Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

PIATA DE CRACIUN ROMA
 
 

PROGRAM EXCURSIE:

04 Decembrie Bucuresti – Roma
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 07:20 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO403 cu destinatia ROMA. Decolare la ora 09:20, sosire la Roma Fiumicino la ora 10:30. Transfer in oras si intalnire cu ghidul local. Tur de oras Roma cu ghid local: Piazza Barberini, minunatele fantani ale Romei, Biserica Santa Maria Maggiore, Via Labicana, Collosseum (exterior), Forurile Imperiale (exterior), Piazza Venezia, Teatro Marcello, Circo Massimo, Palatino (exterior), Colle Oppio. Transfer la hotel si timp liber pentru odihna. Seara, timp liber la dispozitie sau plimbari pietonale cu insotitorul de grup. Cazare Hotel Idea Plus Z3 4* Roma sau similar. Detalii pe www.ideahotel.it/web/en/idea-hotel-roma-z3
05 Decembrie Roma – Muzeele Vaticanului & Piata de Craciun
Mic dejun. Optional, Vizita la VATICAN cu ghid local – cel mai mic stat independent din lume. In Muzeul Vaticanului puteti admira colectii de antichitati, sculpturi si fascinantele galerii de tapiterii. Nu in ultimul rand, Celebra Capela Sixtina pictata de Michelangelo & Bazilica San Pietro – cea mai mare biserica catolica din lume unde puteti admira celebra capodopera „Pieta” de Michelangelo. Foarte Important! Biletul de intrare la Vatican se achita din tara. Tarif: 35 Euro/persoana (bilet de intrare, taxa rezervare grup, inchiriere audio casti, ghid local). Dupa amiaza, Vizitarea Pietei de Craciun organizata in Piata Navona cu insotitorul de grup. Piata Navona gazduieste in fiecare an cea mai mare piata de Craciun din Italia. Datorita istoriei bogate, a celor trei splendide fantani din piata si a arhitecturii romane, Piaza Navona este locul ideal pentru a intra in atmosfera sarbatorilor de iarna si a magiei Craciunului. Jucarii, figurine, cadouri pentru cei dragi, dulciuri de sezon: biscuiti, castane coapte, mere coapte caramelizate, celebra nuga cu migdale si miere, traditionalul tort italian „panettone” sunt ingredientele necesare pentru o atmosfera de poveste. Cazare Hotel Idea Plus Z3 4* Roma sau similar.
06 Decembrie Roma – Tivoli
Mic dejun. Optional, Excursie la TIVOLI – unde vom vizita celebrele gradini de la Vila D’Este. Tarif: 50 Euro/persoana (minim 20 platitori) si include: transport autocar, ghid local, rezervare si bilet de intrare la Vila D’Este. Intoarcere la Roma.
Dupa amiaza, Tur pietonal cu insotitorul de grup si vizitarea bisericilor: San Giovanni Laterano, prima catedrala oficiala din Roma ctitorita de Constantin cel Mare in 324. Supranumita "Mama tuturor bisericilor" bazilica San Giovanni in Laterano este catedrala Romei, biserica unde Papa este episcop. Biserica Santa Maria Maggiore este una dintre cele patru mari biserici din Roma, construita in anul 352 dupa Cristos si dedicata Sfintei Marii. Lacasul a fost ridicat dupa ce Papei Liberius i s-a aratat in vis Maica Domnului, care l-a indemnat sa faca o astfel de constructie. San Pietro in Vincoli, aceasta biserica veche a fost ridicata in sec. IV si complet renovata de Papa Julius al II-lea la sfarsitul sec. V. Numele sau inseamna „ Sfantul Petru in Lanturi”. Marea atractie este Mausoleul lui Julius al II-lea comandat de insusi Papa in 1505 si realizat de Michelangelo. Cazare Hotel Idea Plus Z3 4* Roma sau similar.
07 Decembrie Roma - Bucuresti
Mic Dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul Companiei TAROM RO404 cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 11:20, sosire la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 14:35. Sfarsitul pachetului de servicii.

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla
 04.12 - 07.12  230 eurTARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucuresti - Roma - Bucuresti, Compania TAROM
3 nopti cazare cu mic dejun Hotel Idea Plus Z3 4* Roma sau similar
Transfer Aeroport - Hotel - Aeroport
Tur de oras Roma cu autocar si ghid local
Vizita la Piata de Craciun din Roma
Tururi pietonale cu insotitorul de grup
Insotitor roman de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
Taxele de aeroport si combustibil: 140 Euro/persoana (pot suferi modificari)
Taxa de oras: 6 Euro/persoana/zi (se achita individual la receptia hotelului)
asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice 

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!!