Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Revelion PARIS


PROGRAM EXCURSIE:


Ziua 1 (29 Dec): BUCURESTI – PARIS

Intalnire la ora 13:10 la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul roman de grup pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Paris. Sosire la ora 17:20. Transfer si cazare la hotel France Villejuif 3* (sau similar). Seara, plimbare cu insotitorul de grup prin centrul orasului.

 

Ziua 2 (30 Dec): TUR DE ORAS

Dupa micul dejun, tur panoramic al Parisului cu ghid local pentru admirarea celor mai frumoase obiective ale “orasului lumina”: turnul Eiffel, opera Garnier, Place Vendome, Champs Elysee, Arcul de Triumf, muzeul Louvre. Seara, croaziera pe Sena (1h).

 

Ziua 3 (31 Dec): PARIS

Optional, excursie de jumatate de zi la palatul Versailles, fosta resedinta a regilor Frantei, unul din cele mai remarcabile monumente din Franta. Seara, optional, cina festiva la un restaurant local. Dupa cina, participare la petrecerea publica de Revelion care se va desfasura in vecinatatea turnului Eiffel.

 

Ziua 4 (01 Ian): LA MULTI ANI 2016!

Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup prin cartierul Montparnasse, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain des Pres. Dupa amiaza, va propunem plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Saint Chapelle (intrari optionale).

 

Ziua 5 (02 Ian): PARIS

Mic dejun. Timp liber. Dupa-amiaza, va propunem plimbare pe boemele stradute prin cartierul Montmartre pentru admirarea renumitei biserici Sacre Coeur si a pietei Tertre, locul de intalnire al artistilor parizieni. Optional, urcare in turnul Eiffel pentru admirarea unei frumoase panorame nocturne.

 

ZIUA 6 (03 Ian): PARIS - BUCURESTI

Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Eliberarea camerelor (in jurul orei 12:00) si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE cu destinatia Bucuresti. Sosire in Bucuresti la ora 23:15.

 

 

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla
 29.12 - 03.01  495 eurTARIFUL INCLUDE:
Bilet de avion Bucuresti - Paris - Bucuresti  compania AIR France   
5 nopti cazare cu mic dejun la hotel France Villejuif 3* sau similar
Transferuri cu autocarul aeroport - hotel - aeroport
Tur de panoramic oras Paris cu autocar local si ghid autorizat
Croaziera pe Sena
Ghid roman insotitor

TARIFUL NU INCLUDE:
Taxele de aeroport si combustibil: 145 Euro/persoana (pot suferi modificari)
asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale
Cina de Revelion (detaliile vor fi furnizate pana la data de 30 noiembrie)


    
Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!!