Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

PRAGA-VIENA

 

PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1 BUCURESTI – VIENA
Prezentare în Aeroportul Bucureşti OTOPENI la ora 06.00 pt. zbor spre Viena cu compania AUSTRIAN Airlines. După aterizare, îmbarcare în microbuzul de transfer la hotel, unde se lasă bagajele în luggage room. Timp liber la dispoziţie până după prânz. În jurul orei 15.30 întâlnire cu ghidul şi autocarul pentru vizitarea Palatului Schonbrunn şi a grădinilor acestuia. Urmează un tur panoramic de oraş  pentru a admira frumuseţea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Ştefan, Opera. Seara cazare la Viena. Opţional (26 euro), cină tradiţională în pitorescul cartier Grinzing.
Ziua 2  VIENA- Abatia Melk- Cesky Krumlov- Konopiste- PRAGA (310 km)
Mic dejun. Plecare spre Praga. În drumul spre capitala Cehiei, scurtă oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Traseul continuă cu vizitarea a doua din cele mai reprezentative castele din Boemia: Cesky Krumlov, inclus în patrimoniul UNESCO prin spectaculoasa amplasăre într-un cot al râului în formă de potcoava şi Castelul Konopiste, devenit celebru ca reşedinţă a lui Franz Ferdinand, moştenitorul tronului Austro - Ungariei, a cărui asasinare la Sarajevo a dus la declanşarea Primului Război Mondial. În cursul serii, sosire şi cazare la Praga, la hotelul de 3 sau 4 stele solicitat.
Ziua 3  PRAGA,  orasul de Aur
Mic dejun. Praga găzduieşte anual milioane de turişti atraşi de splendida armonie arhitecturală a diferitelor stiluri din epoci diverse. Începem turul de oraş cu Mănăstirea Loreta, Hradul- considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Ulita Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achită intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc, etc. După amiază, program liber la dispoziţia turiştilor în Piata Vaclavske pentru a cumpăra o mulţime de cadouri celor dragi. Seara opţional, croazieră fără cină pe Vltava 12 € (11 € supliment pt. cina). Cazare la acelaşi hotel în Praga.
Ziua 4   PRAGA- KARLSTEIN-KARLOVY VARY- PRAGA
Mic dejun. Timp liber în Praga sau excursie opţională (Karlovy Vary- Karlstein            25 + 10 €) la Karlovy Vary care a devenit faimoasă prin izvoarele sale termale, fiind o populară destinaţie turistică printre celebrităţile din sec. al XIX-lea. Ne vom plimba şi noi pe aleea colonadelor, către luxosul hotel Pupp, fără a “neglija” numeroasele magazine de suveniruri întalnite în cale. La întoarcerea spre Praga, vizităm renumita fabrică de cristaluri de la Nizbor, situată foarte aproape de Castelul Karlstein. Turiştii care nu doresc vizitarea fabricii vor fi transportaţi cu autocarul la Castel şi vor avea timp la dispoziţie pentru vizitarea individuală a acestuia. Întoarcere la Praga pentru cazare.
Ziua 5 DRESDA- PRAGA
Mic dejun. Timp liber în Praga sau opţional excursie (30 euro) în Germania la Dresda. Aici superbele edificii în stil baroc şi rococo, au fost aproape în totalitate distruse în timpul bombardamentelor de la sfârşitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Unele lucrări de restaurare, inclusiv la clădirile Operei, Domului şi a Palatului Zwinger, au redat oraşului farmecul de odinioara. Întoarcere la Praga pentru cazare.
Ziua 6  PRAGA- BRNO – VIENA – BUCURESTI (385 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena cu o scurtă vizită în Brno. Transfer din Brno (cca 140 km) cu microbuz la aeroportul din Viena (în jurul orei 13.30) pentru zbor la Bucureşti. Sosire în Bucureşti în jurul orei 22.50.

1. Viena
http://www.airo-hotels.at/de/smarthotel
2. Praga
http://www.olympik.cz/cz/tristar/

Perioada Tarif/pers/cam dubla
13.05, 27.05 195 eur
17.06, 01.07, 17.09 205 eur
22.07, 05.08, 16.08, 31.08, 09.09 215 eur

TARIFUL INCLUDE:
Bilet avion Bucureşti-Viena-Bucureşti zbor Austrian Airlines (orele sunt locale şi pot suferi modificări)
Transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4*
5 cazări cu mic dejun în hot. de 3- 4*
Ghid însoţitor după întâlnirea cu acesta din Viena;

TARIFUL NU INCLUDE:
asigurare medicală, intrări la obiective +ghizi locali
deplasare în Grinzing, transp. local în Viena+ Praga
excursii opţionale (Autocarul deserveste si grupul sosit cu avionul. Locuri limitate repartizate ambelor grupuri): Cina în Grinzing, Karlovy Vary- Karlstein, Dresda, toate minim 30 turişti.
Taxe aeroport + transfer aeroport- hotel- aeroport 175€

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!