Pagina se incarca...
Cere Oferta
Logare

Revelion VIENA


PROGRAM EXCURSIE:


Ziua 1 (30.12): Bucuresti – Viena

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni la ora 06:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Viena. Decolare la ora 08:00 si sosire in Viena la ora locala 08:35. Transfer cu autocarul in oras pentru un tur panoramic de jumatate de zi. Vom putea admira de-a lungul celebrului ring vienez: Opera de Stat, Muzeul de Arte Frumoase, Ministerul de Razboi, Palatul Imperial Hofburg, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria. Vom trece apoi in partea moderna a orasului unde vom admira Turnul Dunarii, sediul ONU, casele multicolore ale lui Friedensreich Hundertwasser sau Kunst House. Transfer la hotel. Cazare la hotel HB1 Schonbrunn Budget & Design echivalent 3* sau similar in Viena.

 

Ziua 2 (31.12): Viena – in prag de sarbatoare

Mic dejun. Timp liber pentru plimbare in centrul orasului Viena sau pentru a vizita palatul Hofburg, fosta resedinta de iarna a dinastiei habsburgilor. De asemenea, puteti vizita parcul de distractii Prater aflat in nordul orasului. Seara, optional, cina de Revelion la restaurant local.

 

Ziua 3 (01.01): LA MULTI ANI 2016! Viena – vizita optionala la Palatul Schonbrunn

Mic dejun. Dimineata va propunem o vizita optionala la Palatul Schonbrunn cu ghid local. Una dintre atractiile principale ale Vienei, palatul Schonbrunn are peste 1400 de camere dintre care pot fi vizitate doar 40. Fatada palatului este vopsita cu celebrul „galben de Schonbrunn” sau galbenul Maria Theresa. In mare parte, Palatul Schonbrunn pastreaza liniile stilistice trasate de imparateasa Maria Theresa, care a fost singura femeie din familia Habsburg incoronata la numai 23 de ani, în 1740. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbare in centrul orasului. Cazare.

 

Ziua 4 (02.01): Excursie optionala la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz

Mic dejun. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala de jumatate de zi la Mayerling si Heiligenkreuz. Vom vedea partea sudica a Padurii Vieneze. Trecand pe langa Baden vom merge catre faimosul pavilion de vanatoare de la Mayerling unde in 1889 Printul Rudolf, unicul fiu al Imparatului Franz Joseph I al Austriei si succesor la coroana Imperiului Austro-Ungar, a fost gasit mort alaturi de baroneasa Maria Vetsera. De atunci Mayerling a fost transformat in manastire. Urmeaza apoi manastirea Heiligenkreuz (manastire cisterciana) intemeiata in anul 1133 de catre Leopold al III-lea al Austriei. Ne vom intoarce in Viena trecand pe langa castelul Liechtenstein.

 

Ziua 5 (03.01): Viena - Bucuresti

Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. La ora 15:00 transfer la aeroportul din Viena pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare din Viena la ora 17:50, sosire in Bucuresti la ora 20:20.Hotelul HB1 Schönbrunn Budget & Design, inaugurat in august 2013, si cotat foarte bine pe site-urile de specialitate (8.4 din 10 puncte) se afla la numai 10 minute de mers pe jos de palatul Schönbrunn si la 200 m de muzeul Technische Museum. Statia de metrou se afla la 10 minute de mers pe jos, pentru ca in alte 10 minute sa ajungeti in centrul orasului. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat mare cu canale prin satelit, uscător de păr. Accesul WiFi este gratuit. Barul de pe acoperis, unde se serveste si micul dejun, este situat la etajul 6 si oferă vedere catre monumentul Gloriette. Hotelul reprezinta o alegere excelenta pentru calatorii interesati atat de monumente, vizitare, dar si cumparaturi. www.hb1.at/de 

 

 Perioada  Tarif/pers/cam dubla
 30.12 - 03.01
 399 eurTARIFUL INCLUDE:
transport cu avionul Bucuresti – Viena – Bucuresti cu compania Tarom;
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel echivalent 3* in Viena;

transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocaru;l
tur de oras de jumatate de zi cu autocar in Viena;
insotitor roman de grup.TARIFUL NU INCLUDE:
taxele de aeroport: 150 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
cina de Revelion (optionala, intre 120 - 150 Euro / persoana – fara bauturi incluse. Detalii privind locatia si pretul exact vor fi furnizate pana la data de 30.11.2015);
excursiile optionale si biletele de intrare la obiectivele turistice;


Excursii optionale:
- Vizita la Palatul Schonbrunn cu ghid local: pret informativ 35 EURO/ persoana, valabil pentru minim 20 persoane participante. Pretul include turul palatului Schonbrunn cu insotitorul de grup roman, ghid local autorizat si biletul de intrare la palatal Schonbrunn; nu este inclus transportul pana la/ de la palat.
- Excursie la Mayerling si manastirea Heiligenkreuz: pret informativ: 50 EURO/ persoana, valabil pentru minim 20 persoane participante. Pretul include transport cu autocarul local, ghid local, biletele de intrare la Mayerling si Heiligenkreuz.    
Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!!