Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Revelion AFRICA DE SUD


PROGRAM EXCURSIE:

Ziua 1 (27.12) BUCURESTI – ISTANBUL – CAPE TOWN
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 20:00 pentru imbarcare pe cursa TURKISH AIRLINES cu destinatia Cape Town. Sosire la Istanbul la ora 23:15.

 

Ziua 2 (28.12) CAPE TOWN
Decolare spre Cape Town la 01:15. Sosire in Cape Town la ora 12:50. Transfer si cazare la hotel Southern Sun Cape Sun 4* (sau similar). Timp liber pentru odihna sau, optional, plimbare impreuna cu insotitorul roman de grup pe pitoreasca promenada Victoria & Albert, localizata la malul oceanului, cu Table Mountain in fundal. Numeroasele restaurante, terase si magazine situate de-a lungul promenadei fac din acest loc principalul punct de intalnire pentru turistii sositi din toata lumea.

 

Ziua 3 (29.12) CAPE TOWN
Mic dejun. Tur panoramic de jumatate de zi al cosmopolitului oras Cape Town. Vom putea admira: Primaria, Biblioteca Municipala, Castelul Bunei Sperante, Parlamentul, Muzeul Africii de Sud, Biserica Anglicana. Vom vizita Muzeul Bo-Kaap, fosta casa a unui cunoscut lider turc, mobilata in stilul tipic comunitatii musulmane. De asemenea, daca vremea permite, vom urca cu telecabina rotitoare pe Table Mountain, masivul de granit si calcar ce domina orasul pentru a admira o panorama spectaculoasa. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbari pe cont propriu sau excursii optionale. Cazare la hotel Southern Sun Cape Sun 4* sau similar in Cape Town.

 

Ziua 4 (30.12) CAPE TOWN – TURUL PENINSULEI
Mic dejun. Ziua este dedicata ”turului peninsulei”, excursie de o zi ce va ofera posibilitatea de a ajunge la Cape Point – considerat de renumitul navigator Francis Drake drept „cel mai frumos promontoriu din lume”. In Golful Hout, in functie de vreme, vom putea face o plimbare cu barca pana la Insula Seal si Insula Duiker pentru a admira numeroasele colonii de foci ingramadindu-se pe stancile golase si nenumarate specii de pasari. Apoi, oprire in golful Boulders – loc de adunare a frumosilor pinguini africani. Urcare cu funicularul pe Cape Point. Ajunsi in varf, vom admira Capul Bunei Sperante, vechiul far si noul far, unul dintre cele mai luminoase din Africa. Turul se va incheia cu vizita Gradinii Botanice Kirstenbosch, pentru a admira unele dintre cele mai frumoase si rare plante din lume. In aceasta zona exista o varietate incredibila de specii de plante. Intoarcere la hotel Southern Sun Cape Sun 4* sau similar in Cape Town.

 

Ziua 5 (31.12) CAPE TOWN – ZONA VITICOLA STELLENBOSCH (optional)
Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbari. Optional, excursie in zona viticola Stellenbosch si degustare de vinuri. Vinurile din Africa de Sud sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea deosebita iar districtul Stellenbosch este cea mai renumita regiune viticola din tara, de aici provenind cele mai cunoscute vinuri fine. Va invitam sa aflati o parte din secretele producatorilor locali si de asemenea sa degustati mai multe tipuri de vin. Dupa-amiaza, timp liber pentru pregatire pentru petrecerea de Revelion. Seara, participare la cina festiva organizata la restaurantul traditional Gold.

 

Ziua 6 (01.01) LA MULTI ANI 2016! CAPE TOWN
Mic dejun. Timp liber pentru odihna. Cazare la hotel Southern Sun Cape Sun 4* sau similar in Cape Town.

 

Ziua 7 (02.01) CAPE TOWN – JOHANNESBURG
Mic dejun. In jurul orei 09:00 transfer la aeroport pentru imbarcare pe zbor spre Johannesburg. Plecare la 12:05 si sosire la 14:15. Transfer si cazare la Hotel Protea Balalaika 4*. Va invitam sa va petreceti restul zilei bucurandu-va de facilitatile acestui complex elegant sau plimbandu-va impreuna cu insotitorul de grup prin Piata Sandton, zona renumita pentru magazinele si restaurantele sale. Cazare la hotel Protea Balalaika 4* sau similar in Johannesburg.

