Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Paste LISABONA & MADEIRA

 

PROGRAM EXCURSIE:

11 Aprilie  BUCURESTI – LISABONA
Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:35 pentru imbarcare pe zborul Companiei TAP PORTUGAL cu destinatia Lisabona. Decolare la ora 05:35 cu zborul TP1345 si aterizare la Lisabona la ora locala 08:00. Intalnire cu ghidul local si transfer in oras. Tur de oras Lisabona cu ghid local: Vor putea fi admirate: cartierul Belem – un loc strans legat de descoperirile maritime portugheze, vizita interioara la biserica Manastirii Jeronimos – o capodopera a stilului Manuelin, aflata pe lista Patrimoniului Mondial Unesco. Vizita exterioara Turnul Belem (1515) si Monumentul Descoperirilor Maritime. Ne vom indrepta apoi catre orasul vechi, unde vom debarca din autocar si vom urca la Castelul St. George, trecand pe langa biserica Sf.Antonio si Catedrala. Colina pe care se afla ofera o panorama deosebita asupra orasului. Vom cobori apoi catre strazile pitoresti ale cartierului Alfama – unul dintre cele mai vechi cartiere ale orasului. In drum spre hotel vom admira panoramic: Piata Marques de Pombal, Avenida da Liberdade, Piata Restauradores si Piata Rossio. Sosire la hotel. Dupa amiaza, timp liber la dispozitie pentru odihna si vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare hotel VIP Executive Diplomático 4* sau similar. Detalii pe www.viphotels.com
12 Aprilie  SFANTA ZI DE PASTE – LISABONA – SINTRA - CABO DA ROCA – CASCAIS
Mic dejun. In ziua de Paste va propunem optional Excursie optionala la Sintra, declarata de UNESCO patrimoniu universal. Sintra a fost resedinta de vara a Regilor Portugaliei si adaposteste monumente de importanta istorica, exemple clasice ale arhitecturii portugheze. In Sintra vom vizita Palatul Regal si vom avea timp liber in centrul orasului. Vom continua excursia cu Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale despre care poetul portughez Luis de Camoes scria: “in acest loc se termina pamantul si incepe marea”. Urmeaza o oprire in Cascais, un fost sat pescaresc care de-a lungul timpului s-a transformat intr-un veritabil centru turistic. Intoarcere la Lisabona. Intoarcere la Lisabona. Lisabona prinde viata noaptea! Puteti sa admirati Lisabona plina de culoare in drum spre un restaurant traditional unde degustati o delicioasa mancare traditionala portugheza, in timp ce sunteti incantati de muzica Fado. In timpul cinei veti asculta Fado – muzica traditionala portugheza. Comparat adesea cu muzica Gospel datorita liniei melodice puternice, Fado este cantat la lumina lumanarilor si acompaniat de sunetul mistic al chitarii portugheze. Versurile cantecelor Fado sunt de inima albastra si únele vorbesc despre dragoste pierduta sau pasiuni interzise, dar sunt deopotriva si vesele atunci cand vorbesc despre luptele cu tauri, un vin bun sau despre cei mai buni prieteni. Cazare hotel VIP Executive Diplomático 4* sau similar.
13 Aprilie  OBIDOS – NAZARE – BATALHA - FATIMA
Mic dejun. Excursie optionala la Obidos, Nazare, Batalha & Fatima. Vom incepe cu o vizita a satului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata portguheza unde vom vizita mica biserica Sf. Maria si stradutele medievale, apoi vom face un scurt popas in oraselul pescaresc Nazare, asezat pe malul oceanului. Timp liber la dispozitie in oras, unde  puteti servi un delicios pranz pescaresc. Vom continua cu vizita manastirii Batalha (sec. al XV-lea, o adevarata capodopera a artei manueline) si vom continua apoi cu vizitarea centrului religios si de pelerinaj Fatima, renumit datorita aparitiilor Fecioarei Maria in anul 1917. Timp liber la dispozitie in Fatima. Intoarcere la Lisabona. Cazare hotel VIP Executive Diplomático 4* sau similar.
14 Aprilie  LISABONA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru shopping sau vizite pietonale cu insotitorul de grup. Cazare hotel VIP Executive Diplomático 4* sau similar.
15 Aprilie  LISABONA – MADEIRA
Mic dejun. Eliberarea camerelor. Timp liber la dispozitie pentru shopping sau vizite. Dupa-amiaza transfer la aeroportul din Lisabona pentru imbarcare pe zborul TP1687 cu destinatia Funchal. Decolare la ora 16:10 si aterizare la Funchal la ora 17:55. Transfer la hotel. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal. Detalii pe www.hotelraga.com
16 Aprilie  FUNCHAL – TUR DE ORAS
