Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

PASTE VENETIA

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1 (09.04) BUCURESTI - BUDAPESTA (895 km)
Plecare din Bucuresti, Piata Victoriei (parcarea de langa Muzeul Antipa), la ora 06:00, pe traseul: Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Targu Mures – Cluj Napoca – Oradea. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale. Cazare Hotel Tulip Inn Millennium 3* sau similar in Budapesta.
Ziua 2 (10.04) BUDAPESTA - VIENA (244 km)
Mic dejun. Excursia continua spre Viena. Tur panoramic Viena, din autocar, al celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana,  Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg – fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric. Transfer la hotel si cazare. Timp liber la dispozitie. Seara, optional se poate organiza pentru min. 20 persoane o Cina traditionala vieneza in Grinzing. Tarif: aprox. 25 Euro/pers, transfer inclus! Cazare hotel Star Inn Schonbrunn 3* sau similar in  Viena.
Ziua 3 (11.04) VIENA - GRAZ - VENETIA (PADOVA) (637 km)
Mic dejun. Excursia continua spre Graz unde vom face un scurt popas pentru un tur panoramic si apoi catre Italia – in zona Mestre – Venetia. Sosire in timpul serii la San Dona di Piave. Cazare hotel Best Western Park Continental 4* sau similar in San Dona di Piave.
Ziua 4(12.04) VENETIA
Mic dejun. Transfer cu autocarul la punctul de imbarcare pe vaporasul care va duce in Venetia unde puteti admira Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Turnul cu orologiu, Puntea Suspinelor. Vizita continua cu o plimbare pietonala pentru a admira Grand Canale. Timp liber la dispozitie. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Best Western Park Continental 4* sau similar.
Ziua 5 (13.04) PADOVA - VERONA - MILANO (480 km)
Mic dejun. Transfer cu autocarul la punctul de imbarcare pe vaporasul care va duce in Venetia. Timp liber pentru vizite individuale in Venetia. Optional, excursie la PADOVA – vizita Catedrala Sf. Anton, VERONA - vizita: Palazzo Capuleti, Balconul Julietei, Piata Bra, Arena romana si MILANO - vizita: Castelul Sforzesco (exterior), Domul (optional, urcare), Piata Opera “SCALA” cu statuia lui Leonardo Da Vinci, Galeriile Vittorio Emanuele. Intoarcere la hotel. Cazare hotel Best Western Park Continental 4* sau similar.
Ziua 6 (14.04) VENETIA - BUDAPESTA (738 km)
Mic dejun. Plecare dis-de-dimineata spre Budapesta. Sosire in cursul serii. Seara, optional, Croaziera si cina romantica pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana: welcome drink, 2 preparate calde: sarmalute si gulas, preparate reci si salate. Bauturi: 1 sticla de vin la 4 pers, apa minerala si racoritoare (Tarif: 30 Euro/persoana, minim 30 persoane, transfer inclus). Cazare hotel Tulip Inn Millennium sau similar in Budapesta.
Ziua 7 (15.04) BUDAPESTA - BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, plecare spre Bucuresti unde vom ajunge in cursul noptii, in functie de formalitatile vamale.

Perioada Tarif/pers/cam dubla

09.04 - 15.04 365 eur

TARIFUL INCLUDE:
transport cu autocar (standard international) conform itinerariului
6 nopti de cazare astfel: 2 nopti Budapesta, hotel 3* cu mic dejun, 1 noapte in Viena, hotel 3* cu mic dejun si 3 nopti in zona Venetia-Mestre, hotel 4* cu mic dejun
tur panoramic in Budapesta, Viena, Graz
taxe de autostrada si parcari
insotitor roman de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
intrarile la obiectivele turistice
excursiile optionale;
biletele de vaporas Venetia
taxa de oras la hotelul din Italia, 4 Euro/persoana/zi/hotel 4* (se achita exclusiv la receptia hotelului de catre fiecare turist)
asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie (cost total asigurare complexa storno+medicala: 57 lei/persoana, persoane pana la 60 ani).

EXCURSII OPTIONALE:
Excursie Padova-Verona-Milano: 35 euro/persoana (grup minim 25 persoane)
Croaziera pe Dunare: 30 euro/persoana
Cina traditionala in Grinzing: 25 euro/persoana

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!