Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Revelion BARCELONA


PROGRAM EXCURSIE:


Ziua 1 (29 dec): Bucuresti – Barcelona

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:30 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Barcelona. Decolare la ora 08:30 si sosire in Barcelona la ora locala 10:40. Imbarcare in autocar pentru transfer in oras, urmat de un tur panoramic de jumatate de zi (maxim 3 ore). Vom trece in revista cele mai importante repere turistice ale Barcelonei: Plaza Catalunya, Catedrala Gotica, biserica Sagrada Familia (exterior), colina Montjuic si Stadionul Olimpic. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare la Hotel Ayre Gran Via 4* sau similar.

 

Ziua 2 (30 dec): Excursie optionala la Montserrat cu vizita si degustare de vinuri la crama Freixenet

Mic dejun. Excursie optionala la Freixenet si Montserrat. In prima parte a zilei vom vizita crama Freixenet, renumit producator de vin spumant din zona Barcelonei. In a doua parte a zilei, vom vizita Manastirea Monserrat – centrul spiritual al Cataluniei. Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880. Intoarcere si cazare la hotel in Barcelona.

 

Ziua 3 (31 dec): Excursie optionala Girona & Costa Brava. LA MULTI ANI 2015!

Mic dejun. Azi va propunem o excursie optionala in nordul Barcelonei, la Girona, oras reprezentativ pentru spiritul si arta catalana. In centrul istoric al orasului Girona vom vedea vechiul cartier evreiesc (unul dintre cele mai bine pastrate din Europa) cu strazile sale inguste, Biserica Sf Felix, Catedrala si zidurile orasului roman, foarte bine pastrate. Intoarcerea la Barcelona va fi pe autostrada paralela cu celebra Costa Brava. Vom putea admira peisajele sale salbatice si in functie de timpul disponibil ne vom opri intr-una din statiunile de pe coasta. Intoarcere la Barcelona. Seara, optional, cina de Revelion la restaurant local in Barcelona (pret informativ/ persoana: 155 Euro; transferul hotel – restaurant – hotel nu este inclus).

 

Ziua 4 (01 ian): Barcelona

Mic dejun. Azi va propunem o vizita pietonala in centrul orasului Barcelona unde se afla promenada Ramblas precum si o vizita la parcul Guell sau la acvariul din Barcelona care contine un tunel subacvatic lung de 700 m. Cazare.

 

Ziua 5 (02 ian): Barcelona – Bucuresti

Mic dejun. La ora 09:00 transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Sosire in

Bucuresti la ora 15:40.



 

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla
 29.12 - 02.01  488 Eur

 


TARIFUL INCLUDE:
Bilete de avion Bucuresti – Barcelona – Bucuresti, compania Tarom
4 nopti cazare cu mic dejun hotel 4* 
Tur de oras Barcelona (maxim 3 ore)
Transfer Aeroport – Tur de oras – Hotel
Transfer Aeroport - Hotel – Aeroport
Insotitor de grup



TARIFUL NU INCLUDE:
Taxele de aeroport si combustibil: 130 Euro/persoana (pot suferi modificari)
asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
Taxa de oras: 2 Euro/persoana/zi (se achita exclusiv la receptia hotelului).
CINA DE REVELION (optional) la restaurant local: aprox 155 Euro/ persoana.
Excursiile optionale



Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!!