Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

POLONIA-GERMANIA-CEHIA

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1. BUCURESTI- VIENA - CRACOVIA (390 km)
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 06.00 pt. zbor spre Viena cu compania AUSTRIAN Airlines. După aterizare, îmbarcare în microbuzul de transfer spre Slovacia (cca 175 km). După întâlnirea cu ghidul şi autocarul, deplasarea continuă spre Polonia, pentru vizita în Cracovia, unul dintre cele mai vechi şi mai mari oraşe ale ţării, fostă reşedinţă a regilor polonezi. Pe colina Wawel, situată deasupra Vistulei, se vizitează cel mai important complex arhitectonic, aparţinând fostei reşedinţe regale: Castelul Wawel şi Catedrala fortificată Wawelska. Cazare la Cracovia.
Ziua 2  AUSCHWITZ –Czestochowa-VARȘOVIA (390 km)
Mic dejun. Dimineaţa vizităm Muzeul Lagărului de concentrare de la Auschwitz. Plecarea spre Czestochowa la Mănăstirea Jasna Gora, cunoscută în întreaga lume pentru icoana „Madona Neagra”, care atrage peste 5 milioane de pelerini anual. Traseul continuă spre Varşovia, care este notabilă printre capitalele Europei nu numai prin mărimea, vechimea si frumuseţea sa cât pt. indestructibilitatea sa, o adevărată Pasare Phoenix care a renăscut de nenumărate ori din cenuşa războiului. Se vizitează Muzeul Chopin, oraşul Vechi – Stare Miasto, cu Catedrala Sf. Ioan şi Palatul Regal. Cazare la Varşovia.
Ziua 3 VARȘOVIA- Poznan - BERLIN (590 km)
Mic dejun. Plecare spre Germania. Pe traseu, scurtă oprire în Poznan, unul din cele mai vechi şi mai pitoreşti oraşe ale Poloniei. Seara cazare la Berlin.
Ziua 4   BERLIN- POTSDAM (80 km)
Mic dejun. Tur de oraş cu autocarul în Berlin, apoi continuăm turul pietonal admirând: Poarta Brandenburg, Unter den Linden Strasse, Reichstag Insula muzeelor, Opera, Catedrala. Timp liber în Berlin sau excursie la Potsdam la Palatul Sanssouci şi splendidele sale grădini (fost Palat de Vară al Regelui Prusiei, Frederick cel Mare). Întoarcere pentru cazare la Berlin.
Ziua 5   BERLIN
Mic dejun. Dimineaţă timp liber în Berlin. Sugerăm vizita Muzeului Pergamon, conţinând renumitele colecţii din Orientul Apropiat, antichităţi clasice şi Arta Islamica sau vizita la Palatul Charlottenburg, cel mai important palat baroc din Berlin. Cazare la Berlin.
Ziua 6  BERLIN- DRESDA- Karlovy Vary- PRAGA (490 km)
Mic dejun. Plecare spre Dresda, unde vom admira: Opera, Domul şi Palatul Zwinger, fastuos ornamentat în stil baroc. Programul continuă cu Karlovy Vary, binecunoscuta staţiune balneoclimaterică cu izvoare termale şi hoteluri luxoase care au atras aristocraţia secolelor trecute. Seara opţional, croazieră fără cină pe Vltava 12 € (11 € supliment pt. cină). Cazare la Praga.
Ziua 7  PRAGA- KARLSTEIN
Mic dejun. Tur de oraş: Podul Carol, Catedrala Sfântul Vit, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc etc. După amiază program liber, sau excursie la renumitul castel Karlstein, evocând perioada de glorie a Boemiei. Cazare la Praga.
Ziua 8 PRAGA- BRNO- PUNKVA - BRATISLAVA-VIENA (525 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena cu scurte vizite în Brno şi Bratislava. Din Brno puteţi opta pentru excursie la Pestera Punkva, cea mai vizitată peşteră a Moraviei, datorită plimbării romatice cu barca pe râul subteran. Transfer din Bratislava (cca 65 km) cu microbuz la hotel în Viena pentru cazare.
Ziua 9 VIENA- BUCUREȘTI
Mic dejun. După eliberarea camerelor, se depozitează bagajele în luggage room. Zi liberă la dispoziţie pentru vizita individuală în Viena, utilizând mijloacele de transport în comun. Transfer de la hotel la aeroportul din Viena (in jurul orei 17.30) pentru zbor la Bucureşti.

Perioada
Tarif/pers/cam dubla
 
26.06
365 eur
31.07, 16.08
375 eur
04.09
355 eur

TARIFUL INCLUDE:
Bilet avion Bucureşti- Viena- Bucureşti, zbor Austrian Airlines (orele sunt locale şi pot suferi modificări)
transp. cu autocar modern climatizat,clasificat 2- 4*
8 cazări cu mic dejun în hoteluri 3 si 2*;
ghid însoţit. exceptie dimineaţa primei zile şi ziua 9

TARIFUL NU INCLUDE:
asigurarea medicală, intrările la obiective şi serviciile de ghizi locali;
excursiile opţionale: Croazieră pe Vltava (vezi reduceri), minim 25 turişti, împreună cu grupul de autocar
taxe aeroport + transfer aeroport- hotel- aeroport 195 euro.

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!