Mic dejun. Tur de oras Funchal cu ghid local. Funchal, capitala Madeirei, este situat intr-un golf atractiv, inconjurat de munti. Prima oprire va fi la Piata Locala, unde puteti vedea produse traditionale, inclusiv cateva din florile pentru care Madeira este faimoasa: orhidee, strelitia – ”pasarea paradisului’’, etc., cosuri umplute cu fructe tropicale si legume, suveniruri si o impresionanta piata de peste. Turul continua cu o vizita la Fabrica de Broderie, unde puteti admira frumusetea broderiilor Madeirene in diferite stadii de design si creatie. Urmeaza o plimbare de-a lungul stazii principale de shopping, cu vizita la Catedrala contruita in secolul XV, un impresionant exemplu de arhitectura portugheza. Timp liber la dispozitie in Funchal. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.
17 Aprilie  TURUL DE VEST AL INSULEI: „VESTUL SALBATIC” – PORTO MONIZ & CAMARA DE LOBOS
Mic dejun. Timp liber sau optional Excursie de 1 zi la Porto Moniz cu ghid local si pranz inclus. La o scurta distanta de Funchal se afla satul pescaresc Camara de Lobos, un sat pitoresc pe care insusi Sir Winston Churchill l-a pictat vizitand Madeira. Continuam vizita cu Cabo Girao, un promontoriu imens deasupra oceanului Paúl da Serra, singurul platou al insulei, al doilea din lume ca inaltime (1400 m). Continuam excursia de-a lungul Coastei de sud catre Ribeira Brava si apoi catre  Porto Moniz - un mic sat pescaresc faimos pentru piscinele in roci vulcanice, vom descoperi unul din cele mai frumoase puncte ale coastei de nord, un drum construit din roci langa mare de unde se pot admira cascade uimitoare. Servirea pranzului (meniu 3 feluri cu bauturi incluse). Dupa pranz, continuam drumul spre Paul da Serra (1500m) cunoscut ca “acoperisul Madeirei”. Intoarcere in Funchal. Seara, timp liber la dispozitie pe strazile animate de festivitatile Carnavalului. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.
18 Aprilie FESTIVALUL FLORILOR – PARADA COPIILOR
Mic dejun. In Madeira, primavara este celebrata ca o regina, fiind incoronata de Festivalul Florilor, tinut in fiecare an dupa Paste. In sarbatorirea primaverii si a exuberantei florilor care infloresc in acest sezon, iar aici mai intens datorita climatului subtropical, Funchal este scena unui spectacol cu adevarat somptuos, cel al Festivalului Florilor. Festivitatile incep astazi, cand mii de copilasi costumati se aduna in Praça do Município, unde iau parte la construirea unei picturi murale din flori – Zidul Sperantei. Acesta simbolizeaza speranta pentru o lume mai buna si pacifista. Participare impreuna cu insotitorul de grup la Parada Copiilor si Ceremonia Zidului Sperantei. Seara, optional „Seara Traditionala Espetada cu program folcloric”. Sunteti invitati la un traditional restaurant madeiran, unde veti descoperi nu numai mancarea traditionala, ci si ospitalitatea calduroasa specifica locuitorilor. Atmosfera speciala va fi creata de cantaretii de Fado si grupul folcloric la care va puteti alatura. O sa fie o seara pe care o sa v-o amintiti cu placere mereu! Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.
19 Aprilie FESTIVALUL FLORILOR – MONTE & GRADINILE TROPICALE – PARADA CARELOR ALEGORICE
Mic dejun. Optional, Excursie de ½ zi cu ghid local la Monte & Gradinile Tropicale. Telecabina va va purta intr-o excursie pitoreasca pana la Monte unde prima imagine pe care o veti vedea este cea cu turnurile gemene, fatade ale faimoasei Bisericii (sec. XVIII). In Monte vom vizita Gradinile Tropicale ale Palatului Monte (suprafata 70.000mp), un loc excelent pentru a descoperi colectia de arbori din intreaga lume. Nu trebuie sa ratati coborarea cu ‘’Topoganul’’ pana in Funchal (nu este inclus in pret). Plimbarea este cu sanii din rachita experimentand astfel trecutul Madeirei, cand acesta era unicul mijloc de transport. Participare impreuna cu insotitorul de grup la parada principala a festivalului, Parada Carelor Alegorice. Bijuteria festivalului este defilarea zecilor de care alegorice decorate cu mii de flori care emana in aer parfumuri delicate dar efemere – este timpul pentru Parada Florilor. In acelasi timp pentru a marca momentul, artistii locali isi dedica timpul construirii covoarelor florale memorabile, expuse strategic pe strazi in diferite puncte, in timp ce sunt organizate concursuri de a gasi magazinele cu cele mai spectaculoase vitrine decorate. Atmosfera de poveste va fi intretinuta de concerte de muzica clasica, de muzica traditionala si spectacole de varietati. Cazare hotel Raga 4* sau similar Funchal.
20 Aprilie MADEIRA  - LISABONA - BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor. Timp liber la dispozitie pentru. Transfer la aeroportul din Funchal pentru imbarcare pe zborul Companiei TAP TP1686 cu destinatia Lisabona. Decolare la ora 19:00 si aterizare in Lisabona la ora 20:35. La ora 22:45 imbarcare pe zborul TP1344 cu destinatia Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 04:45 a doua zi. Sfarsitul pachetului de servicii.

