Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

8 MARTIE la PRAGA

 PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1: BUCURESTI - PRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 08:05 si sosire la Praga la ora locala 09:00. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Welceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru „spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa), „strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer la hotel Park 4* sau similar.
Ziua 2: PRAGA
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Seara, optional, va propunem o croaziera pe raul Vltava.
Ziua 3: PRAGA - Excursie optionala Karlovy Vary
Mic dejun. Excursie optionala la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, retur la Praga si cazare. Seara, optional, cina traditional ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti consuma nelimitat renumita bere.
Ziua 4: PRAGA - Excursie optionala Dresda
Mic dejun. Excursie optionala la Dresda, numita si „Florenta de pe Elba”. Se pot vizita castelul Zwinger, biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia.
Ziua 5: PRAGA - BUCURESTI
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare la 09:45 si sosire la Bucuresti la ora 12:35.

Perioada Tarif/pers/cam dubla
05.03 - 09.03 265 eur

TARIFUL INCLUDE:
transport avion Bucuresti – Praga si retur cu compania Tarom
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* www.parkhotel-praha.cz sau similar
tur panoramic de oras cu ghid local
transferuri aeroport – hotel – aeroport
insotitor roman de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
taxele de aeroport 135 EURO/ persoana – pot suferi modificari
asigurarea medicala, asigurarea storno
intrarile la obiectivele turistice
excursiile optionale
bacsisurile pentru soferi si ghizi locali

EXCURSII OPTIONALE:
Croaziera pe raul Vlatava: 50 EURO/ persoana
1 zi la Karlovy Vary: 70 EURO/ persoana (transport autocar, ghid local, tur de oras, pranz)
Cina traditionala ceheasca cu program folcloric, preparate traditionale, bere, vin si bauturi nealcolice incluse (transfer hotel – restaurant – hotel inclus): 50 EURO / persoana
Excursie la Dresda: 60 EURO / persoana

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu)

Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!