Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Paste BARCELONA

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1 (11 apr):  Bucuresti – Barcelona
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:30 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30 si sosire in Barcelona la ora locala 10:40. Imbarcare in autocar pentru un tur panoramic de jumatate de zi cu autocarul (maxim 3 ore). Vom trece in revista cele mai importante repere turistice ale Barcelonei: Plaza Catalunya, Catedrala Gotica (exterior), colina Montjuic si stadionul olimpic. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare la hotel Alimara 4*. Seara, optional, deplasare impreuna cu insotitorul de grup la Biserica Romaneasca din Barcelona pentru participare la Slujba de Inviere (transportul se va face cu mijloace de transport in comun si nu este inclus in pretul excursiei).
Ziua 2 (12 apr):  Excursie optionala la Monsterrat & vizita la o crama de vinuri
Mic dejun. Excursie optionala la Monserrat urmata de o vizita la o crama de vinuri cu dejun de Paste. Manastirea Monserrat este centrul spiritual al Cataluniei si este situata intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la 48 km de Barcelona. Manastirea dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880. In continuare vom vizita una dintre faimoasele crame de vinuri din zona Barcelonei si vom servi dejunul la un restaurant local. Cazare la hotel in Barcelona.
Ziua 3 (13 apr):  Barcelona – orasul lui Antonio Gaudi
Mic dejun. Zi dedicata descoperirii orasului Barcelona, in care va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup intr-un tur pietonal cateva dintre cele mai importante atractii: Sagrada Familia, parcul Guell, muzeul Picasso sau promenada Ramblas (transportul nu este inclus). Cazare la hotel in Barcelona.
Ziua 4 (14 apr): Excursie optionala Girona & muzeul lui Dali
Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala in nordul Barcelonei, la Girona si Muzeul lui Dali, atractii reprezentative pentru
spiritul si arta catalana. In centrul istoric al orasului Girona vom vedea vechiul cartier evreiesc (unul dintre cele mai bine
pastrate din Europa) cu strazile sale inguste, Biserica Sf Felix, Catedrala si zidurile orasului roman, foarte bine pastrate. Muzeul lui Salvador Dali din Figueres, orasul natal al artistului, adaposteste cea mai mare parte din creatiile sale si este un loc care nu trebuie ratat. Cazare la hotel in Barcelona.
Ziua 5 (15 apr):  Barcelona – Bucuresti
Mic dejun. La ora 09:00 transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 15:40.

Perioada Tarif/pers/cam dubla

11.04 - 15.04 445 eur

HOTEL ALIMARA 4*
Localizare: Hotelul modern este situat in nordul Barcelonei, la 7 km de centru (aprox 20 minute cu metroul); statia de metrou este la 2 minute de mers de hotel. Parcul Guell este la o distanta de 4 statii de metrou de hotel. Caracteristici hotel: 156 camere confortabile echipate corespunzator, restaurant, bar, gradina si terasa, internet (cu plata). Camerele standard, aprox 24 m2 sunt echipate cu: baie proprie, uscator de par, TV satelit, telefon, minibar, seif (cu plata), aer conditionat sau incalzire. Pagina web: www.alimarahotel.com

TARIFUL INCLUDE:
transport cu avionul Bucuresti – Barcelona si retur cu compania Tarom
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4*  
transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocarul
tur de oras de jumatate de zi cu autocarul in Barcelona (maxim 3 ore)
insotitor roman de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
taxele de aeroport: 130 EURO / persoana (pot suferi modificari)
taxa de oras pentru Barcelona: 2 EURO / persoana / zi, se achita direct la hotel
excursiile optionale (Monserrat, Girona & muzeul Dali)
biletele de intrare la obiectivele turistice
asigurarea medicala (recomandata) si asigurarea storno (recomandata)

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!