Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Revelion ROMA


PROGRAM EXCURSIE:


Ziua 1 (30.12): BUCURESTI – ROMA

Intalnire la ora 06:50 dimineata pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul roman de grup pentru imbarcarea pe cursa TAROM cu destinatia Roma. Decolare la ora 08:50; sosire la Roma Fiumicino la ora locala 10:00. Transfer in oras pentru participarea la un tur ghidat de jumatate de zi cu opriri la principalele obiective turistice: Colosseum – cel mai renumit simbol al epocii imperiale, Forumul - centrul vietii politice, comerciale si juridice a Romei antice, Pantheonul – fost templu pagan dedicat tuturor zeilor, actualmente biserica catolica, Fontana di Trevi si fantanile din Piazza Navona, cum ar fi Fontana dei Fiumi (Fantana celor Patru Fluvii). Dupa-amiaza, cazare la hotel de 4* din lantul SEBRAELI www.sebraeli.net (echivalent 3* standard international).

 

Ziua 2 (31.12): ROMA

Mic dejun. Zi dedicata, dupa preferinte, plimbarii pe strazile cele mai cunoscute ale orasului sau descoperirii Romei Crestine si a Vaticanului: Biserica Santa Maria Maggiore – construita in secolul V de Papa Sixtus al III-lea, Biserica San Pietro cu celebra sculptura a lui Michelangelo, “Pieta”. Va recomandam si vizitarea Muzeelor Vaticanului unde este expusa una dintre cele mai mari colectii de arta din lume, incluzand obiecte etrusce, capodopere ale Greciei antice si opere ale marilor artisti de la Rafael la Leonardo da Vinci. Dupa-amiaza, timp liber pentru odihna inaintea petrecerii de Revelion. Seara, optional, cina de Revelion intr-un restaurant local. 

 

Ziua 3 (01.01): LA MULTI ANI 2016! ROMA

Dupa micul dejun vom face un tur pietonal impreuna cu ghidul in Piazza Spagna cu cele 138 de trepte care leaga “piazza” de Biserica Trinita dei Monti; Via Condotti cu magazine ale celor mai renumiti creatori de moda din lume; Fontana di Trevi, Piazza Navona cu celebra Fontana dei Fiumi a lui Bernini (transportul de la hotel in centrul istoric se va efectua cu mijloace de transport in comun).

 

Ziua 4 (02.01): ROMA – TIVOLI – ROMA (optional)

Mic dejun. Dimineata puteti opta pentru o excursie de jumatate de zi in orasul Tivoli cu vizitarea Vilei Adriana (obiectiv inclus pe lista patrimoniului UNESCO). Villa Adriana a fost cea mai mare vila din perioada romana, ocupand o suprafata de 80ha (aproximativ de marimea Pompeiului). Constructia vilei a inceput in anul 117 la ordinul imparatului Hadrian. 

 

Ziua 5 (03.01): ROMA - BUCURESTI

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare la ora 10:40; sosire in Bucuresti la ora 13:55.

  

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla
 30.12 - 03.01  395 eurTARIFUL INCLUDE:
transport avion Bucuresti - Roma si retur cu compania TAROM;
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4* din lantul Sebraeli sau similar
transfer aeroport - hotel - aeroport;
tur de oras de jumatate de zi, cu autocar si ghid local;
insotitor roman de grup

TARIFUL NU INCLUDE:
taxele de aeroport 130 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
cina festiva de Revelion (tarifele vor fi comunicate ulterior);
taxa de oras 6 Euro/ zi/ persoana (se achita la receptie)
intrari la obiectivele turistice;
excursiile optionale
asigurarea medicala si asigurarea storno (nu sunt obligatorii, dar sunt recomandate).

EXCURSIILE OPTIONALE:
(valabile pentru minim 25 platitori)*:
1. Tivoli: 60 EUR/persoana
2. Vatican: 55 EUR/ persoana 
*zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea in Roma, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali).


    
Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!