 

Ziua 8 (03.01) JOHANNESBURG
Mic dejun. Intreaga zi este dedicata turului orasului Johannesburg si a orasului Soweto. Johannesburg, situat la o altitudine de peste 1500 metri, se mandreste cu titlul de cel mai mare oras al tarii. Pe parcursul turului, vom avea ocazia sa admiram Districtul Central de Afaceri, Curtea Magistratilor si Carlton Centre – cu cel mai inalt turn de pe continent. Daca timpul permite, vom vizita Muzeul Africa, centrul cultural, istoric si arheologic al triburilor africane. Ne vom indrepta apoi spre Soweto, oras construit in anii 1950 la sud de Johannesburg pentru muncitorii navetisti negri. Daca in trecut, Soweto a fost orasul-simbol al rezistentei africanilor contra regimului de apartheid, in prezent orasul este recunoscut pentru amestecul sau de culturi si limbi. Turul include cele mai importante obiective turistice ale orasului: Piata Libertatii, Muzeul Hector Pieterson si Biserica Regina Mundi. In drumul nostru, vom trece pe langa casa lui Nelson Mandela si pe langa cel mai mare stadion din Africa, Soccer City, care a gazduit finala Cupei Mondiale de Fotbal 2010. Intoarcere la hotelul Protea Balalaika 4* sau similar in Johannesburg.

 

Ziua 9 (04.01) JOHANNESBURG – KRUGER PARK
Dupa micul dejun, plecam spre Kruger Park, urmand Panorama Route, una din cele mai frumoase magistrale din Africa de Sud. Astazi, vom avea ocazia sa admiram Canionul Blyde River, al doilea ca marime din Africa si al treilea din lume. Canionul incepe din orasul Graskop si include Bourke’s Luck Potholes (Puturile Norocoase ale lui Burke) – denumite astfel dupa numele cautatorului de aur, Tom Burke. La God’s Window vom descoperi una din cele mai frumoase privelisti din lume. Seara, cazare si cina la Hotel Protea Kruger Gate 4* sau similar.

 

Ziua 10 (05.01) KRUGER PARK
Plecare matinala (ora 05:30) spre poarta de intrare a Parcului Kruger. Micul dejun va fi servit la pachet. Cunoscatorii spun ca dimineata devreme si dupa-amiaza sunt cele mai bune momente de surprindere a animalelor. Astfel, pe parcursul zilei ne vom bucura de doua sesiuni de safari: una dimineata pentru a urmari indeaproape trezirea animalelor, si alta dupa-amiza. Parcul National Kruger se numara printre cele mai mari rezervatii naturale de pe glob, atragand numerosi turisti deoarece aici se pot observa in salbaticie cele cinci mamifere de talie mare ale Africii: elefantul, rinocerul, leul, leopardul si bivolul african. Pranzul va fi servit la pachet iar cina la restaurantul hotelului Protea Kruger Gate 4* sau similar.

 

Ziua 11 (06.01) KRUGER PARK – JOHANNESBURG - ISTANBUL
Mic dejun. In jurul orei 10:00 plecam spre aeroport pentru imbarcare zbor spre Istanbul. Decolare la ora 19:45.

 

Ziua 12 (07.01) ISTANBUL – BUCURESTI
Sosire la Istanbul la ora 05:20 si plecare spre Bucuresti la 07:55. Sosire la Bucuresti la ora 09:15. 

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla
 27.12 - 06.01  1995 Eur

 


TARIFUL INCLUDE:  
-transport cu avionul Bucuresti – Cape Town (escala Istanbul) si Johannesburg – Bucuresti (escala Istanbul) cu compania TURKISH AIRLINES;
-transport avion Cape Town - Johannesburg cu companie locala;
-9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4*: 5 nopti la hotel 4* in Cape Town, 2 nopti la hotel 4* in Johannesburg, 2 nopti la hotel 4* langa Kruger Park;
-un pranz la pachet in Kruger Park (05.01) si doua cine (04.01 si 05.01);
-transferurile, excursiile, vizitele si intrarile mentionate in program: tur Cape Town (29.12), Turul Peninsulei (30.12), tur Johannesburg si Soweto (03.01), safari in Parcul Kruger (05.01);
-taxele de intrare in Kruger Park si safari in masini de teren decapotabile in ziua de 05.01;
-ghizi locali vorbitori de limba engleza;
-insotitor roman de grup.TARIFUL NU INCLUDE:     
-taxele de aeroport: 475 EURO/persoana (pot suferi modificari);

-taxa de viza: 43 EURO/ persoana (poate suferi modificari);
-cina festiva de Revelion la restaurantul GOLD (obligatorie): 140 EURO/persoana;
-excursii optionale: excursie in zona viticola Stellenbosch (80 EURO/persoana*). * Tariful excursiilor este calculat pentru un grup minim de 15 persoane. Pentru un grup mai mic, pretul se recalculeaza;
-asigurarea storno (optionala) se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
-bacsisuri – se practica in zona (35 EURO/persoana, se achita insotitorului de grup, la sosirea in Africa de Sud);
-alte intrari decat cele precizate si alte excursii optionale.GRUP MINIM:

25 persoane. Pentru grup 20-24 persoane, tariful se suplimenteaza cu 75 EURO/ persoana. Pentru grup 15-19 persoane, tariful se suplimenteaza cu 150 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi.
Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!