Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

PIATA DE CRACIUN VIENA (AVION)
 
 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1: Bucuresti – Viena

Prezentare la ora 11:45 in aeroportul HENRI COANDA (OTOPENI) pentru imbarcare pe zborul Austrian Airlines OS 784 cu decolare la ora 13:45. Sosire la Viena la ora 14:30. Intalnire cu ghidul local vorbitor de limba romana. Tur panoramic Viena, din autocar, de-a lungul celebrului Ring Vienez: Ministerul de razboi, MAK-muzeul de arta contemporana, Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul National de Istorie, Palatul Imperial Hofburg - fosta resedinta de iarna a dinastiei Habsburgilor, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva. Tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan. Transfer la hotel si cazare. Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3*+ situat central langa celebra artera de cumparaturi Marahilferstrasse sau similar. Detalii pe www.accorhotels.com

 

Ziua 2: Viena - Piata de Craciun & Turnul Dunarii

Mic dejun. Zi libera pentru vizitarea renumitei Piete de Craciun de la Viena organizata in piata din fata primariei. Timp liber pentru cumparaturi. Seara, va sugeram o vizita la Turnul Dunarii, de unde se poate admira „Vienna by night”. Se poate servi masa de seara la unul dintre restaurantele turnului, care se rotesc in jurul axei, la 160 m si 170 m inaltime. Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3*+ situat central sau similar.

 

Ziua 3: Viena – Palatul Schonbrunn

Mic dejun. In prima parte a zilei va sugeram o vizita la Palatul Schonbrunn, unde mai puteti vizita gradina zoologica dar si Piata de Craciun organizata in curtea palatului, iar dupa amiaza Museum Quartier sau Palatul Belvedere – unde puteti vizita si Piata de Craciun deschisa aici. Cazare Hotel IBIS MARIAHILF 3*+ situat central sau similar.

 

Ziua 4: Viena – Bucuresti

Mic dejun. Inainte de plecare va sugeram o plimbare pietonala Ringstrasse si o viziata la Palatul Imperial Hofburg. La ora 12:30 transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa OS 791 cu decolare la ora 15:15. Aterizare in Bucuresti la ora 17:55. Sfarsitul pachetului de servicii.

 

 

 

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla
 19.11 - 22.11  199 eur
 30.11 - 02.12  199 eur
 03.12 - 06.12  199 eur
 10.12 - 13.12  199 eurTARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucuresti - Viena - Bucuresti, compania Austrian Airlines
3 nopti cazare cu mic dejun bufet, hotel IBIS MARIAHILF 3*+ sau similar
Tur de oras Viena cu ghid local de limba romana
Transferuri aeroport - hotel - aeroport
Asistenta turistica locala in limba romana

TARIFUL NU INCLUDE:
Taxele de aeroport si combustibil: 125 Euro/persoana (pot suferi modificari)
asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice

Transferuri GRATUITE la aeroportul Otopeni din urmatoarele orase:
Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Slobozia
Brasov, Predeal, Sinaia, Campina, Ploiesti

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!!