Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

PIATA DE CRACIUN BERLIN
 
 

PROGRAM EXCURSIE:

 

Ziua 1 Bucuresti – Berlin

Intalnire cu insototorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu doua ore inainte de decolare, pentru imbarcare pe zborul Companiei AIR BERLIN cu destinatia Berlin.

 

  • Plecare 28.11 – Grup 1 Decolare la ora 06:30 cu zborul AB8271 si sosire la Berlin la ora 07:35

  • Plecare 28.11 – Grup 2 Decolare la ora 13:10 cu zborul AB8273 si sosire la Berlin la ora 14:15

  • Plecare 03.12 Decolare la ora 06:30 cu zborul AB8271 si sosire la Berlin la ora 07:35

 

Transfer la hotel. Plimbare pietonala cu insotitorul de grup. Putine orase au vazut atat de multe schimbari in ultimii ani precum Berlinul. Aceasta capitala este metropola europeana cu cea mai bogata istorie, dar si cu cea mai fulminanta revenire. Cele doua entitati separate, care au existat inainte de caderea Zidului Berlinului, au devenit iarasi una. Greu se gaseste vreo urma din fosta diviziune est-vest. Arhitectura noua din Potsdamer Platz si a cartierului guvernamental formeaza un contrast fascinant pentru cladirile de la sfarsitul secolului 19 ale Charlottenburg-ului, acum toate imbracate in haine de sarbatoare. Cazare hotel Holiday Inn Berlin Mitte 4* situat central sau similar.

 

Ziua 2 Berlin – Tur de oras si Targul de Craciun din piata Gendarmenmarkt

Mic dejun. Tur de oras Berlin cu autocar si ghid local: Potsdamer Platz, Tiergarten, Alexanderplatz, Berliner Rathaus, Unter den Linden, Poarta Brandenburg, Reichstag, Berliner Dom, Palatul Charlottenburg, Faimosul Zid al Berlinului care obisnuia sa imparta orasul in doua parti distincte, despartind aproape 30 de ani familii si prieteni. Dupa turul de oras, deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru Vizitarea Targului de Craciun din Piata Gendarmenmarkt – unde se organizeaza una dintre cele mai frumoase Piete de Craciun din Berlin. Obiecte de artizanat vechi, broderii, cioplitori in lemn si pietrari care-si prezinta munca lor, jongleri, acrobati, grupuri de dans si coruri, artisti de renume internationali, sunt ingredientele de succes ale acestui renumit targ de Craciun. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Holiday Inn Berlin Mitte 4* sau similar.

 

Ziua 3 Potsdam & Palatul Sanssouci – Piata de Craciun de la Castelul Charlottenburg

Mic dejun. Optional, Excursie de ½ zi la Potsdam. Nici o vizita la Berlin fara Potsdam! Toti cei care au vizitat Germania va sfatuiesc acest lucru. Fara nici o indoiala, capitala landului Brandenburg, situat pe raul Havola este unul dintre cele mai frumoase orase ale Germaniei. Punctul de atractie al excursiei este Palatul Sanssouci, construit de regele Prusiei, Frederic al II-lea si inaugurat printr-un banchet stralucitor in 1747. Numele palatului nu era ales intamplator: „fara griji”. Fusese numit astfel tocmai pentru ca regele il concepuse ca un loc de odihna. Aici se putea retrage departe de obligatiile curtii, dedicandu-se muzicii, discutiilor si dezbaterilor filozofice cu invatatii vremii. Tarif: 50 Euro/persoana: transport autocar, bilet de intrare la Palat, audio guide, insotitor de grup. Intoarcere in Berlin. Dupa amiaza, deplasare pietonala cu insotitorul de grup pentru Vizitarea Pietei de Craciun de la Castelul Charlottenburg. Din 2007 Castelul Charlottenburg gazduieste cea mai faimoasa Piata de Craciun din capitala Germaniei. Castelul si parcul sau sunt cufundate intr-o lumina romantica, peste 150 de comercianti din intreaga Germanie s-au strans aici sa-si prezinte obiectele de arta si artizanat vechi, sunt organizate targuri de meserii si nu in ultimul rand aici se desfasoara un adevarat spectacol culinar. Puteti admira vestitele casute din lemn multicolore imbracate in haine de sarbatoare. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Holiday Inn Berlin Mitte 4* sau similar.

 

Ziua 4 Berlin – Bucuresti

Mic dejun. Timp liber la dispozitie. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei Air Berlin AB8700 cu destinatia Bucuresti.

  • Retur 01.12 – Grup 1 Decolare din Berlin la ora 09:20 cu zborul AB8272 si sosire la Bucuresti la ora 12:25

  • Retur 01.12 – Grup 2 Decolare din Berlin la ora 21:35 cu zborul AB8270 si sosire la Bucuresti la ora 00:40 (+1)

  • Retur 06.12 Decolare din Berlin la ora 21:35 cu zborul AB8270 si sosire la Bucuresti la ora 00:40 (+1)

 

Sfarsitul pachetului de servicii.

  

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla

 28.11 - 01.12

 03.12 - 06.12

 163 eur

 189 eurTARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucuresti - Berlin - Bucuresti, zbor direct compania Air Berlin
3 nopti cazare cu mic dejun hotel Holiday Inn Mitte 4* situat central sau similar Berlin
Transferuri aeroport - hotel - aeroport
Tur de oras Berlin cu autocar si ghid local
Tururi pietonale cu insotitorul de grup si vizitarea Pietelor de Craciun
Insotitor roman de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
Taxele de aeroport si combustibil: 136 Euro/persoana (pot suferi modificari)
asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!!