Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Revelion MADEIRA


PROGRAM EXCURSIE:


Ziua 1 (29.12): Bucuresti – Madeira
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni, ora 03:00 dimineata pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Lisabona. Sosire in Lisabona la ora 07:10. Imbarcare pe zborul Lisabona – Funchal cu decolare la ora 10:20. Sosire in Madeira la ora 12:05 si transfer cu autocarul la hotel Golden Residence 4* sau similar unde vom fi intampinati cu un pahar de vin de Madeira. Cazare si timp liber.

 

Ziua 2 (30.12): Tur de oras Funchal si optional Eira do Serrado & Monte
Mic dejun. Azi vom vizita orasul Funchal, capitala insulei Madeira, oras splendid situat intr-un golf inconjurat de munti. Ne vom opri mai intai la gradina botanica, una din atractiile principale ale acestui tur. Specii endemice de flori din insula Madeira si alte plante exotice pot fi admirate in toata splendoarea lor. Urmatoarea oprire este la piata locala “Dos Lavradores” unde veti putea vedea cateva din produsele locale specifice pentru Madeira: fructe si plante tropicale, orhidee, produse de artizanat, dar si piata de peste. Urmatoarea oprire este la o fabrica de broderii unde vom putea observa diversele etape ale procesului de fabricatie. In incheierea turului va invitam sa vizitati o crama de vinuri pentru a degusta faimosul vin de Madeira. Optional. Dupa-amiaza: Excursie de jumatate de zi la Eira do Serrado, punct de observatie de unde vom admira frumoasele peisaje din interiorul insulei. O priveliste spectaculoasa a satului Curral das Freiras situat intr-o vale inconjurata de munti poate fi admirata de aici. Urmatoarea oprire este in Monte, destinatia favorita a vizitatorilor insulei inca din sec al XIX-lea. Monte este situat pe varful unui deal, deasupra orasului Funchal si cea mai notabila atractie a sa este biserica in interiorul careia se afla mormantul lui Carol I, ultimul imparat al imperiului Austro-Ungar. La intoarcere aveti sansa unei experiente inedite in care transportul si distractia se combina pentru a oferi o senzatie unica (optional, contra cost): in Monte se foloseste un vehicul inedit pentru a cobori dealul: o combinatie ciudata intre un cos impletit de rachita si o sanie. Sania este manevrata de doi carreiros (carausi) pe o distanta de aprox 2 km si poate atinge viteze de 50 km/h. Acest mijloc de transport dateaza din 1850, inainte ca pe acest deal sa fie construit funicularul ce functioneaza azi. Intoarcere la hotel, cazare.

 

Ziua 3 (31.12): Excursie optionala Cabo Girao & Porto Moniz LA MULTI ANI 2016!
Mic dejun. Excursie optional Cabo Girao si Porto Moniz: Prima oprire este la Camara de Lobos, un pitoresc sat pescaresc situat in apropierea orasului Funchal, care a fost pictat chiar de Winston Churchill in timpul sederii sale in Madeira. Aceasta este si cea mai importanta zona viticola din Madeira, iar terasele cu vita de vie sunt amenajate pe panta muntelui. Pe masura ce urcam spre zonele mai inalte, plantatiile cu vita de vie sunt inlocuite de cele cu bananieri. Vom urca pana la punctul panoramic Cabo Girao (580 m), cel mai inalt promontoriu din Europa. Continuam de-a lungul coastei sudice a insulei catre Ribeira Brava – cea mai veche localitate de pe insula, infiintata in anul 1440. Urcam spre Paul de Serra (1500m) – unicul platou de pe insula - pentru a ajunge in Porto Moniz, cel mai mare centru turistic de pe coasta nordica, renumit pentru piscinele naturale formate in roca vulcanica si pentru uimitoarele cascade. Vom opri pentru masa de pranz in satul Sao Vicente. Dupa pranz, vom continua vizita insulei pe un drum ce duce in “Laurisilva”, padurea de dafini - cea mai mare padure din lume inscrisa pe Lista Patrimoniului Natural Mondial Unesco. Coborare spre Funchal prin valea Serra de Aqua. Cazare

Revelionul este o ocazie speciala in Madeira pentru ca aici se organizeaza unul dintre cele mai mari si mai spectaculoase focuri de artificiii din lume, (certificat de Cartea Recordurilor). Optional, cina de Revelion la hotel (pret/ persoana: 120 Euro). Dupa cina, la ora 22:30 transfer in centrul orasului Funchal pentru a putea vedea spectaculoasele focuri de artificii (pentru clientii care rezerva cina de Revelion, acest transfer este gratuit; pentru clientii care nu doresc cina de Revelion, transferul costa aprox 15 Euro/ persoana). Intoarcere in jurul orei 01:00, iar petrecerea va continua la barul hotelului.

