Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Revelion ATENA (Avion)


PROGRAM EXCURSIE:


Ziua 1 (30.12.2015)- BUCURESTI – ATENA
Intalnire la Aeroportul Otopeni la ora 16:30 cu insotitorul de grup din partea agentiei si imbarcare la cursa TAROM cu decolare din Bucuresti la ora 18:40 si aterizare la Atena la ora 20:20. Transfer de la aeroport la hotel si cazare la hotel TITANIA 4* sau similar in zona centrala a Atenei.

Ziua 2 (31.12.2015)- ATENA – Tur panoramic al orasului si Cina Festiva de Revelion
Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic, locul desfasurarii primei Olimpiade modern in anul 1896. Intrare optionala la Akropole (inclusiv muzeul) cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 12 euro/persoana). Timp liber pentru plimbare, odihna si ultimele cumparaturi din 2015. Seara, CINA FESTIVA DE REVELION (pret: 60 euro/persoana, fara bauturi incluse) la Sala Oneiron www.oneiron.gr . Transferul de la hotel la sala este inclus. Distractie, muzica live, dans si multe surprise. La Multi Ani 2016! Cazare la hotel 4* in Atena.

Ziua 3 (01.01.2016)- ATENA – Excursie Optionala la Cap Sounion
Mic dejun tarziu (aprox. La ora 10:00). Timp liber pentru odihna si plimbare. Optional, functie de numarul inscrierilor, excursie la Cap Sounion, pe traseul: Atena - Cap Sounion, unde Marea Egee este strajuita de ruinele Templului lui Poseidon (aprox.45 km). Pret informativ: 60 euro/persoana, incluzand transport auto, pranz traditional la o taverna pe malul marii, cu specific pescaresc si asistenta turistica. Cazare la hotel 4* in Atena.

Ziua 4 (02.01.2016): ATENA – Optional, Croaziera in Golful Saronicos
Mic dejun. Timp liber. Optional, o spectaculoasa Croaziera de o zi in Golful Saronicos (Marea Egee), cu vizitarea insulelor Egina -oprire cu vizita optionala cu plat ape vasul de croazierqa la Manastirea Sfantului Nectarie, canonizat in 1961 si Templul Athenei, Insula Poros si renumita Insula Hydra, locul unde s-au turnat nenumarate filme romantice, comedii sau de aventuri, cu scene spectaculoase. Pret: 95 euro/persoana. Include: transfer autocar la punctul de imbarcare din Pireu, croaziera, pranzul pe vas si programul artistic. Cazare la hotel 4* in Atena.

Ziua 5 (03.01.2016): ATENA – Excursie optionala in Peloponez – BUCURESTI
Mic dejun. Excursie optionala in Peloponez (Tur de Argolis), Istmul Corinth, Mycene, cu vizitarea Palatului si Mormantului Dinastiei Atrizilor, Epidavros – amfiteatrul antic cu cea mai buna acustica din lume si muzeul, Nafplion, orasull-port construit de venetieni si prima capitala a Greciei moderne. Pret informativ: 85 euro/persoana. Include: transportul cu autocarul, intrarea la obiective, pranz traditional la Mycene, asistenta turistica in limba romana. Camerele se eliberea la orele 12.00, iar pentru cei ce opteaza pentru excursie depozitarea bagajelor se face in spatial special amenajat din hotel. La ora 18.00, transfer cu autocarul de la hotel la aeroport, pentru imbarcare cursa TAROM RO 274 cu decolare din Atena la 21:00 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 22:35.

 

 

 

 Perioada Tarif/pers/cam dubla
 30.12 - 03.01  359 eurHotel TITANIA 4* - Atena www.titania.gr

Localizare: hotelul este in centrul istoric si comercial al Atenei, la 5 minute de Piata Omonia si 15 minute de Piata Sintagma si 30 km de aeroportul Eleftherios Venizelos.

Facilitati hotel: restaurant Olive Garden situat chiar pe acoperisul hotelului, cu o panorama superba spre Acropole si Lycabettus, restaurantul La Brasserie Cafe, bar, room service, wifi cu plata, camera de bagaje, parcare cu plata, sala de fitness.

Facilitati camere: TV LCD, aer conditionat, baie cu cada/dus, uscator de par, telefon, minibar, Internet cu plata, papuci baie.TARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucuresti -Atena - Bucuresti, compania TAROM
4 nopti cazare cu mic dejun hotel Titania 4* situat central in Atena sau similar
Tur panoramic de oras Atena - fara biletul de intrare la Acropole
Transferuri aeroport - hotel - aeroport
Insotitor de grup
Asigurare medicala si storno Travel


TARIFUL NU INCLUDE:
Taxele de aeroport si combustibil: 135 Euro/persoana (pot suferi modificari)
Cina festiva de Revelion: 60 Euro/ persoana
Asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale


Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!!