deserveşte si grupul sosit cu autocarul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri), Valea Loirei - Fontainebleau, minim 20 pers.
taxe aeroport şi transfer aeroport- hotel- aeroport 195 euro

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!