 

Ziua 4 (01.01): Madeira: excursii optionale - croaziera cu catamaranul si Funchal by night
Mic dejun. Dupa amiaza, optional, croaziera pe mare: din Funchal catamaranul pleaca spre Cabo Girao, trecand pe langa tarmul orasului Funchal cu zona Lido, Praia Formosa, Camara de Lobos. La Cabo Girao ne oprim pentru baie sau pentru relaxare pe vas. La intoarcerea spre Funchal este foarte posibil sa vedem delfinii care s-ar putea sa ne urmeze in timpul calatoriei. Optional, seara, puteti participa la o cina traditional la un restaurant local unde veti degusta „Espetada”, fel de mancare traditional (carne de vita cu ierburi aromatice) si veti asista la un spectacol cu muzica si dansuri specifice. Dupa cina, vom face o oprire pentru a admira panorama orasului Funchal in timpul noptii.

 

Ziua 5 (02.01): Excursie optionala Camacha si Santana
Mic dejun. Excursie optionala Camacha – Santana: prima oprire este in Camacha, una dintre cele mai mari asezari de interior de pe insula si centrul productiei obiectelor din rachita. Vom opri pentru a vedea un atelier si procedeul de fabricatie al diverselor produse din rachita. In continuare vom urca spre Pico de Arieiro (1810 m) de unde – intr-o zi senina – se pot vedea nordul, sudul si centrul insulei. Urmatoarea oprire este la Ribeiro Frio pentru a vedea o crescatorie de pastravi. Santana este probabil cel mai tipic sat de pe insula; aici vom vedea casele traditionale colorate cu acoperis din stuf. La intoarcerea in Funchal vom opri in Machico, al II-lea oras ca marime din Madeira, asezat intre mare si munte; acesta este locul in care au debarcat primii navigatori portughezi care au ajuns pe insula, in 1419. Intoarcere in Funchal. Cazare.

 

Ziua 6 (03.01): Excursie optionala Calheta & Ponta de Pargo
Mic dejun. Excursie optionala la Calheta & Ponta de Pargo: plecare spre Madalena do Mar, un sat pescaresc situat pe coasta sudica unde vom face o oprire pentru a vizita o fabrica unde se rafineaza zaharul produs din trestie de zahar, unde se produce melasa si rom si „poncha”, o bautura traditionala. Vom urca spre zona muntoasa a insulei pentru a admira o priveliste superba de la „Casa das Mudas” asupra Oceanului Atlantic si a plajei Calheta. Vom continua spre Ponta de Pargo, spre sud-estul insulei unde vom vizita farul „Farol”. Pe drumul de intoarcere spre Funchal vom trece prin Paul da Serra si Encumeada. Cazare.

 

Ziua 7 (04.01): Madeira – Lisabona – Bucuresti
Mic dejun. Timp liber. La ora 12 se eliberareza camerele. La ora 14:30 se va face preluarea pentru transfer la aeroportul din Madeira pentru imbarcare pe zborul companiei TAP Portugal spre Lisabona cu decolare la ora 17:00. Zbor Lisabona – Bucuresti cu decolare la ora 21:40, sosire in Bucuresti la ora 03:50 (marti – 5 ianuarie). 

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla
 29.12 - 04.01
 725 EurTARIFUL INCLUDE:
- transport cu avionul, Bucuresti - Madeira si retur (via Lisabona), compania TAP Portugal
- 6 nopti cazare cu mic dejun in Madeira la hotel 4*;
- excursie de jumatate de zi in orasul Funchal -capitala Insulei Madeira (maxim 4 ore)
- biletul de intrare la gradina botanica din Funchal
- transfer cu autocarul, aeroport Madeira - hotel si retur
- insotitor roman de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport: 260 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
- biletele de intrare la obiectivele turistice din program, cu exceptia celor mentionate ca fiind incluse
- Cina festiva de Revelion la hotel (optionala): 120 Euro/ persoana
- excursiile optionale
- asigurarea medicala / stornoOferta este valabila in limita locurilor disponibile!