Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

PIATA DE CRACIUN PRAGA (AVION)
 
 

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1 Bucuresti – Praga

Prezentare la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:20 pentru imbarcare cursa CSA OK803 Bucuresti – Praga cu decolare la ora 15:20. Sosirea la Praga la ora 16:15. Dupa recuperarea bagajelor, intalnire cu ghidul local, vorbitor de limba romana, pentru transfer in oras. Continuam cu turul panoramic si pietonal al “orasului de aur”: Castelul Praghez, cel mai vizitat obiectiv turistic din oras si cel mai mare castel medieval din lume, Catedrala Sf. Vitus care se afla in interiorul castelului este cel mai important lacas religios si contine mormintele fostilor regi ai Cehiei. De asemenea, vom putea admira podul Carol, monument simbolic al orasului care dateaza din anul 1400, precum si repere ale orasului modern: Piata Wenceslas, Opera, Muzeul National si Teatrul National. Dupa turul de oras, transfer la hotel. Timp liber la dispozitie. Cazare hotel Clarion Congress 4* sau similar Praga. Detalii pe www.cchp.cz

 

Ziua 2 Praga – Orasul de Aur & Piata de Craciun

Mic dejun. Astazi va sugeram Vizitarea Pietei de Craciun Praga. Aceste piete sunt ingredientele de baza pentru crearea atmosferei magice a sarbatorilor de iarna. Principalele piete de Craciun sunt organizate in Piata Primariei si in Piata Wenceslas si sunt deschise toata luna decembrie. Profitati de aceasta ocazie pentru a procura minunate cadouri de Craciun pe care sa le oferiti apoi celor dragi. Seara, optional, Cina traditionala cu spectacol folcloric live si bauturi nelimitate la restaurantul U Marchanu – cel mai renumit din Praga pentru calitatea spectacolului. Cazare hotel Clarion Congress 4*.

 

Ziua 3 Karlovy Vary

Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Praga sau optional, excursie la Karlovy Vary. Karlovy Vary este una dintre cele mai renumite statiuni balneoclimaterice, dar si un oras cu o arhitectura deosebita, vestit pentru izvoarele sale cu ape termale si lucrarile mestesugaresti din portelan si ceramica. Intoarcere la Praga. Seara, optional, croaziera cu cina pe raul Vltava. Cazare hotel Clarion Congress 4*.

 

Ziua 4 Praga – Bucuresti

Mic dejun. La ora 08:40 transfer la aeroportul din Praga pentru imbarcare cursa CSA OK802 cu decolare la ora 11:40. Sosire in Bucuresti la ora 14:55. Sfaristul pachetului de servicii.

  

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla
 27.11 - 30.11  199 eur
 04.12 - 07.12  199 eur


TARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucuresti - Praga - Bucuresti compania CSA
3 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Clarion Congress 4* sau similar
Tur de oras Praga cu ghid local de limba romana
Transferuri aeroport - hotel – aeroport
Asistenta turistica in limba romana

TARIFUL NU INCLUDE:
Taxele de aeroport si combustibil: 125 Euro/persoana (pot suferi modificari)
Asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice
Excursiile optionale

Tarife informative excursii optionale:
(Se organizeaza de catre ghidul local sub rezerva intrunirii a minim 20 de participanti. Pentru mai putin de 20 de persoane tariful va fi recalculat la fata locului)

Croaziera cu cina bufet pe Vltava: 25 € /adult, 15 €/copil 2-11,99 ani
Include: 2 ore croaziera, cina bufet, aperitiv, muzica live acordionist
(fara transfer, tarife valabile pentru minim 20 de participanti)

Cina traditionala cu spectacol folcloric live: 30 €/adult, 20 € /copil 6-11ani, GRATUIT copil 0-5,99 ani
Include: cina cu 3 feluri, aperitiv, consum nelimitat de bere/vin/sucuri, spectacol folcloric live
(Transfer cca: 12-15 Euro/persoana, tarife valabile pentru minim 20 de participanti)

Excursie de 1 zi la Karlovy Vary: 45 €/adult, 35 €/copii 2-12 ani si include: transport autocar, ghid local de limba romana (Tarife valabile pentru minim 20 de participanti)

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!!