Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

BRUXELLES-AMSTERDAM

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1 (08.04): BUCURESTI – AMSTERDAM – BRUXELLES
Intalnire la ora 05:10 la aeroportul Otopeni cu conducatorul de grup pentru imbarcare cursa KLM cu destinatia Amsterdam. Sosire la destinatie la ora locala 09:00. Transfer catre Bruxelles, unde vom face un tur panoramic cu ghid local al orasului cu scurte opriri la cladirea Parlamentului, Palatul de Justitie, Palatul Regal, Manneken Pis - mascota orasului, Grand Place - considerata una din cele mai frumoase piete publice din Europa. Cazare la hotelul Thon City Centre 4* sau similar in Bruxelles.
Ziua 2 (09.04): BRUXELLES – BRUGGE
Timp liber pentru plimbari individuale sau, optional, excursie la Brugge. Vom face un tur pietonal cu ghid local, unde vom admira cladirile medievale, catedralele si bisericile orasului. De asemenea, se poate opta pentru o croaziera pe canale. Cazare in Bruxelles.
Ziua 3 (10.04): BRUXELLES – LUXEMBOURG
Mic dejun. Optional, excursie de o zi la Luxembourg unde vom face un tur de oras cu ghid local. Acesta va cuprinde: Marele Palat, Place D’Armes, Catedrala Notre Dame, construita in stil baroc. Cazare in Bruxelles.
Ziua 4 (11.04): BRUXELLES – ANVERS
Mic dejun. Ziua de azi o putem dedica orasului Anvers (optional). Plecam in cursul diminetii spre acest oras, unde ghidul local ne va arata: Grote Markt (Piata Centrala), Fantana Brabo, Catedrala, Muzeul Paul Rubens (intrare optionala). Seara, participare optionala la Slujba de Inviere la Biserica Ortodoxa Romana “Buna Vestire” aflata in Piata Sf. Catherine. Cazare in Bruxelles.
Ziua 5 (12.04): BRUXELLES
Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Alternativ, va propunem o vizita cu insotitorul de grup la Muzeul de Ciocolata si Cacao, cu posibilitatea vizionarii unor filme documentare despre istoricul ciocolatei si degustarii celor mai fine tipuri de ciocolata belgiana. Cazare in Bruxelles.
Ziua 6 (13.04): BRUXELLES – AMSTERDAM – BUCURESTI
Mic dejun. In cursul diminetii, plecam catre capitala Olandei, Amsterdam. In drum, optional si daca timpul ne permite, vom face o scurta vizita la Keukenhof-Lisse, cea mai mare gradina de flori din lume (32 hectare cultivate cu milioane de flori; peste 100 specii de lalele, precum si zambile, irisi sau narcise). In Amsterdam, avem prevazut un tur panoramic de oras de jumatate de zi cu ghid local. Aici admiram Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din piata Dam, precum si numeroasele canale, poduri si cladiri istorice aflate de-a lungul raului Amstel, dar si celebra piata de flori. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa KLM cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 20:45 si sosire in tara la ora 00:25.

Perioada Tarif/pers/cam dubla

08.04 - 13.04 435 eur

TARIFUL INCLUDE:
transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti, compania KLM;
5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Thon City Centre 4* sau similar in Bruxelles;
transferuri aeroport Amsterdam – hotel in Bruxelles – aeroport Amsterdam;
tur de oras de o jumatate de zi (3 ore) cu ghid local in Bruxelles si Amsterdam;
insotitor roman de grup.

TARIFUL NU INCLUDE:
taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana  (pot suferi modificari);
bagaj de cala (optional): 15 EURO/dus-intors, pret valabil pentru posesorii cardului Flying Blue
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
optional asigurarea medicala /storno.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!