Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

PROGRAM EXCURSIE:

10.04.2015  Bucuresti – Cairo
Intalnire la ora 20.00 cu reprezentantul agentiei Cocktail Holidays la Aeroportul Otopeni Henri Coanda si imbarcare la cursa TURKISH AIRLINES TK 1046 cu decolare la ora 21.50 spre Cairo via Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 23.15, trecere prin zona de tranzit.
11.04.2015 Cairo 1 zi tur Cairo ce include Muzeul de Egiptologie- Piramidele – Sfinx
Imbarcare la cursa TK 692 cu decolare la ora 00.25 spre Cairo.Aterizare la Cairo la ora locala 02.50. Dupa indeplinirea formalitatilor de trecere a frontierei se efectueaza transfer de la aeroport la hotel. Cazare la hotel 5* in Cairo. Mic dejun. Tur inclus de o zi in Cairo cu vizitarea Muzeului de Egiptologie (inclus), optional, renumitul tezaur al Faraonului Tuthankamon, vizita la Piramide(exterior) si la Templul Funerar cu Sfinxul (inclus), o prezentare cu posibilitatea optionala a achizitionarii produselor de la Laboratorul de Parfumuri si de la Institutul Papirusului, PRANZ inclus fara bauturi. Seara, cina la hotelul de 5* inclusa si participare optionala la Slujba de Inviere  la una dintre bisericile ortodoxe de rit copt din Cairo. Aproximativ 10 % din populatia Egiptului este de religie copta crestina si celebreaza o data pe an Pastele – Sham El Nessim, dupa un post de 55 zile, dupa care obisnuiesc sa manance peste si oua si sa imbrace haine noi de primavara.
12.04.2015 Cairo – Optional, tur de ½ zi  “Cairo vechi” si plecare cu trenul Cairo-Aswan
Mic dejun la hotel. Optional, excursie CAIRO VECHI: Moscheea de Alabastru, zona coptica – Casa si Biserica Sfintei Fecioare Maria – Pret infomativ min. 10 platitori : 35 €/ persoana. Eliberarea camerelor la ora 12:00. Seara, transfer la gara din Cairo (aprox. ora 18:00) pentru deplasare cu trenul - INCLUS - supliment vagon de dormit cu cina si mic dejun in sistem catering, pe ruta Cairo - Aswan. Innoptare in tren.
13.04.2015 Aswan – Tur inclus Gradina Botanica si Optional Excursie la Marele Baraj si Templul Philae – Croaziera pe Nil
Mic dejun in tren. Transfer de la gara Aswan la vasul de croaziera pt imbarcare. In Aswan este inclusa vizita la Gradina Botanica, dupa o placuta plimbare cu felucca sau barca motorizata in apropierea stancilor Insulei Elephantine. Daca timpul permite se poate face si excursie optionala la Marele Baraj de la Aswan- realizare impresionanta a ingineriei moderne, cu o contributie valoroasa a specialisitilor romani si Templul Phílae, situat pe o insula in mijlocul Nilului (pret informativ min.10 platitori: 45 €/ persoana). Pranz si cina pe vas de croaziera de 5* LUX.
14.04.2015 Croaziera pe Nil – vizita inclusa la Templul Kom Ombo - Edfu
Mic dejun pe vasul de croaziera. Navigare spre Kom Ombo si oprire pentru vizitarea Templului Kom Ombo, renumit prin mumiile crocodililor de Nil. Navigare spre Edfu prin Ecluza de la Esna - opera constructorilor romani. Seara, dupa cina, Petrecere “Galabya” la clubul vasului de croaziera, cu muzica, jocuri si dansuri orientale. Pranz, cina si cazare pe vasul de croaziera de 5* LUX.
15.04.2015 Croaziera pe Nil – Vizita la Edfu –Luxor cu vizita inclusa la Templul Karnak si Luxor
Pensiune completa pe vas (mic dejun, pranz si cina). Imbarcare in trasuri pentru vizita inclusa la Templul dedicat lui Horus in Edfu.
Sosire la Luxor. Vizita inclusa la templele de pe malul estic al Nilului: Complexul Karnak-dedicat zeului Amon-Ra si Templul Luxor–intrari incluse. Cazare pe vasul de croaziera de 5* LUX.
16.04.2015 Luxor – vizite incluse in Valea Regilor si Templul Reginei Hatshepsut - Hurghada
Mic dejun pe vas. Foarte devreme dimineata, vizita inclusa in Luxor la  monumentele antice de pe malul vestic al Nilului: mormintele faraonilor din Valea Regilor, Templul Reginei-Faraon Hatshepsuth de la Deir El Bahri si Colosii lui Memmnon –  statuile gigantice de la intrarea Templului lui Amenhotep al III-lea. Vizita la atelierul de prelucrare a alabastrului. Plecare spre statiunea Hurghada – Marea Rosie. Cazare cina la hotel 5* in Hurghada cu ALL INCLUSIVE
17.04.2015 Hurghada/Marea Rosie
Timp liber pantru plaja si odihna. Cazare si cina la hotel 5* Hurghada cu ALL INCLUSIVE.
18.04.2015 Hurghada/Marea Rosie - Croaziera optionala pe Marea Rosie
Timp liber pentru plaja. Optional, Croaziera pe Marea Rosie  cu pranz pe vas. Tarif informativ min.10 platitori: 35 €/ persoana; doritorii pot face snorkeling pentru a admira coralii si pestii colorati unici in Marea Rosie. Cazare la hotel 5* Hurghada cu ALL INCLUSIVE.
19.04.2015 Hurghada - Jumatate de zi optional Jeep Safari
Timp liber pentru plaja. Optional, Jeep safari in desert pentru a vizita un sat de beduini si a admira apusul de soare- cina BARBEQUE inclusa. Tarif informativ min. 10 platitori: 35 €/ persoana). Cazare la hotel 5* Hurghada cu ALL INCLUSIVE.
20.04.2015 Hughada - Bucuresti
Ora 00:30 noaptea eliberarea camerelor si plecare cu autorcarul spre aeroportul din Hurghada. Imbarcare la cursa Hurghada Istanbul TK 703 cu decolare la ora 02:45. Aterizarea la Istanbul este la ora 06:30, iar dupa trecerea prin zona de tranzit si everificarea portii de imbarcare, se face imbarcarea la cursa TK1043 spre Bucuresti cu decolare la 07.45 si cu aterizare la ora 09.05 la Bucuresti.

