Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Revelion SINGAPORE & BALI


PROGRAM EXCURSIE:


Ziua 1 (29.12): BUCURESTI – AMSTERDAM – SINGAPORE

La ora 12:00 intalnire la aeroportul OTOPENI cu insotitorul de grup pentru imbarcare pe cursa companiei KLM cu destinatia Singapore (schimbarea cursei la Amsterdam).

 

Ziua 2 (30.12): SINGAPORE

Sosire in Singapore la ora locala 16:20. Transfer si cazare la Hotel Grand Copthorne Waterfront 4* superior (sau similar). Timp liber pentru odihna si acomodarea cu noul fus orar.

 

Ziua 3 (31.12): SINGAPORE – tur de oras

Mic dejun. Tur de oras de jumatate de zi impreuna cu insotitorul de grup si ghidul local. Pe parcursul turului de oras vom admira contrastul dintre vechi si nou, dintre Est si Vest. Vom experimenta istoria, cultura si stilul de viata al multi-rasialului Singapore. Vom trece prin districul colonial pentru a vedea Pedang-ul, urmeaza apoi Esplanada si Merlion – un animal mitic jumatate leu, jumatate peste. Urmatoarele opriri vor fi in Little India, Chinatown si Gradina Botanica ce se intinde pe 52 de hectare. Dupa amiaza timp liber. Seara ne pregatim pentru trecerea dintre ani. Cina festiva la restaurantul hotelului (optional).

 

Ziua 4 (01.01): La multi ani 2016! SINGAPORE - excursie optionala Sentosa

Mic dejun. Optional: excursie de o zi in Insula Sentosa ce se afla in apropierea portului si ofera nenumarate posibilitati de petrecere a timpului liber. Plecam catre Sentosa cu telecabina. Vom vizita acvariul Underworld si Laguna Delfinilor, urcam in Sky Tower, cel mai inalt turn de observatie din Asia, pentru o superba panorama asupra insulei, a portului Singapore si, in zile insorite, chiar a tarmurilor Malaeziei si Indoneziei. Vizitam apoi plaja Siloso. Plaja, relaxare si nenumarate distractii, Sentosa este pe buna dreptate in topul atractiilor turistice singaporeze. Incepand cu ora 18:00 va propunem excursia optionala in parcul Night Safari - un parc zoologic cu peste 40 hectare de jungla unde pot fi admirate in nocturna peste 1000 de specii de animale in propriul lor mediu de viata. Plimbarile prin jungla se pot face fie cu trenuletul, fie pe jos pentru cei mai curajosi dupa care va puteti relaxa intr-unul dintre restaurante. Cazare.

 

Ziua 5 (02.01) SINGAPORE- BALI

Mic dejun. Timp liber in Singapore pana in jurul orei 14:30, cand avem programat transferul la aeroport. Va propunem o excursie optionala de o jumatate de zi la Parcul Pasarilor - cel mai mare parc de pasari din sud-estul Asiei, cuprinzand peste 8000 de exemplare din 600 de specii. La ora 17:30 imbarcare pe cursa KLM Singapore-Denpasar Bali. Sosire in Bali la ora locala 20:10. Transfer la Hotel Bali Tropic 4*superior (sau similar). Cazare cu all inclusive.

 

Ziua 6 (03.01): BALI

Dimineata va propunem o excursie optionala de 4 ore in zona Ubud. Calatoria incepe cu Tohpati, zona in care se fabrica baticul, apoi Celuk unde sunt nenumarate ateliere de prelucrare a argintului si Mas - zona lucratorilor in lemn. Ajugem in Ubud, inima culturala a insulei cu multe galerii de arta, una dintre ele fiind Muzeul de Arta Agung Rai. Vedem apoi piata din Ubud si incheiem cu Puri Saren Agung (Palatul Regal, Palatul de Apa). Acesta a fost palatul regilor din Ubud până in anii 1917. La pranz ne vom intoarce la hotel. Timp liber.

 

Ziua 7 (04.01): BALI

Dimineata timp liber pentru odihna si plaja. Dupa ora pranzului va propunem excursie optionala catre punctul cel mai sudic al insulei, unde se afla templul Uluwatu (construit in secolul al XI-lea). La apusul soarelui avem posibilitatea de a admira dansul Kekak (cunoscut ca dansul maimutei), apoi vom servi cina cu peste si fructe de mare pe plaja Jimbaran. Ne intoarcem la hotel.

 

Ziua 8 (05.01): BALI

Mic dejun. Propunerea noastra pentru astazi este excursia optionala numita Misterul Raului Petanu. Pe drumul spre Kintamani vom vedea lacul Batur, vizitam Goa Gajah (Pestera Elefantului), apoi Muzeul Purbakala cu colectia de sarcofage de piatra. Gung Site ascunde doua randuri de morminte vechi sapate in stanca in canion. Vom opri la plantatia Rempah si la Templul cu apa sfanta, dar vom vedea si terasele de orez si peisajele spectaculoase. Dupa amiaza revenim la hotel.

 

Ziua 9 (06.01): BALI – AMSTERDAM

Camerele se vor elibera in jurul orei 12 si vom avea timp liber pana seara in jurul orei 19:00 cand avem programat transferul catre aeroport pentru imbarcare pe cursa Bali-Amsterdam.

 

Ziua 10 (07.01): AMSTERDAM - BUCURESTI

Sosire in Amsterdam la ora 07:55; la ora 09:20 avem programat zborul spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora locala 13:05.

 

 Perioada Tarif/pers/cam dubla
 29.12 - 07.01  1895 eur

 


TARIFUL INCLUDE:
transport cu avionul Bucuresti-Amsterdam-Singapore; Singapore-Bali; Bali-Amsterdam-Bucuresti compania KLM;
7 nopti cazare dupa cum urmeaza: 3 nopti cu mic dejun inclus la hotel Grand Capthorne Waterfront 4*superior (camera deluxe) sau similar in Singapore si 4 nopti cazare cu all inclusive la hotel Bali Tropic 4*superior (camera deluxe) in Bali;
transferuri aeroport - hotel – aeroport;
tur de oras cu ghid local in Singapore;
insotitor roman de grup.TARIFUL NU INCLUDE:
Taxele de aeroport si combustibil: 520 Euro/persoana (pot suferi modificari)
Cina de Revelion (optionala). Tariful final si detalii vor fi transmise in jurul datei de 01 Noiembrie;
asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale 

 


Informatii viza:
- taxa de viza pentru Indonezia (Bali) este 35 USD; viza se ia in aeroportul din Bali si se plateste la sosirea pe aeroport;
- taxa de iesire din Indonezia este 20 USD se plateste in aeroport la plecare.    
Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!