Perioada Tarif/pers/cam dubla
11.04 - 20.04 759 eur

TARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucuresti – Lisabona (zbor direct), Compania TAP Portugal
Bilet de avion Lisabona - Funchal (zbor direct), Compania TAP Portugal
Bilet de avion Funchal – Bucuresti (via Lisabona), Compania TAP Portugal
4 nopti cazare cu mic dejun Hotel Vip Executive Diplomatico 4* sau similar Lisabona
5 nopti cazare cu mic dejun Hotel Raga 4* sau similar Funchal
Tur de oras Lisabona cu ghid local
Tur de oras Funchal cu ghid local
Tururi pietonale cu insotitorul de grup in Lisabona si Funchal
Transferuri Aeroport Lisabona – Hotel – Aeroport Lisabona
Transferuri Aeroport Funchal – Hotel – Aeroport Funchal
Insotitor de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
Taxele de aeroport si combustibil: 260 Euro/persoana (pot suferi modificari)
asigurarea medicala / storno (se emite in aceeasi zi cu contractul), intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale

Excursiile optionale (tarife calculate pentru minim 20 platitori)
1. Sintra, Cabo da Roca, Cascais: 50 Euro/persoana, Include: transport cu autocar local, ghid local, bilet de intrare
la Palatul Regal, vizite conform descrierii
2. Obidos, Nazare, Batalha, Fatima: 55 Euro/persoana, Include: transport cu autocar local, ghid local, vizitele din
program, insotitor de grup
3. Monte & Gradinile Tropicale: 55 Eur/persoana, Include: transport autocar, bilet telecabina, ghid local, intrare la Gradinile Tropicale, insotitor roman de grup
4. Turul de VEST: Porto Moniz & Camara de Lobos: 65 Eur/persoana, Include: transport autocar, ghid local, pranz cu bauturi incluse, insotitor roman de grup   

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Iasi, Targu Frumos, Roman, Bacau, Onesti, Adjud, Focsani, Buzau, Urziceni
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti
Sibiu, Rm. Valcea, Pitesti

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!!