Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Revelion ISTANBUL
PROGRAM EXCURSIE:

 

Ziua 1 (29.12): BUCURESTI – ISTANBUL

Intalnire cu conducatorul de grup la ora 06:35 pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) si imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia Istanbul. Sosire la ora 09:50 la Istanbul, transfer la hotel Marmara Place 4* sau similar (cazarea se va face dupa ora 14:00). Dupa-amiaza, plimbare prin oras sau participare la un program propus de catre insotitorul de grup.

 

Ziua 2 (30.12): ISTANBUL – tur de oras

Mic dejun. Tur de oras de o jumatate de zi cu ghid local cu admirarea principalelor obiective: Moscheea Albastra - construita in secolul al XVII-lea de sultanul Ahmet I, fiind singura moschee cu 6 minarete din Turcia; Biserica Sfanta Sofia - cea mai mare catedrala din lume in momentul in care a fost construita in secolul al IV-lea, fiind transformata de catre turci in moschee dupa cucerirea Constantinopolului in anul 1453 (inchis luni); Hipodromul antic - locul unde se organizau curse de car si alte activitati sportive in perioada bizantina, astazi fiind un parc faimos cu monumente reprezentative precum: obeliscul egiptean, coloana lui Constantin, coloana lui Serpentine din Delphi, fantana lui Wilhelm II. Turul se continua cu o vizita in Marele Bazar – una dintre cele mai mari piete acoperite din lume, cu peste 4.000 de magazine, fiind un adevarat paradis pentru iubitorii de shopping. Aici totul se negociaza, de la delicatesele traditionale turcesti pana la covoare, incaltaminte, pielarie sau bijuterii. Dupa-amiaza, optional, vizitarea a trei principale obiective turistice: Biserica Sfanta Sofia, Basilica Cisterna si Biserica Sfanta Irina.

 

Ziua 3 (31.12): ISTANBUL - Palatul Topkapi si Moschea Suleymaniye (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau, optional, vizita a Palatului Topkapi (secolul al XV-lea), simbol al Imperiului Otoman, localizat intre Cornul de Aur si Marea Marmara, oferind o panorama superba asupra Stramtorii Bosfor. In continuarea excursiei, se va face o oprire pentru vizitarea Moscheii Suleymaniye, construita de catre Suleyman Magnificul, intre anii 1550-1589. Seara, optional, cina festiva la un restaurant local.

 

Ziua 4 (01.01): LA MULTI ANI 2016! ISTANBUL – Palatul Dolmabahce si croaziera pe Bosfor (optional)

Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si vizite individuale sau, optional, vizitarea Palatului Dolmabahce - ultima resedinta a sultanilor dupa Topkapi, amplasat pe malul Bosforului, cu o vedere spectaculoasa asupra partii asiatice a Istanbulului. Se traverseaza apoi podul care leaga partea europeana de cea asiatica a Istanbulului. Dupa-amiaza, va propunem, optional, croaziera de-a lungul Stramtorii Bosfor, locul unde se pot vedea in acelasi timp cele doua continente, Europa si Asia.

 

Ziua 5 (02.01): ISTANBUL – BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Eliberarea camerelor se va face in jurul orei 12:00. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 19:50.

 

 

 

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla
 29.12 - 02.01
 350 eurTARIFUL INCLUDE:

transport cu avionul Bucuresti -Istanbul - Bucuresti, compania Tarom;
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Best Marmara Place 4* sau similar;
transferuri aeroport -hotel - aeroport;
tur de oras de o jumatate de zi cu ghid local;
insotitor roman de grup;

 


TARIFUL NU INCLUDE:
taxele de aeroport 120 EURO/persoana - pot suferi modificari;
cina festiva de Revelion la un restaurant local (optional): 130 EURO/adult si 65 EURO/copil. Cina festiva include: aperitive, fel pricipal de mancare, salate, fructe, bauturile locale nelimitat, program cu muzica si dansuri orientale;

intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
bacsisuri pentru ghizi locali si soferi (se practica in Turcia): 15 EURO/persoana, se achita reprezentantului agentiei;

asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata)
Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!