Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Revelion MAROC


PROGRAM EXCURSIE:Ziua 1 (27 Dec): BUCURESTI - CASABLANCA
Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 04:15. Plecare spre Casablanca (schimbarea cursei la Istanbul) cu compania Turkish Airlines. Sosire in Casablanca la ora 13:00; transfer, cazare si cina la hotel Idou Anfa 4* sau similar.

 

Ziua 2 (28 Dec): CASABLANCA - RABAT - MEKNES - FEZ (320 km)
Dupa micul dejun plecam catre Rabat, capitala administrativa a Marocului unde vom face un tur panoramic pentru a admira Moscheea Neterminata cu Turnul lui Hassan, Mausoleul lui Mohamed al V-lea, apoi continuam cu vizita la Kasbah des Oudais - fortareata din secolul XII care adaposteste muzeul artei marocane. Ne continuam drumul catre Meknes, denumit si “Versailles-ul Marocului”, unde vom vizita mormantul lui Moulay Ismail (fondatorul orasului la sfarsitul secolului XVII), Poarta Bab Mansour si Hari Souani - fostele granare regale. Sosire in Fez in cursul serii, cina si cazare la hotel Pick Albatros 4* sau similar.

 

Ziua 3 (29 Dec): FEZ
Dupa micul dejun, vom vizita cele mai importante repere turistice ale orasului Fez, centru religios si spiritual al Marocului si unul dintre cele mai vechi dintre orasele Islamului. Vom vizita Medina Fez el Bali unde sa afla Moscheea Karaouiyne - cea mai veche universitate a islamului, Moscheea Moulay Idriss - construita in cinstea lui Moulai Idriss al II-lea, cel care a infiintat orasul Fez; scoala coranica Attarine Medersa (exterior) cu superbe decoratiuni, Piata si fantana Nejjarine, care si-a primit numele de la tamplarii care lucreaza aici, cartierul vopsitorilor de piele - Deddaghine aflat in aproprierea pietei Seffarine, unde diferiti maestri prelucreaza pieile de animale. Cina si cazare la hotel Pick Albatros 4* sau similar.

 

Ziua 4 (30 Dec): FEZ - IFRANE - BENI MELLAL - MARRAKECH (490 km)
Mic dejun. Ne imbarcam in autocar cu destinatia Marrakech. Sunt prevazute scurte opriri in Ifrane (o frumoasa statiune de ski din regiunea muntilor Atlas) si Beni Mellal. Dupa aceste momente de relaxare si odihna, ne continuam drumul si admiram contrastul de culori reprezentat de pamantul rosiatic, albastrul cerului si verdele etern al palmierilor. Cina si cazare la hotel Atlas Asni 4* sau similar.

 

Ziua 5 (31 Dec): MARRAKECH
Dupa micul dejun, incepem turul de oras unde vom vedea cele mai importante obiective turistice: minaretul si Moscheea Koutoubia, cimitirul Saadien, Palatul Bahia si gradina Menara, plantatia de maslini care se intinde intr-o vale gigantica, moscheea El Mansour, Muzeul Dar Si Said, Medina si piata Djema el Fnaa. In jurul orei 12:30, revenim la hotel pentru pranz dupa care continuam turul de oras. Cazare si cina festiva de Revelion la hotel Atlas Asni 4* sau similar.

 

Ziua 6 (01 Ian): MARRAKECH - LA MULTI ANI 2016!
Mic dejun. Va propunem sa incepeti anul 2016 relaxandu-va la hotel sau descoperind orasul prin plimbari individuale. Optional, excursie la Essaouira, statiune si port pe malul Atlanticului, un oras boem cu puternice influente culturale, aflat pe lista patrimoniului cultural UNESCO. Cina si cazare la hotel Atlas Asni 4* sau similar.

 

Ziua 7 (02 Ian): MARRAKECH – CASABLANCA (250 km)
Mic dejun. Dimineata timp liber pentru cumparaturi in Marrakech. Plecam spre Casablanca unde vom ajunge dupa aproximativ 4 ore de mers cu autocarul. Cina si cazare la hotel Idou Anfa 4* sau similar.

 

Ziua 8 (03 Ian): CASABLANCA
Dupa micul dejun, avem prevazut turul orasului Casablanca, centrul economic al Marocului. Vom incepe cu Piata Centrala, apoi vom traversa vechiul oras pana la Cartierul Habous, vizitarea souk-urilor si bazarelor, Mahakina, cornisa si cartierul de lux al orasului - Anfa Seara, Villa Mirador si Villa dar Saada. Coboram si admiram Moscheea Hassan al II-lea (exterior) - una din cele mai mari realizari de gen ale lumii arabe, Piata Mohamed al V-lea cu fantana, edificii administrative si Piata Natiunilor Unite. Dupa amiaza, timp liber pentru ultimele cumparaturi. Cina si cazare la hotel Idou Anfa 4* sau similar.

 

Ziua 9 (04 Ian): CASABLANCA - BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare zbor Casablanca, decolare la ora 14:30 spre Bucuresti (schimbarea cursei la Istanbul). Sosire in Bucuresti la ora 00:15 (05.01.2016).

 

 

 

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla
 27.12 - 04.01
 975 eur


TARIFUL INCLUDE:
transport avion Bucuresti - Casablanca si retur (schimbarea cursei la Istanbul) cu compania TURKISH AIRLINES;
8 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE (mic dejun continental, 7 cine in restaurantele hotelurilor si un pranz pe 31.12) la hoteluri de 4*: 3 nopti in Casablanca, 3 nopti in Marrakech, 2 nopti in Fez;
transferuri aeroport – hotel – aeroport;
tururile si vizitele mentionate in program;

transport local cu autocar dotat cu aer conditionat;
ghid local pe tot parcursul circuitului;
insotitor roman de grup.TARIFUL NU INCLUDE:
taxele de aeroport 250 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
cina festiva de Revelion (obligatorie): 130 EURO/persoana (adult sau copil 2-11,99 ani);
bacsisurile (recomandate in Maroc): 25 EURO/persoana se achita la sosirea in Maroc insotitorului roman de grup;
bauturile alcoolice sau racoritoare la mese;
intrari la alte obiective si alte vizite decat cele precizate la  servicii incluse;
asigurarea medicala si storno
Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!