Perioada Tarif/pers/cam dubla

10.04 - 20.04 1190 eur


Descriere Hoteluri si Vas Croaziera pe Nil
CAIRO Hotel  Le Meridien Giza Pyramids 5* www.lemeridien-pyramids.com  sau similar  
CROAZIERA PE NIL- M/S Semiramis 5*LUX www.goegypt.org sau similar
Hilton Hurghada Resort 5*  http://www3.hilton.com/en/hotels/egypt/hilton-hurghada sau similar  

TARIFUL INCLUDE:
10 nopti din care: 2 nopti Cairo hotel 5* cu mic dejun, un pranz si o cina, 1 noapte tren cu demipensiune catering (mic dejun si cina), 3 nopti vas de croaziera 5* LUX cu pensiune completa, 4 nopti all inclusive 5* in Hurghada
Transferuri si transportul cu autocar cu aer conditionat;
Vizitele si intrarile a caror ordine poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale: tur Cairo cu pranz; tur Aswan cu Gradina Botanica; Templul Kom Ombo, Templul Edfu; Templul Luxor; Templul Karnak; Valea Regilor cu 2 morminte incluse (fara cel al lui Tuthankamon care se plateste); Templul Reginei Faraon Hatshepsut.
Transport avion Turkish Airlines Otopeni–via Istanbul-Cairo-retur Hurghada-via Istanbul-Otopeni, cu bagaj permis la cala de 40 kg de persoana, dar o valiza sa nu depaseasca 32kg ;
Taxele de aeroport 230 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
BONUS! Asigurarea storno si medicala pentru orice varsta tip COCKTAIL TRAVEL PROTECTION;
Asistenta turistica in limba romana – ghid egiptean, pe toata perioada sejurului;
Taxa de viza si procesare si bacsisuri incluse numai pentru transport bagaje;
Bilet de tren vagon de dormit loc in cabina dubla Cairo-Aswan cu catering inclus, cina si mic dejun;

TARIFUL NU INCLUDE:
Alte excursii optionale si intrari la obiective turistice, cheltuieli personale, bacsisuri pentru ghizi locali sau soferi, bauturi la mese;

Bine de stiut!
Este necesara imbracamintea decenta si incaltamintea comoda, sport, pentru a evita alunecarea;
Puteti folosi pentru efectuarea platilor atat euro, cat si dolari SUA, numerar, dar este indicat sa schimbati in lira egipteana;
La aeroport sau hotel schimbati o suma minima, urmand ca schimbul valutar sa-l efectuati la casa de schimb sau banca;
Sfarsitul de saptamana este vineri si sambata, conform religiei islamice, predominanta in Egipt – 90 % din populatie;
La plecarea din Egipt sa nu aveti asupra dvs. Corali. Amenda este de aproximativ 500 dolari SUA;

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!