Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Paste PARIS

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1 Intalnire la ora 05:15 cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Paris. Sosire la Paris la ora locala 09:25. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local. Timp de 3 ore vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Dupa turul de oras (panoramic), transfer si cazare la hotel Ibis Porte de Bercy 3* sau similar. Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe renumitul bulevard Champs Elysees.
Ziua 2 Dupa micul dejun, plimbare cu insotitorul de grup pe boemele stradute ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain du Pres. Dupa-amiaza, timp liber pentru a va bucura de frumoasele gradini Luxembourg. Seara, croaziera pe Sena.
Ziua 3 Mic dejun. Optional, excursie la Castelul Fontainebleau (resedinta de vanatoare a regilor Frantei) si Palatul Versailles sau timp liber in Paris pentru plimbari individuale, cumparaturi sau diverse vizite propuse de insotitorul de grup. Seara, optional, participare la Slujba Invierii la Biserica Ortodoxa Romana “Sf. Arhangheli Mihail, Gavriil si Rafail”, aflata in centrul Cartierului Latin, aproape de catedrala Notre-Dame.
Ziua 4 Mic dejun. Plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea principalelor obiective: catedrala Notre Dame, Conciergerie si Saint Chapelle (intrari optionale). Dupa amiaza, timp liber pentru plimbari individuale sau vizite la muzee. Va recomandam Muzeul Louvre sau Domul Invalizilor, locul unde se afla mormantul marelui lider politic si militar Napoleon Bonaparte. Tot aici, pasionatii de arme si munitii pot vizita un interesant si cuprinzator muzeu al armelor (ambele deschise in aceasta zi de luni).
Ziua 5 Mic dejun. Optional, excursie de o zi pe Valea Loirei, in timpul careia vor fi vizitate castelele Chenonceaux si Amboise. Alternativ, plimbare cu insotitorul de grup prin cartierul Montmartre pentru vizitarea frumoasei biserici Sacre Coeur si a pietei Tertre, locul de intalnire al artistilor parizieni. Dupa-amiaza, plimbare in zona Turnului Eiffel (optional urcare in turn pentru o priveliste panoramica).
Ziua 6 Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru cumparaturi. Transfer la aeroport la ora 16:00 pentru imbarcare pe cursa Air France cu plecare spre Bucuresti la ora 19:10. Sosire la Bucuresti la ora 23:00.

Perioada Tarif/pers/cam dubla  
10.04 - 15.04 495 eur  

TARIFUL INCLUDE:
transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur cu compania AIR FRANCE;
5 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis Porte de Bercy 3* sau similar;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
tur de oras de ½ de zi (4 ore) cu ghid local;
croaziera pe Sena de o ora;
insotitor roman de grup.

TARIFUL NU INCLUDE:
taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
optional asigurarea medicala / storno

EXCURSII OPTIONALE (minim 20 participanti):  
Castelele de pe Valea Lorei: 130 EURO/persoana
Castelul Fontainbleau & Palatul Versailles: 120 EURO/persoana

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!