Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Revelion TEL AVIV


PROGRAM EXCURSIE:


ZIUA 1 (28.12.2015): BUCURESTI – TEL AVIV - TIBERIAS

Intalnire pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, la ora 08:15 cu insotitorul de grup. Imbarcare cursa EL AL, Bucuresti (10:50) – sosire Tel Aviv (13:25). Aterizare pe Aeroportul “Ben Gurion”. Deplasare pe coasta Mediteranei la Haifa, splendid oras-port la Marea Mediterana, aflat intr-un mare golf la poalele Muntelui Carmel. Vom admira Templul Cultului Bahai cu gradinile pe terase suspendate. Parasim Haifa si ne indreptam spre Galileea. Cana, unde vom vizita Biserica Greco-ortodoxa, pozitionata pe locul casei lui Simion Cananitul, unde s-a petrecut prima minune din Galileea, transformarea apei in vin. Cina si cazare hotel GOLAN 4*/similar in Tiberias.

 

ZIUA 2 (29.12.2015): TIBERIAS – MUNTELE TABOR – CAPERNAUM – MUNTELE FERICIRILOR – YARDENIT

Mic dejun. Deplasare Muntele Tabor. Vizitarea Bisericii Greco-Ortodoxe, ridicata pe locul unde s-a petrecut “Schimbarea la fata” (tansfer maxi-taxi: 5 euro/persoana, se achita la agentie). Continuam spre Capernaum – oras denumit si “Cetatea Domnului”, vizitarea vestitului loc unde Isus a predicat, Casa Sf. Petru. Tabgha, unde Isus a savarsit Minunea inmultirii Painilor si a Pestilor. Muntele Fericirilor, vizitarea Bisercii Catolice . Yardenit, “locul amenajat al botezului” lui Isus. Optional, in functie de timp, temperatura si nr. solicitari, ”Croaziera” cu o copie a “Barcii lui Isus” pe apele Marii Galileii (cca. 10 eur/persoana) si vizita la Capris - fabrica de aur si diamante. Cina si cazare in Tiberias.

 

ZIUA 3 (30.12.2015): TIBERIAS – NAZARETH – HAIFA – TEL AVIV

Mic dejun. Deplasare la Nazaret, vizitarea Bisericii ortodoxe Sfantul Gavril, cu Izvorul Mariei si a Bisericii catolice Buna Vestire, cea mai mare si impresionanta constructie de cult din Orientul Apropiat. Ne continuam drumul spre Haifa, urcam Munte Carmel pentru vizitarea Manastirii Stela Maris (Steaua Marii), cu altarul asezat in Pestera Proorocului Ilie Tesziteanul. Parasim Haifa si ne indreptam spre Tel Aviv. Cina si cazare la hotel METROPOLITAN 4* (www.hotelmetropolitan.co.il ) in Tel Aviv.

 

ZIUA 4 (31.12.2015): TEL AVIV IERUSALIM

Mic dejun. Ierusalim. Incepem pelerinajul urcand pe Muntele Maslinilor, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului si a Sfintei Cetatii. Vizitarea Bisericii Pater Noster (Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in cetate prin Poarta Sfantului Stefan. Parcurgerea pe jos a Viei Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Iisus pe Drumul Crucii, pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, Piatra Ungerii, vizitarea tuturor paracliselor sfinte. Cazare hotel 4* in Tel Aviv. Intre Orele 21:30 – 02:30, participare la REVELION 2016, la un Restaurant/Salon, din Tel Aviv. Se asigura transfer autocar. Bufet cu bauturi liber! Program artistic, muzica, dans, invitati surpriza!

 

ZIUA 5 (01.01.2016): “LA MULTI ANI 2016!” TEL AVIV BETHLEEM – QUMRAN – MAREA MOARTA

Mic dejun intarziat. Bethleem, vizitarea Bisericii Ortodoxe a Nativitatii si a criptei unde Dumnezeu S-a facut Om, pentru mantuirea noastra (aici se afla o Icoana a Maicii Domnului “Aparatoarea Bethleemului”, facatoare de minuni); continuam cu Biserica Romano – Catolica Sfanta Ecaterina. Deplasare (autocar) in desertul Iudeii,coborand spre Marea Moarta. Intrare in Jerihon, cel mai vechi oras din lume. Vizita la Biserica Romaneasca, cu Hramul “Tuturor Sfintiior”. Privire asupra Muntelui Carantania, unde Mantuitorul a fost Ispitit de Diavol. Marea Moarta (400 m sub nivelul Marii), cea mai joasa mare de pe glob si vom ajunge la Qumran, vechiul centru al Esenienilor. Scurta oprire la magazinul de prezentare ale cunoscutelor produse cosmetice realizate de firma AHAVA & restaurant (autoservire). Intoarcere la Tel Aviv. Cina si cazare hotel 4*.

 

ZIUA 6 (02.01.2016): TEL AVIV LUD BUCURESTI

Mic dejun. Deplasare spre Lud, antica Lida cu vizitarea Bisericii Sfantului Gheorghe, unde se afla Moastele Sfantului, ca si lantul cu care a fost legat. Transfer la Aeroportul International Ben Gurion, pentru formalitatile de plecare. Decolare cursa EL AL ora 19:40, cu aterizare la Bucuresti /Otopeni la ora 22:35. 

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla
28.12 - 02.01
699 eurTARIFUL INCLUDE:

transport avion Compania EL AL,  Bucuresti - Tel Aviv- Bucuresti;
asistenta (la Tel Aviv) in aeroport la sosire/ plecare;
5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun + cina) la hotel 4*, dupa cum urmeaza: 3 nopti Tel Aviv, 2 nopti Tiberias;
intrari la obiectivele precizate in program;
transport autocar modern (a/c) pentru executarea programului;
ghizi locali, vorbitori de limba romana la principalele obiective din Bethleem si Ierusalim, specializat in actiuni turistice si pelerinaje;
insotitor roman de grup (Tour leader).


TARIFUL NU INCLUDE:
taxele de aeroport 155 EURO / persoana, se achita la agentie pot suferi modificari;
Masa Festiva de Revelion 2016 (cu program artistic): 120 EURO / persoana obligatorie, se achita la agentie;
transfer taxi/ microbuz Muntele Tabor: 5 EURO/persoana, se achita la agentie;
tips (bacsisuri) se practica in zona: 25 euro/persoana, se achita la fata locului reprezentantului agentiei locale;
asigurarea medicala, asigurarea storno

GRUP MINIM: 35 persoane
Supliment grup 29-34 persoane: 25 EURO/persoana;
Supliment grup 25-29 persoane: 55 EURO/persoana.


Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!