Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Revelion PRAGA


PROGRAM EXCURSIE:


ZIUA 1 (30.12): BUCURESTI - PRAGA

Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 08:05 si sosire la Praga la ora locala 09:00. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu ghid local cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul din cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita casa cea mai mica din Europa). Transfer la hotel Park 4* sau similar.

 

ZIUA 2 (31.12): KARLOVY VARY (excursie optionala)

Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, participare la cina festiva de Revelion organizata la restaurantul hotelului.

 

ZIUA 3 (01.01): LA MULTI ANI 2016! PRAGA

Mic dejun. Timp liber sau plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului.

 

ZIUA 4 (02.01): DRESDA (excursie optionala)

Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. Seara, optional, cina traditional ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti consuma nelimitat renumita bere.

 

ZIUA 5 (03.01): PRAGA - BUCURESTI

Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare la 09:45 si sosire la Bucuresti la ora 12:35.

 

 

 

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla
 30.12 - 03.01  399 eurTARIFUL INCLUDE:

Bilet de avion Bucuresti - Praga - Bucuresti, compania Tarom
4 nopti cazare cu mic dejun bufet la Hotel Park 4* sau similar
Tur panoramic de oras ghid local
Transferuri aeroport - hotel - aeroport
Insotitor de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
Taxele de aeroport si combustibil: 135 Euro/persoana (pot suferi modificari)
Asigurarea medicala, asigurarea storno, intrarile la obiectivele turistice
Excursiile optionale
Cina festiva de Revelion (obligatorie), la restaurantul hotelului: 80 Euro/ persoanaExcursii optionale: (Tarife valabile pentru minim 25 de participanti)

- Karlovy Vary: 70 EURO/ persoana (transport autocar, ghid local, tur de oras, pranz).

- Cina traditionala ceheasca cu program folcloric, preparate traditionale, bere, vin si bauturi nealcoolice incluse (transfer hotel – restaurant – hotel inclus): 50 EURO / persoana

- Excursie la Dresda: 60 EURO / persoana    
Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!